reklama
u mnie tak samoaha.. no to super.
U nas to w ogole jest smiesznie.
Prowadzi mnie inny lekarz, USG na NFZ robi inny, USG prywatnie tez robi inny![]()
lody w paczce, dobrze zrozumiałam??Kochana ja kupuje lody w paczace i sie je robi z mlekiek i sa pyyyyyyyyyyycha.....
o wlasnie narobilas mi smaka i zaraz se zrobie
ja póki co to mam 5 kg na plusie...ale i tak mojej wagi nikt nie przebije.... 99 kg.....koszmar.....i zauwazylam ze "rozrywa " mi sie jeden rozstep na brzuchu.....idzie do góry
nom fajniusiofajnie że jeszcze przed świętami zobaczymy dzieciaki będa bardziej rzeczywiste na Boże Narodzenie![]()
lody w paczce, dobrze zrozumiałam??
u nas też takie są coś jak śnieżka

Dzieki dziewczyny za wszystkie opinie w sprawie prezentu, a zegarek pokazalam tylko dla przykładu, tez mi sie kolor nie podoba ;-)byłam juz u jubilera zapytac o grawer, 1,50 za literke
bede musiala sie strescic jakos, no i znalesc taki zegarek który po wewn stronie ma gładką powierzchnie bo na innych nie grawerują...

Mirosia dzieki :-) czyli mam jescze troche czasu by zacząć liczyc ruchy. W nocy tak jak piszesz moja mała szaleje i mogłabym ich naliczyć nie wiem ile a w dziengorzej puknie sobie 3-4razy i cisza:-(
Co do basenu zapomialm się spytac gina czy moge chodzic..a tez bym zaczeala bo tluszczek obrasta a i na miesnie Kegla dobre bo wogle ich nie ćwiecze a tak same by się ćwiczyly![]()
Ja się właśnie pytałam też o basen gina, to powiedział, że nie ma żadnych przeciwskzań, że mogę spokojnie sobie chodzić, tylko, że u mnie jak narazie jest wszystko ok, a u ciebie z tego co pamiętam, to musisz uważać??
idź prywatnie, tylko powiedz, żeby zwrócił uwagę na te komory, a potem jak bedziesz szła do gina to weź obydwa usg dla porównania.kurcze, ale sie wscieklam.
wlasnie dzwonilam do przychodni, w ktorej robia mi usg na NFZ i zapis mam dopiero na 15 stycznia. Czyli wyjdzie na to,ze to bedzie 7 tygodni od ostatniego USG, a mialam przyjsc skontrolowac te komory po 4-5 tygodniach.
A kurde jak dzwonilam tydzien temu, to dziwne jeszcze zapisow na styczen nie bylo. A teraz dopiero na 15 grr...
no i nie wiem co mam zrobic. Czy isc prywatnie wczesniej, a potem 15 stycznia juz normalnie?
Bo chcialabym jednak skontrolowac te komory i wiedziec czy mam sie juz denerwowac czy nie... :-(
mi nogi też przytyły... i cellulit wyskoczył okropny na nogach i na bokachCo do wagi, to nikt chyba mnie nie przebije, mam już jakieś 15 kilo do przodunie wiem gdzie to wszystko idzie, chociaż ostatnio zauważyłam że mi nogi przytyły, nie mówiąc o cellulitisie...kurcze znowu mam parcie na lody, M kupił ale dziś tylko pół kubeczka, póki co oczywiście;-)

no to czeka mnie 20 kg do przodumoże to mało pocieszające ale ja z moją córeczką też tyle tyłam i powiem Ci że nie ma reguły tak do końca ile max a ile min. chyba, u mnie to w każdej ciąży inaczej, z synkiem to było 8kg a po urodzeniu straciłam 13kg w 5 miesięcy, z córeczką to było prawie 20 kg i po straciłam tylko 15kg i to w ciągu 2,5 roku, a teraz od początku września 4,5 kg a od początku nie wiem dokładnie bo nie ważyłam się przed z pół roku albo i więcej ale max 6,5 a nie ograniczam się z niczym hehe

reklama
Boshe dziewczyny ale ja nie nażarta jesetm
Ledwo zjem a nadal głód czuje:-( Potrafie zajesc zupke chinska 5 kanapkami i nadala ssaka mam:-( Juz nawet zaczęłam zęby myc po każdym jedzeniu ale nie pomaga
Pije wody bardzo duzo zeby zapchać ten żołączek ale nic nie pomaga
Co do usg to MoniSka poszłabym prywatnie ale do innego specjalisty zeby zweryfikować diagnoze. My idziemy tez prywatnie ale po nowym roku własnie między 28-30tc:-) I to jesczczeeee tyleeeeee czasu:-
-
-(

Co do usg to MoniSka poszłabym prywatnie ale do innego specjalisty zeby zweryfikować diagnoze. My idziemy tez prywatnie ale po nowym roku własnie między 28-30tc:-) I to jesczczeeee tyleeeeee czasu:-