mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
dobra ciuchy mam poprasowane ... teraz firanki ...
lista zakupow juz tez gotowa ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja swojego wyśle na zakupy jak wrócidobra ciuchy mam poprasowane ... teraz firanki ...
Teraz nie ma roznicy ktore to z koleiO ile mi wiadomo, na pierwsze dziecko jest 20 tygodni.
a u nas sypie snieg!!!!!!!!!!!
Tak jest 20 tygodni ale od 2010 sa jeszcze dodatkowe dwa, ktore przysługują także kobietom, ktore są wtedy(w 2010) w trakcie trwania urlopu macierzynskiego- czyli także nam grudniówkom. O te dwa dodatkowe tygodnie trzeba złozyc podabnie do pracodawcy, ale on nie ma prawa odmowic.
Witam Was MamuśkiA u mnie trochę płatków śniegu spadło rano a na tym poprzestało
ale i tak zdążył mnie ten śnieg nastroić pozytywnie
) Oj już dawno nie miałam tak dobrego samopoczucia
jak tylko wyjrzałam przez okno natchnęło mnie i postanowiłam porządnie włosy ułożyć,zrobić piękny makijaż i ubrać się nie po domowemu hihih I teraz siedzę taka piękna przed Wami hihihi. Zaraz zrobię sobie kawkę i zjem pysznego pączusia
)) och jaka ja dziś jestem nie swoja,aż śpiewać mi się chcę jak skowronek na wiosnę
))
wkleiłam do albumu swój fajny pępek![]()
wiemBoooski![]()
a nawet nie zauwazylam..a to date w aparacie masz chyba nieustawiona![]()
wyslij mi troszkę w pudełku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boooski![]()
Ja tez Ci moge wysłac luuzna u nas tak samo prószy :-):-):-)