reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Nio gdzies wyczytałam, ze kobieta po porodzie wyglada jak w 5-6 m-cu ciązy i faktycznie tak jest.
Ja obserwuje, że z kazdym dniem coraz mniejszy ten mój brzuszek:-)

NO ja napewno tak wygladalam !!!!!!!!!! Jak 5 miesiacu conajmniej ahahah
Teraz to juz nawet zaczynam siebie akceptowac ! Waga ladnie leci ,zostalo mi jeszcze 2 kg i bede zadowolona ,brzuszek juz tez maly sie zrobil choc zapewne to to nie jest jak sprzed ciazy ale nie bede sie oszukiwac juz taki pewnie nie bedzie - skora taka miekka sie zrobila na nim hahah ALE JUZ NIE ODSTAJE - mysle ze moj maz bedzie milo zaskoczony :-D:-D jak wroci w piatek w nocy haaaaaaa !

Dziewczynki, czy wiecie coś o dagmar ??
Bo tak się bała wczoraj wizyty i od wczoraj jej nie było...:tak:

Ostatnia edycja:
a ja już tęsknie za moim wyglądem sprzed ciąży. W ogóle za ciuchami,obcasami,lepszym samopoczuciem... Już chce aby Antek był na świecie. Ciekawe jak długo będę musiala na niego jeszcze czekac...

Niee u mnie gin zadecydował że cc będzie.
Pisałam o wspaniałej atmosferze przy porodzie, naprawde jak sa wokół Ciebie mili ludzie to najgorszy ból mozna znieść z uśmiechem na twarzy:tak:

Ja o tym samym pisalam ,ludzi mialam przemilasnych i bylo calkiem dobrze tylko ze sie do domu mimo wszystko chcialo ,ale jak by nie ci ludzie co tam pracuja wlacznie z pania sprzatajaca to bym wyla caly czas .Dobrzy ludzie wokol ciebie to podstawa do dobrego samopoczucia nawet w bolu !

ja sie na szczescie o personel nie martwie... wszyscy tam sa spoko... boje sie tylko tego bolu i ze nie bede miala sil... i w ogole innych przypadlosci fizjologicznych jakie trafiaja sie podczas porodu poniewaz ja bardzo wstydliwa jestem!!!!

DASZ RADE DAFFI TAZ MOJA SYNOWA SIE BEDZIE RODZIC - trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!

podejrzalam stycznioweczki :cool:
jedna mamusia rozpakowana z corcia

styczniowki jak styczniowki ale z lutego lasak juz urodzila !!!!!

Najważniejsze, że się wbiłam w moją ukochaną dżinsową sukienkę, która jest raczej z tych dopasowanych:-) Jutro muszę poprzymierzać dżinsy:-)

NO ja w swoje nie weszlam do tej pory :wściekła/y::wściekła/y: a mam chyba z 20 par maz sie smieje ze sklep moge otworzyc ! i co ? gowno nie weszlam w zande naciagam na uda i stop !!!!!!!!!! hahahah uda mi dupa mi przytyly :-D z czego maz sie cieszy bo chociaz ma co pomacac ,bo wczesniej tylko skora i kosci byly hahah .
tak z mojego 36 weszlam w 38 -i musialam zakupic rozmiarek M - haaa ale chociaz nabylam nowa garderobe ahhahah

he he he...wystarczy robić to przy lusterku i problem z głowy ;-)

MI sie kierunki pierniczyly z lusterkiem ahhahahah

Hej laseczki poczytalam Was troszke nie mialam czasu wczesniej bo duzo spraw do pozalatwiania. Widze ze sie troszke pozmienialo pare maluszkow nam doszlo no i Mea w szpitalu zycze wytrwalosci bo ja te 3 dni moje przebieralam nozkami: ale da sie przezyc)
Daffi mam nadzieje ze juz w koncu ta nasza Julka wyskoczy trzymam kciukasy za szybki porod!!!!
Ja dzis od rana sprzatalam i zrobilam pierogi ruskie jakies 80 sztuk z tego zjedlismy prawie polowe a reszte zamrozilam bo na swieta juz chociaz te beda a jak inne jedzonko sie przyszykuje to straczy dla nas dwojki bo sami bedziemy chyba ze nasz bobas w koncu sie zdecyduje wyskoczyc:)NIe wiem jak zaplanowac te swieta bo jak urodze po to luz powoli pogotuje ale jak np mnie zgarna do szpitala 20 to jak ten moj biedny T sam bedzie tu siedzial bez niczego to ja nie wiem hehe jeszcze odwiedzin brak no zobaczymy/.

Moj maz tez sie obawia czy zdatrze wrocic ze szpitala do swiat:tak:jakos nie wyobrazam sobie swiat oddzielnie:no:

to Ty taka niecierpliwa jestes hihihih ale podziwiam że masz tyyyyle siły w sobie bo ja bym rady nie dala:szok:

E tam sily,wiecej przy tym gimnastyki:-D
he he he...wystarczy robić to przy lusterku i problem z głowy ;-)

Ja tak wlasnie robie:tak:

a ja już tęsknie za moim wyglądem sprzed ciąży. W ogóle za ciuchami,obcasami,lepszym samopoczuciem... Już chce aby Antek był na świecie. Ciekawe jak długo będę musiala na niego jeszcze czekac...

Oj ja tez:-(no ale moze juz w swieta bede troche inaczej wygladala:-)tylko pewnie na tylku nie bede mogla usiasc:-D

reklama
Ja tez !!!!!!!!!! Daffi bedzie dobrze a jutro juz bedziesz miala mala przy sobie ,matko boska sklamalabym jak bym napisala zem nie podniecona - taz to moja synowa sie rodzic bedzie ahhahahahaah

no baaaa...:-) strasznie sie ciesze... fifi calusnik, julka modelka... hmmm ciekawa para z nich bedzie:-)

Do góry