reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Mea, dasz radę;-)
Kurde, a ja umieram- mam zapalenie miazgi, ząb mnie napieprza jak ta lala. Uczyc się nie moge więc w środę ide na koło tylko po to, zeby kartkę oddać:-( No ale cóż, nic nie poradze. Jutro umówię się do dentysty i mam nadzieję ze szybko mi cos zrobi bo zejdę... Dziś nie spałam całą noc bo nie dałam rady, cały dzień mnie tak napieprza:-(

Georgina - ja też mam płaskie sutki, kupiłam kapturki Aventu ale mała nie daje sobie rady przez nie. Dzisiaj sutki juz mam trochę wyciagniete, są strasznie pokireszowane - nawet z krwią ale w szpitalu kazali karmić, a to się samo zagoi, albo smarować maścią bepanthen po karmieniu lub swoimmlekiem poczkeać aż wyschnie. Jak ty sobie dajesz rade w kapturkach ? Jakie masz te kapturki? bo moje jakieś takie duze są ...
Są 2 rozmiary, ja mam małe. Z Aventu również. Moja Myszka pije z nich, ale jak wyskoczy 'sutek' to się denerwuje. Ale jakoś idzie i karmię aż mnie 'wydoi' do końca. Jak potem płacze to butla w ruch z Bebilonem bo to znaczy, że się moim nie najadła a jak nie płacze to butli nie podaję. A jak pije butlę to aż czasami 90ml:) Ale średnio to 60, 70ml spija za posiedzeniem.

Dobry wieczor.
W sumie chyba nie mam duzo postow do nadrabiania, nie? :)
Gorzej pewnie bedzie z czasem

no kochana teraz masz zajecie na MAXA :D

NO witaj mamusiu :)))) Dawaj foty maluszka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mea
- rozumiem cie nudy na maxa sa w szpitalu ! ale ty chociaz masz lapka z soba !:-DDasz rade dzielna kobieto !

wiesz co bez laptopa to ja bym umarla juz dzis popoludniu !!!

reklama
Do góry