W
wika_20
Gość
Tyle juz mamy rozpakowanych mam teraz to na forum naprawde mozna byc na biezaco hehe ;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Są 2 rozmiary, ja mam małe. Z Aventu również. Moja Myszka pije z nich, ale jak wyskoczy 'sutek' to się denerwuje. Ale jakoś idzie i karmię aż mnie 'wydoi' do końca. Jak potem płacze to butla w ruch z Bebilonem bo to znaczy, że się moim nie najadła a jak nie płacze to butli nie podaję. A jak pije butlę to aż czasami 90mlGeorgina - ja też mam płaskie sutki, kupiłam kapturki Aventu ale mała nie daje sobie rady przez nie. Dzisiaj sutki juz mam trochę wyciagniete, są strasznie pokireszowane - nawet z krwią ale w szpitalu kazali karmić, a to się samo zagoi, albo smarować maścią bepanthen po karmieniu lub swoimmlekiem poczkeać aż wyschnie. Jak ty sobie dajesz rade w kapturkach ? Jakie masz te kapturki? bo moje jakieś takie duze są ...
Dobry wieczor.
W sumie chyba nie mam duzo postow do nadrabiania, nie?
Gorzej pewnie bedzie z czasem
Dobry wieczor.
Dobry wieczor.
NO witaj mamusiu))) Dawaj foty maluszka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mea - rozumiem cie nudy na maxa sa w szpitalu ! ale ty chociaz masz lapka z soba !Dasz rade dzielna kobieto !