reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
PychaJuż mam. Zrobię kotleciki ziemniaczane w sosie grzybowym
Lecę do sklepu![]()

a Wy znów o jedzeniu az mi burczy w brzuchu!! ja mam dzisiaj kluski na parze,a na drugie rybe z frytkami niezly misz masz:-):-)
poza tym jestem cholernie szczesliwa bo w koncu mozemy jezdzic naszym autem fiuu.
DZIEWCZYNY JAK RADZICIE SOBIE Z BOLEM KREGOSLUPA ? Bo ja juz rady nie daję.
Mirosia: A może jakis stroj kupisz w sklepie tylko w wiekszym niz zwykle rozmiarze.Ja tez bym na basen poszla.Ale te moje rozstepy na piersiach
Mag a może kotlkety mielone,tluczone ziemniaczki i buraczki?
poza tym jestem cholernie szczesliwa bo w koncu mozemy jezdzic naszym autem fiuu.
DZIEWCZYNY JAK RADZICIE SOBIE Z BOLEM KREGOSLUPA ? Bo ja juz rady nie daję.
Mirosia: A może jakis stroj kupisz w sklepie tylko w wiekszym niz zwykle rozmiarze.Ja tez bym na basen poszla.Ale te moje rozstepy na piersiach

Mag a może kotlkety mielone,tluczone ziemniaczki i buraczki?
Mirosia: A może jakis stroj kupisz w sklepie tylko w wiekszym niz zwykle rozmiarze.Ja tez bym na basen poszla.Ale te moje rozstepy na piersiach![]()
No właśnie taki mam zamiar

a ja juz dostaje do głowy z tymi moim rozstepami;/ jestem na nie tak podatna ,ze sie w glowie nie miesci.Juz przed ciaża mialam.A zadnych spadków ani wzrostów wagi nie mialam.
A używasz jakiechś kremów?? Ja to się smaruję od samego początku oliwką, ale na piersiach (zwłaszcza na jednej) mam naprawdę dużo, tak od spodu są całe w prażkach. Ale ja się tym jakoś nie przejmuję. Zblakną to nie będzie prawie widać;-) A na brzuchu (tfuf tfu tfu odpukać!!!) jeszcze nie mam i gdzie indziej też jeszcze nie, ale jeszcze 3 miechy przede mną, więc zobaczymy jaki będzie finish
ja mam piersi całe utkane rozstępami

ale co tam M to nie przeszkadza mi już w ogóle
na szczęście brzuchol się póki co trzyma i nic nie ma - prócz siniaków po zastrzykach
byle do końca
co do bólu kręgosłupa z małą tego nie miałam a teraz czasem nie wiem jak leżeć ale nie mam jakiegoś super środka M mnie delikatnie masuje

to mnie relaksuje

na szczęście brzuchol się póki co trzyma i nic nie ma - prócz siniaków po zastrzykach

co do bólu kręgosłupa z małą tego nie miałam a teraz czasem nie wiem jak leżeć ale nie mam jakiegoś super środka M mnie delikatnie masuje

uzywam ZIajki od 4 miesiaca,wczesniej byla oliwka.A przed ciąża zawsze po kapieli smarowalam piersi niveą.Bo juz kiedyś miałam na nich rozstepy i wlasnie nivea mi pomogla.Ja mam jakies rozstepy podskorne (od razu sie zrobily biale) na udach i posladkach ,nawet pod kolanem.Bylam z tym u dermatologa i powiedziala ze taka moja uroda.Na szczescie widze je tylko ja i to pod swiatlo.Na brzuchu tez jeszcze nic nie mam.Na szczescie.:-)
uzywam ZIajki od 4 miesiaca,wczesniej byla oliwka.A przed ciąża zawsze po kapieli smarowalam piersi niveą.Bo juz kiedyś miałam na nich rozstepy i wlasnie nivea mi pomogla.Ja mam jakies rozstepy podskorne (od razu sie zrobily biale) na udach i posladkach ,nawet pod kolanem.Bylam z tym u dermatologa i powiedziala ze taka moja uroda.Na szczescie widze je tylko ja i to pod swiatlo.Na brzuchu tez jeszcze nic nie mam.Na szczescie.:-)
Ja właśnie mam teraz zamiar kupić tą ziajkę, bo jest niedroga i lubię kosmetyki tej firmy, tylko nie wiem czy warto, czy coś wogóle podziała.
reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
słyszalam wlasnie ze ziajka jest najlepsza.... kolezana wyprobowala i jej rozstepy po porordzie na brzuchu sa bardzo malo widoczne...
ja smaruje oliwka ciagle i jeden ktory juz mialam sie powieksza....no wsumie sie ne dziwie z takim brzucholem....
Po porodzie planuje kupic No-Scar podobno bardzo dobry...wyprobuje.... no i oczywiscie silownia alo jakies fitness zeby skora mi troszke wrocila do normalnych rozmiarów....
ja smaruje oliwka ciagle i jeden ktory juz mialam sie powieksza....no wsumie sie ne dziwie z takim brzucholem....
Po porodzie planuje kupic No-Scar podobno bardzo dobry...wyprobuje.... no i oczywiscie silownia alo jakies fitness zeby skora mi troszke wrocila do normalnych rozmiarów....