Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie tak samoaha.. no to super.
U nas to w ogole jest smiesznie.
Prowadzi mnie inny lekarz, USG na NFZ robi inny, USG prywatnie tez robi inny![]()
lody w paczce, dobrze zrozumiałam??Kochana ja kupuje lody w paczace i sie je robi z mlekiek i sa pyyyyyyyyyyycha.....
o wlasnie narobilas mi smaka i zaraz se zrobie
ja póki co to mam 5 kg na plusie...ale i tak mojej wagi nikt nie przebije.... 99 kg.....koszmar.....i zauwazylam ze "rozrywa " mi sie jeden rozstep na brzuchu.....idzie do góry
nom fajniusiofajnie że jeszcze przed świętami zobaczymy dzieciaki będa bardziej rzeczywiste na Boże Narodzenie![]()
lody w paczce, dobrze zrozumiałam??

dodajesz wodę lub mleko do zamrażalnika i za porę godzin GOTOWE

bede musiala sie strescic jakos, no i znalesc taki zegarek który po wewn stronie ma gładką powierzchnie bo na innych nie grawerują...Mirosia dzieki :-) czyli mam jescze troche czasu by zacząć liczyc ruchy. W nocy tak jak piszesz moja mała szaleje i mogłabym ich naliczyć nie wiem ile a w dziengorzej puknie sobie 3-4razy i cisza:-(
Co do basenu zapomialm się spytac gina czy moge chodzic..a tez bym zaczeala bo tluszczek obrasta a i na miesnie Kegla dobre bo wogle ich nie ćwiecze a tak same by się ćwiczyly![]()
idź prywatnie, tylko powiedz, żeby zwrócił uwagę na te komory, a potem jak bedziesz szła do gina to weź obydwa usg dla porównania.kurcze, ale sie wscieklam.
wlasnie dzwonilam do przychodni, w ktorej robia mi usg na NFZ i zapis mam dopiero na 15 stycznia. Czyli wyjdzie na to,ze to bedzie 7 tygodni od ostatniego USG, a mialam przyjsc skontrolowac te komory po 4-5 tygodniach.
A kurde jak dzwonilam tydzien temu, to dziwne jeszcze zapisow na styczen nie bylo. A teraz dopiero na 15 grr...
no i nie wiem co mam zrobic. Czy isc prywatnie wczesniej, a potem 15 stycznia juz normalnie?
Bo chcialabym jednak skontrolowac te komory i wiedziec czy mam sie juz denerwowac czy nie... :-(
mi nogi też przytyły... i cellulit wyskoczył okropny na nogach i na bokachCo do wagi, to nikt chyba mnie nie przebije, mam już jakieś 15 kilo do przodunie wiem gdzie to wszystko idzie, chociaż ostatnio zauważyłam że mi nogi przytyły, nie mówiąc o cellulitisie...kurcze znowu mam parcie na lody, M kupił ale dziś tylko pół kubeczka, póki co oczywiście;-)

no to czeka mnie 20 kg do przodumoże to mało pocieszające ale ja z moją córeczką też tyle tyłam i powiem Ci że nie ma reguły tak do końca ile max a ile min. chyba, u mnie to w każdej ciąży inaczej, z synkiem to było 8kg a po urodzeniu straciłam 13kg w 5 miesięcy, z córeczką to było prawie 20 kg i po straciłam tylko 15kg i to w ciągu 2,5 roku, a teraz od początku września 4,5 kg a od początku nie wiem dokładnie bo nie ważyłam się przed z pół roku albo i więcej ale max 6,5 a nie ograniczam się z niczym hehe
extra
Ledwo zjem a nadal głód czuje:-( Potrafie zajesc zupke chinska 5 kanapkami i nadala ssaka mam:-( Juz nawet zaczęłam zęby myc po każdym jedzeniu ale nie pomaga
Pije wody bardzo duzo zeby zapchać ten żołączek ale nic nie pomaga