reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

No ja zawsze dorzucam owoce badz jakies warzywa i do tego jogurt.... Ale mielsimy miesiaczna diete na nutteli a teraz miod...Ser je ale sam i musze wycinac paskia potem na desce od chleba np."budowac"z tego domek :-D

reklama
Moj Adam pojechal do PL i raczej do czwartku jestesmy same...jak dobrze pojdzie...ale juz widze co bedzie po powrocie-wlasnie mi myszka spadla i sie tak troche rozpizgala...:sorry:A on o sprzety bardzo dba bo tez sporo kasy na nie wydaje...lubi miec jedne adobre...ale juz teraz sie zrobilo niedobre:sorry::-D

hehehe:-DPati:cool2:

ale masz spokoj w domu...ja mam ostatnio mnostwo wrazen:-D jutro jak pisalam jeszcze 2 egzaminy...a pojutrze usg:-)

Pati, Twój Adam u nas by oszalał. Ola wszystko demoluje w ciągu kilku godzin. M ciągle coś reperuje. Ostatnio popsuła zmieniarkę do płyt. Naprawdę nie wiem kiedy ona to robi!

Rusałko czekamy na wieści!!!

Dobra Fredka mala to mala-ale ja stara krowa ?:-D:-D:-D Ja tu najczesxciej cos odwale:-D ale zawsze przypadkiem :p ale myszke naprawilam...zrobilam dokladnie tak samo jak popsula sie...czyli pizgniecie o ziemie i Ty dziala:szok::-D:-D:-D:-D:-D

Rusałko czekamy na wieści!!!

egzaminy juz za mna...jak poszly? nie mam pojecia- po swietach z Londynu przyleca wyniki:eek:

co do samopoczucia - roznie(dzis hafcilam jak kot po wypiciu pol szklanki herbaty z cytryna!), wiec generalnie kiepsko..:eek:jakby caly czas byla zmeczona -cos musze robic..itd..a czasem marzy sie polozyc, poleniuchowac poczytac ksiazke a tu czasu zero dla siebie!
jakbym tak jeszcze musiala sprzatac...(teraz robi to maz) to doby by mi zabraklo!

reklama
Do góry