anaconda27
styczniówka2006
Ja też spadam wziąć się do roboty

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

,więc szykować popcorn;-).
i jak na razie nie jest źle;-)
.Dzięki za kciukasy.;-)

.staram sie zmywac na bierzaco;-)Od sniadania tylko heheJa mialam jeszcze od wczorajszej kawy czyli od popoludnia
![]()
Heloł laski,M właśnie wraca,ma badania porobić,zaraz mi wszystko opowie.Obiad na kuchni,Julu bajkuje a mnie zaczyna głowa boleć.Wieczorem zdam relację z wczoraj,więc szykować popcorn;-).
Właśnie M wrócił;-)i jak na razie nie jest źle;-)
.Dzięki za kciukasy.;-)
A to ta firma Yeti Dachy Lublin - sprzedaż usługi produkcja dachów
Ludu ale ten Mikołaj będzie musiał mieć duuuuuuuuży worek żeby te wszystkie prezenty pomieścić;-).

.
.Mój mały wczoraj był na lekcji historii w zamku królewskim.Agunia wczoraj czekałam na wieści jak tam u twojej mamy po operacjito jak będziesz wiedziała coś po 10 to daj nam znać
a mój syn jutro idzie do operetkiale dzień kultury się naszym dzieciom szykuje
![]()

i on od wczoraj chce mieszkać w zamku 

.

:-)