malgorzata_n
Fanka BB :)
Słońce słyszałaś, że mnie wypuścili 3 dzień po cesarce? Przygotuj się na to, że będą kombinować gdzie Cię położyć z Małym...chyba, że już lawina minęła![]()
Słyszałam. Mam tylko nadzieję, że z Małym będzie wszystko OK.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słońce słyszałaś, że mnie wypuścili 3 dzień po cesarce? Przygotuj się na to, że będą kombinować gdzie Cię położyć z Małym...chyba, że już lawina minęła![]()
Słyszałam. Mam tylko nadzieję, że z Małym będzie wszystko OK.
Dzięki :-) nastawiam się pozytywnie i właściwie chciałabym być w szpitalu jak najkrócej - pewnie jak wszystkie z nas.Będzie :-) zobaczysz;-)
Ale na położnictwie takie historie słyszalam i widziałam...najbardziej żal mi było takiej dziewczynki, co miała z noskiem problemy - obrzęk i jak ssała cyca, to nie mogła oddychać przez nosek i strasznie płakała:-( ALE miała dostać jakiś lek na to i podobno schodzi opuchlizna...pomimo wszystko widziałam tą matkę i jej nerwy...wtedy dziękowałam Bogu, że mój jest zdrowy...
Marta tak sobie patrze na nasze suwaczki i Aluś z Piotrusiem idą łeb w łebTylko, że mój powinien byc Basią a Twój Mikołajem
Heh przypominalo mi się, że na patologii oddelegowała mnie Pani Basia na cesarkę, a po porodzie przyjęła mnie też Pani BasiaAle inna Basia...jakie oczy zrobiła, że jej życzenia składam chwilę po porodzie
![]()
Anka dokladnie jak tego posta pisalas to sie Max urodzil !!!! masz wyczucie kobieto !!
/
u mnie jak nic się nie dzieje to zawsze wypisuja na trzeci dzień po cesarceSłońce słyszałaś, że mnie wypuścili 3 dzień po cesarce? Przygotuj się na to, że będą kombinować gdzie Cię położyć z Małym...chyba, że już lawina minęła![]()
Hehehe dokładnie
A co do wypuszczenia ze szpitala to i ja po cc na trzecią dobe wyszłamale to głównie ze względu na panująca grypę, powiem, ze sie cieszę, bo szybko do siebie doszłam, dzisiaj minie tydzien a ja już śmigam i nic mnie nie boli, szew prestał narywać;-)
Weszłam tylko na chwilkę, aby pochwalić się, że też urodziłam :-) Nasza Hania przyszła na świat 9 grudnia godz 18:20, poród siłami natury, waga 3400, długość 53 cm. Można mnie dopisać na listęNiestety mało śpi i cały czas walczę o pokarm w związku z czym nie mam zbyt wiele czasu aby was ponadrabiać i napisać coś wiecej. Pozdrawiam
bo podobno najwazniejsza rzecza po cesarce to wstawac i łazic jak juz pozwalaja, bo wtedy raz dwa sie dochodzi do siebiea jak sie grymasi i lezy zamiast sie ruszac to niestety okres dochodzenia do siebie jest dłuższy...Ja nastawaiam sie na wstanie natychmiast jak pozwola i nie marudzenie...zreszta w razie czego daja przeciwbólowe, więc mysle,że bedzię ok
![]()