Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To jest jakis horror - od soboty w sumie mam problem ze spaniem.... Dzis nie ide do pracy wiec pewnie w dzien cos podespie sobie 

Dzisiaj rano tak się źle czułam że zastanawiam się czy już od tego poniedziałku nie iść na L4...całą drogę do pracy (a jadę godzinę pociągiem z czego pół godziny stoję bo jest tak ciasno!) zastanawiałam się czy dojadę czy puszczę pawia Zobacz załącznik 186960 rano zębów nie mogę myć bo mnie cofa więc tylko je przepłukuje co też jest trudne 
o której masz?

.Milusia dziękuje :-) oj tak prezencik był superWszystkiego najlepszego dla synusia, widać 4 lata temu sprawił wam prezencik prawie pod choinkę![]()
szczególnie że termin miałam na 21 grudnia a urodziłam 11 więc już byliśmy w domku i doszłam do siebie po cesarce
a wczoraj Kacperek sam wybrał sobie tort i będzie miał z pociągiem Tomkiem (jesli wiecie o czym mówię ;-)):-) Eschenbach trzymam kciuki za czwartkową wizytę!!! to już jutro!!!(...)
Udalo mi sie jeszcze pogadac z moim ginem i chce mnie widziec w czwartek kolo 18. Wiec teraz bede czekala z niecierpliwoscia na czwartek. A jutro nie ide do pracy wzielam wolne!!!
:-)Joanna Zofia cudownie że widziałaś już swoją kruszynkę :-):-):-) i serduszko :-) cudowne uczucie prawda?!(...) TAK - widzieliśmy Dzidzię, jest śliczna i maleńka:-):-):-) widzieliśmy jak serduszko bije (149x na sek!) ale niestety nie mogliśmy jeszcze (/) posłuchaać... właściwie nie zorumiałam, ale pani doktor powiedziała, że mam przyjść za tydzień za darmo w ramach tej wizyty na usg 3d, bo lepszej jakości i wtedy dokładnie maleństwo wymierzymy
i serduszka posłuchamy
teraz jestem dużo spokojniejsza, że wszystko w porządku i ze mną i z maleństwem no i czekam na za tydzień ;-)
:-) teraz jesteś spokojniejsza że wszystko jest ok 
Martuśka przykro mi....:-( no i trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę!!!u mnie tez juz teraz dobrze, choc wczoraj bliska mi osoba została zjechana w Teraz My, wiec mi cisnienie skoczyło, bo sie zdenerwowalam. w dodatku dowiezialam sie wracajac ze szkoły, ze mojej mamy siostra umarła w nocy, wiec znow kłocie w klacie. ale damy rade, mimo ze ciagle cos pod wiatr..
musze szykowac sily na Wielki Dzien czyli jutro, kiedy to mam wizyte u gina.
:-) czekamy na relacje! 
Fiuufiuu bardzo fajny pomysł z tymi koszulkamitaa wigilia to w tej chwli najlepszy czas na powiadomienie odziny. no wiec ja z moim J. postanwilismy poinformowac jego stne w dosc nietypowy sposob. kupujemy kolorowe t-shirty na kazdym z nich piszemy: "super babcia", "super dziadek", super ciocia', "super wujek" i wreczymy to rodzinie podczas wigilijnego sniadania- na kolacji wigilijnej bedzie tez dalsza rodzina,a wolimy najpierw poinformowac blizsza. a wy jak to wykonacie?
u mnie to już nie byłoby to samo bo mają już wnuka 
Martuśka Twój pomysł też bardzo fajny :-)no u mnie bedzie w Wigilie juz środek 8. tc, takze mysle ze moge powiedziec, zwlaszcza ze nie wytrzymam dluzej, nie ma szans. a my chcemy wyrazic to bardziej werbalnie i zrobic tak, ze ja sobie stane pod choinka razem z Moim, i podniesiemy moja bluzke a pod nia bedzie na brzuchu kokarda i powiemy ze "czas na najfajniejszy prezent, bedziemy mieli dzidziusia" albo cos w tym stylu :-)
. ale to jeszcze nie jest wersja ostateczna, caly czas myslimy
. co o tym sądzicie?
Polianna życzę powodzenia w nauce zasypianiaOd dziś zaczynam małą uczyć usypiania w łózeczku. Po kilkudziesięciu minutach łez -śpi jak aniołek.
ja pamiętam że u nas też na początku był płacz ale za to potem jak dobrze było jak Kacperek ładnie sam zasypiał
teraz to juz sie zmieniło ale od 9 miesiąca do 3 lat sam zasypiał w łóżeczku 
Joamar mi też pryszcze na twarzy wyskoczyłyHej dziewczyny, oj ja wczoraj miałam ciężki dzień. Niestety pomimo że nie mam mdłości mój żołądek przestał porządnie działać i muszę przejść na dietę łatwostrawną bo mam problemy z gazami![]()
Poza tym ja mam chętkę na owoce ale raczej takie przetworzone, wczoraj jadłam kompocik wiśniowy (co chyba przy problemie z brzuszkiem nie było najlepsze ale cóż).
Niestety zaczęły się u mnie też humorki i stałam się nerwowa, mąż będzie musiał zacisnąć zęby.
Ostatnim już objawem jak na ten czas są trzy niezbyt ładne pryszcze.
Dziewczynki życzę powodzenia na USG, ja już prawie się wczoraj załamałam i chciałam zadzwonić i przenieść wizytę na 11.12 z 18.12 no ale jakoś postaram się wytrzymać i moją fasolkę zobaczę jak już będzie troszkę większa. No chyba że nerwy całkowicie mi już pójdą i jednak się przepiszę.
no i mam straszne zaparcia
z mężem też już zdążyłam się ściąć ale szybko go przeprosiłam
jakoś musimy przetrwać te pierwsze tygodnie 
Podejrzewam, że czujesz się lekko zawiedziona, ale najważniejsze że lekarka mówi że wszystko jest ok.Hej dziewczyny, jestem już po wizycie. :-)
Niestety nie zobaczyłam mojego Skarba :-(