Witajcie Piątkowo!!:-)

Oczywiście nie poszliśmy na tą glukozę, zaspalismy

I na dodatek o 10:00 ktos puka do drzwi a tam babcia M

Szybko z betów do łazienki

No ale miło było, była na targu i kupiła maleństwu znów bodziaczki i bluzeczki

:-) Porobie zdjęcia i powklejam na odpowiedni watek

A na ta glukoze to już w poniedziałek pojdziemy to we wtorek akurat jak bede szła do szkoły rodzenia to odbiore wyniki;-)
Witam sie i ja !!!!!!
Nocka przespana , u młodego to chba faktycznie gorączka trzydniowa a raczej jej dokończenie....dziś wszystko prysło i nic nie pozostalo z choroby malucha....dziwne...
Zaraz zjemy sniadanko i bedziemy leniuchować jak zwykle hehe
No i dzisiaj mezuniio sie zabierze ze skladanie mebli..juz tesc wczoraj gadal ze bedzie skladal ale my nie chcemy zeby to on skladal i sami zlozymy

)
Juz sie nie moge doczekac kiedy sie przeprowadzimy do nowych mebelków

):-):-)
Taka brzydka pogoda ze nie ma nawet jak wyjsc na dwor..
Milego dnia brzuszki kochane

Super, że Sebus juz dobrze sie czuje

U mnie też brzydka pogoda i tez nigdzie nie wychodzę
A mój Dzidź już od dawna jest ułożony pośladkowo i małe jest prawdopodobieństwo, ze się jeszcze obróci.
Co do prezentów, to mój Ł. dostanie w tym roku filtry do aparatu (ja jakoś nigdy nie mam problemu z prezentem), oczywiście bodziak już przygotowany i mnóstwo słodyczy jak zwykle, bo to takie słodyczożerne, ze szok. Do tego zawsze kupowałam butelkę jakiegoś fajnego alkoholu, ale to juz z myślą o nas dwoje. Coś czego nigdy wcześniej nie piliśmy. W tym roku z wiadomych względów odpada
A skąd wiadomo, że się już nie obróci? tak już jest, że jak do danego tygodnia się nie przekręci to juz nici z tego? Kurka, ciekawe jak u mnie jest ulożone.. ale chyba dziś to w poprzek Dziubas leżał
A ja nie mam pomysłu na prezent dla M pod choinkę:-( Kupiłam na razie szalik męski, bo bardzo chciał miec taki w paski

No ale cos jeszcze muszę.. myślałam nad męskim szlafrokiem tkim szarym albo czarnym grubym ...hmm.. już sama nie wiem.. macie jakies pomysły? Bo zegarek to ma już taki bajerancki więc odpada.. a biżuteri nie nosi, jedynie obrączkę i łańcuszek z krzyżykiem.
Ah! Na bank mu kupie perfumki Beckhama bo już miał i powiedzial, że będzie caly czas ich używac bo cudnie pachną i sa bardzo trwałe
Cześć dziewczyny!!!
Za mną nawet spokojna noc, ale za to do 12stej ryczałam z bólu tak mnie strasznie bolały nerki,:-( chyba będę musiała zrobić sobie badanie moczu.
Kochana to szybciutko na badania. Nie lekceważ nerek.. Mój M miewa tak raz do roku kolkę nerkową i piasek ma i małego kamiuszczka, ale odpukac jakoś przez ten rok nie było tak tragicznie.