Gosieekk
Fanka BB :)
Se lody jem, a co 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ratulacje dla brata:-)no i jakoś tak troche bezpieczniej sie poczułam
A dziś o 5 rano dostałam smsa od mojego brata że moja szwagierka się rozpakowała ( miała termin na 15 grudnia ) a wiec moja mama została babcią po raz pierwszy hihihi
Ale ekscytacja w domu !!!
Za pare godzin jedziemy do szpitala zobaczyc 3,500kg Marcelka ponoć owłosionego jak małpka![]()
gratulacje dla koleżanki:-)Witajcie ciotki klotki!
A ja od wczoraj też jestem po raz drugi przyszywaną ciotką bo moja koleżanka ze studiów tydzień po odstawieniu fenotorolu urodziła w 38tc synka Pawełka 3700g.
A jeszcze w srode do mnie dzwoniła i marudzila, że nic sie nie chce zaczać...
Se lody jem, a co![]()
Gosiek A jak możesz to wcinaj :-) też bym tak robiła!Se lody jem, a co![]()
Gosiek A jak możesz to wcinaj :-) też bym tak robiła!
Ja nie mogę, test obciążenia glukozą mi wyszedł niezbyt ładnie....Klara M A czemu miałabym nie móc??Ty nie możesz?