reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Heloł laski,M właśnie wraca,ma badania porobić,zaraz mi wszystko opowie.Obiad na kuchni,Julu bajkuje a mnie zaczyna głowa boleć.Wieczorem zdam relację z wczoraj:wściekła/y::wściekła/y:,więc szykować popcorn;-).
Właśnie M wrócił;-):cool2::cool2:i jak na razie nie jest źle;-):tak:.Dzięki za kciukasy.;-):tak:
A to ta firma Yeti Dachy Lublin - sprzedaż usługi produkcja dachów
Ludu ale ten Mikołaj będzie musiał mieć duuuuuuuuży worek żeby te wszystkie prezenty pomieścić;-):tak::-D:-D:-D.

Od sniadania tylko hehe:szok::-DJa mialam jeszcze od wczorajszej kawy czyli od popoludnia:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
staram sie zmywac na bierzaco;-)
Heloł laski,M właśnie wraca,ma badania porobić,zaraz mi wszystko opowie.Obiad na kuchni,Julu bajkuje a mnie zaczyna głowa boleć.Wieczorem zdam relację z wczoraj:wściekła/y::wściekła/y:,więc szykować popcorn;-).
Właśnie M wrócił;-):cool2::cool2:i jak na razie nie jest źle;-):tak:.Dzięki za kciukasy.;-):tak:
A to ta firma Yeti Dachy Lublin - sprzedaż usługi produkcja dachów
Ludu ale ten Mikołaj będzie musiał mieć duuuuuuuuży worek żeby te wszystkie prezenty pomieścić;-):tak::-D:-D:-D.

no to popcorn juz zaczne szykowac:tak:

Ja pozmywalam i sie zmywam bo Laura mnie wola do zabawy

Marta to czekamy na relację:tak::tak::tak:
a firma wygląda na fajną:tak::tak::tak:
ja mam ziemniaki obranre wątróbka na durszlaczku się cedzi co by mniej strzelała:tak:
na meila pietruszce odpisałam:cool2::cool2::cool2:
dzieciaki tzn julka a banderasem gotują w kuchni;-)
ziemniaczki obrane cebulka obrana do wątróbki jeszcze by wypadało odkurzyć ale to może potem:cool2::cool2::cool2:

reklama
Agunia wczoraj czekałam na wieści jak tam u twojej mamy po operacji:tak:to jak będziesz wiedziała coś po 10 to daj nam znać:tak:
a mój syn jutro idzie do operetki:tak::tak:ale dzień kultury się naszym dzieciom szykuje:rofl2:
Mój mały wczoraj był na lekcji historii w zamku królewskim.
Wróciła zauroczony :-D:-D:-D i on od wczoraj chce mieszkać w zamku :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D.
Agunia cieszy,że z mamą wszystko dobrze.

Niedawno wróciłam do domu od rana :szok::szok:
Teraz wstawiam obiad i za okna się biorę.
Na 16.30 Kubusiowe karate a na 18 lekarz sportowy,by mały mógł zdawać egzamin.:tak::-)
Pozdrawiam

Do góry