reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
a Wy znów o jedzeniu az mi burczy w brzuchu!! ja mam dzisiaj kluski na parze,a na drugie rybe z frytkami niezly misz masz:-):-)

poza tym jestem cholernie szczesliwa bo w koncu mozemy jezdzic naszym autem fiuu.

DZIEWCZYNY JAK RADZICIE SOBIE Z BOLEM KREGOSLUPA ? Bo ja juz rady nie daję.

Mirosia: A może jakis stroj kupisz w sklepie tylko w wiekszym niz zwykle rozmiarze.Ja tez bym na basen poszla.Ale te moje rozstepy na piersiach:sorry:

Mag a może kotlkety mielone,tluczone ziemniaczki i buraczki?

Mirosia: A może jakis stroj kupisz w sklepie tylko w wiekszym niz zwykle rozmiarze.Ja tez bym na basen poszla.Ale te moje rozstepy na piersiach:sorry:

No właśnie taki mam zamiar:tak: Ja też mam rozstępy na piersiach, ale tak od spodu więc nie będzie tego widać, a nawet gdyby było to szczerze mam to gdzieś;-)

a ja juz dostaje do głowy z tymi moim rozstepami;/ jestem na nie tak podatna ,ze sie w glowie nie miesci.Juz przed ciaża mialam.A zadnych spadków ani wzrostów wagi nie mialam.

a ja juz dostaje do głowy z tymi moim rozstepami;/ jestem na nie tak podatna ,ze sie w glowie nie miesci.Juz przed ciaża mialam.A zadnych spadków ani wzrostów wagi nie mialam.

A używasz jakiechś kremów?? Ja to się smaruję od samego początku oliwką, ale na piersiach (zwłaszcza na jednej) mam naprawdę dużo, tak od spodu są całe w prażkach. Ale ja się tym jakoś nie przejmuję. Zblakną to nie będzie prawie widać;-) A na brzuchu (tfuf tfu tfu odpukać!!!) jeszcze nie mam i gdzie indziej też jeszcze nie, ale jeszcze 3 miechy przede mną, więc zobaczymy jaki będzie finish

ja mam piersi całe utkane rozstępami:tak::tak::tak: ale co tam M to nie przeszkadza mi już w ogóle

na szczęście brzuchol się póki co trzyma i nic nie ma - prócz siniaków po zastrzykach:-D byle do końca

co do bólu kręgosłupa z małą tego nie miałam a teraz czasem nie wiem jak leżeć ale nie mam jakiegoś super środka M mnie delikatnie masuje:tak::tak::tak: to mnie relaksuje:tak:

uzywam ZIajki od 4 miesiaca,wczesniej byla oliwka.A przed ciąża zawsze po kapieli smarowalam piersi niveą.Bo juz kiedyś miałam na nich rozstepy i wlasnie nivea mi pomogla.Ja mam jakies rozstepy podskorne (od razu sie zrobily biale) na udach i posladkach ,nawet pod kolanem.Bylam z tym u dermatologa i powiedziala ze taka moja uroda.Na szczescie widze je tylko ja i to pod swiatlo.Na brzuchu tez jeszcze nic nie mam.Na szczescie.:-)

uzywam ZIajki od 4 miesiaca,wczesniej byla oliwka.A przed ciąża zawsze po kapieli smarowalam piersi niveą.Bo juz kiedyś miałam na nich rozstepy i wlasnie nivea mi pomogla.Ja mam jakies rozstepy podskorne (od razu sie zrobily biale) na udach i posladkach ,nawet pod kolanem.Bylam z tym u dermatologa i powiedziala ze taka moja uroda.Na szczescie widze je tylko ja i to pod swiatlo.Na brzuchu tez jeszcze nic nie mam.Na szczescie.:-)

Ja właśnie mam teraz zamiar kupić tą ziajkę, bo jest niedroga i lubię kosmetyki tej firmy, tylko nie wiem czy warto, czy coś wogóle podziała.

reklama
słyszalam wlasnie ze ziajka jest najlepsza.... kolezana wyprobowala i jej rozstepy po porordzie na brzuchu sa bardzo malo widoczne...
ja smaruje oliwka ciagle i jeden ktory juz mialam sie powieksza....no wsumie sie ne dziwie z takim brzucholem....
Po porodzie planuje kupic No-Scar podobno bardzo dobry...wyprobuje.... no i oczywiscie silownia alo jakies fitness zeby skora mi troszke wrocila do normalnych rozmiarów....

Do góry