reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Mama Sówka:) ślczne pierniczki:) ja swoje będę dopiero ozdabiać, muszę tylko kupić lukier bo nie wiem czy umiem zrobić sama

Kochana lukier to bardzo prosta sprawa:-) ja robiłam tylko z cukru pudru i wody:-D a wody musisz dodać tyle, żeby był gęsty, czyli na oko:-p na, a żeby był ciemny to wystarczy dodać kakao:-) tylko te kolorowe pierniczki są ozdobione lukrem ze sklepu:tak:

reklama
rzeczywiście niezbyt skomplikowana receptura, spróbuję najpierw zrobić sama a jak i nie wyjdzie to poece do sklepu:):) te na choinke chcę zrobić białe bo mi kolorem bedą pasować:)

cześć Dziewczynki wieczorową porą :) coraz mniej czasu mam dla siebie... wczoraj cały dzień poza domkiem (najpierw zakupki, potem SR, potem impreza u znajomych). Dziś spałam do 12 :) potem szybki obiadek u moich rodziców i kolejne zakupki... Potem trzebabyło spisać wzystko co się zakupiło dla Dzidzi :) I dopiero przed chwilą wyszły moje siostry, bo wpadły sprawdzić co kupiłam :)
Po wczorajszej SR i tych wszystkich zakupach strasznie boli mnie kolanko... Ledwo weszłam na nasze I-sze pięterko...

najpierw starsza córka kaszlała,potem modsza miała zły sen,a na koniec ,jak już przysypiałam slodko,to obudził mnie syn,że boli go gardło,a potem było mi niewygodnie i nie mogłam zasnąć-takie jest życie mamy:tak:,a jeszcze jak synek się urodzi to dopiero będą nocki:szok:-
Teraz doglądnę królika,który się piecze w ziołach i czosnku-pachnie już cały dom:-p

jaaaa Anne to Ty masz juz trójkę dzieci??? ale ffajnie.... i czwarte w drodze:sorry: ale mi sie marzy taka rodzinka... a ile dzieciaczki mają lat??
hehe a jak napisałaś o króliku to myślałam o takim zywym że idziesz go nakarmić czy coś hehehehe

Dzień Dobry!:-) szykuje się legalnie i wychodzę z domu:-p Dziś USG:sorry: Trzymajcie proszę kciuki :sorry:denerwuje się:-( nawet bardzo, po ostatnich przejściach:-(

Dzień Dobry!:-) szykuje się legalnie i wychodzę z domu:-p Dziś USG:sorry: Trzymajcie proszę kciuki :sorry:denerwuje się:-( nawet bardzo, po ostatnich przejściach:-(

Trzymam mocno kciuki, oby wszytko bylo dobrze!

Dzis w nocy przyszli to mnie kozacy zaporowscy i chcieli mi Ige zabrac, no chyba ze bezbłednie opowiem o rokoszach ( co maja do rokoszy to nie wiem). No i ja niestety mylilam sie bo opowiadalam im ciagle o powstaniach kozackich i pokoju w sztumskiej wsi :szok::no::shocked2::confused2:. Tak to jest jak za duzo sie uczy czlowiek. :( boje sie strasznie tych wszytkich egzaminow. Dziewczyny, slowo honoru, ja wszytko zapomnialam i to wcale nie ze stresu, uczylam sie juz od dwoch tygodni, mama mnie uspokajala ze to gdzies w glowie jest a ja sie zastanawiam gdzie, bojuz dawno powinno wedlug jej teorii sie "przetworzyć". A tego po rpstu nie ma. Czas stracony :( W tamtym semestrze po takim egzaminie ze stresu dostalam krwawienia. Nie da sie powiedziec nie stresuj sie, niestety. Nic mi z tego nie przychodzi i tak sie stresuje.Ja chyba urodze po tym egzaminie. Albo podczas. Bede drugą lutówką rozpakowaną.

Ostatnia edycja:
3mam kciuki kochana,napewno wszystko będzie dobrze"wiara czyni cuda,trzeba wierzyc że sie uda;-)"Powodzenia..

Dzis w nocy przyszli to mnie kozacy zaporowscy i chcieli mi Ige zabrac, no chyba ze bezbłednie opowiem o rokoszach ( co maja do rokoszy to nie wiem). No i ja niestety mylilam sie bo opowiadalam im ciagle o powstaniach kozackich i pokoju w sztumskiej wsi :szok::no::shocked2::confused2:. Tak to jest jak za duzo sie uczy czlowiek. :( boje sie strasznie tych wszytkich egzaminow. Dziewczyny, slowo honoru, ja wszytko zapomnialam i to wcale nie ze stresu, uczylam sie juz od dwoch tygodni, mama mnie uspokajala ze to gdzies w glowie jest a ja sie zastanawiam gdzie, bojuz dawno powinno wedlug jej teorii sie "przetworzyć". A tego po rpstu nie ma. Czas stracony :( W tamtym semestrze po takim egzaminie ze stresu dostalam krwawienia. Nie da sie powiedziec nie stresuj sie, niestety. Nic mi z tego nie przychodzi i tak sie stresuje.Ja chyba urodze po tym egzaminie. Albo podczas. Bede drugą lutówką rozpakowaną.[/QUOTE]
hehe jakie sny..napewno dasz rade skoro sie uczyłaś..wierzymy w Ciebie Lutóweczko;-)

tak wogle to dzień dobry..ja już dzisiaj od 5tej nie śpie,bo mojej małęj sie coś pokręciło i zaczęła szalec i już nie dała pospac..lece zaraz do miasta pozałatwiac sprawki,kupic cos na obiadek..itp.
miłego dzionka!:-);-):tak:

witajcie mamuski !!! :szok: jak mnie dawno nie było :szok: ale internetu nie mialam ehh :-( ale juz mam i wszystko nadrobie :-D 3majcie sie cieplutko :-D

p.s. a u mnie bialo :-D

Witam się i ja :-) Poniedziałek...:cool: Nie cierpię poniedziałków.

Patrycja baardzo mocno trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością na relacje z wizyty.

Kataszaone jeśli się uczyłaś to na pewno sobie poradzisz. Teraz najważniejsze jest zdrówko Igi, więc jak tak strasznie się boisz to może pomyśl o przełożeniu egzaminów...

Zazdroszczę tym TurbodymoLodóweczkom które mają już wszystkie prezenty kupione :tak:Ja jeszcze kompletuję... Ale już zostało mi mniej niż więcej :-D

U mnie się szykuje biurowa przeprowadzka - zdaje się że jutro już ma przyjechać firma przeprowadzająca... Coś czuję że będzie niezła masakra...

Miłego dnia Śnieżynki

reklama
Do góry