anetrix
Fanka BB :)
Klara to odstawienie fenoterolu u twojej koleżanki dla mnie potwierdza regułę, że po odstawieniu się rodzi, choć tu kilka z was w poprzednicg ciążach tak nie miało i moj gin jak spytałam to też powiedział, że to bieg okoliczności.
No może... ale coś ten zbieg okoliczności za często.
Na logikę - macica jest przyzwyczajnoa do dawki czegoś, co ją rozluźnia - jak tego czegoś braknie poród się przyspiesza.
Ale to takie moje rozmyślania ... ;-)
Kaja,moja macica po odstawieniu tabletek w 36 tyg zapomniała,że kiedyś się kurczyła i miałam poród na siłę wywoływany w 42 tyg i 2 dniach :-)
Witam w niedzielę
Potem jak zasnęłam to się obudziłam o 9:30 ale jeszcze budzik nastawiłam na pół godzinki
W łóżku z wieczora kłótnia była i M poszedł spać na górę a ja się rozwaliłam na caałym wyrku
ale za to po 3 przyszedł bo chyba doopka mu zmarzła
Przytulił i zasnął a ja oczy jak 5zł. Słuchałam jak gada o jakichś kartonach i płytach... Chyba zacznę powoli przenosić rzeczy małego do domku. Nie wiem tylko co zrobić z torbą bo: w tych godzinach od ok. 11 do ok. 15 czasem dłużej jestem u taty. Resztę dnia i nocy jestem u M tzn. u nas. Po krótce jeszcze nie wyprowadziłam się z domu rodzinnego ale jeszcze nie mieszkam z M. także jakby mnie coś złapało rano a torba u M to karetce każe zatrzymać się pod innym domem.A jak mnie złapie w nocy a torba u ojca??
W Święta to już w ogóle smutno by było świeżo upieczonym mamusiom bez odwiedzin
Ja za tydzien go odstawic mam, a tydzien pozniej swieta... ja nie chce wtedy rodzic