kopciuszek2107
Fanka BB :)
Mycie okien ... podziwiam,
W ktorym tyg jestes?
Mi sie snilo, ze glowka wystaje, taka maluska i czerwona z wysilku
az sie obudzilam i sprawdzilam aleeee nic ;-)
Jutro bedzie skonczony 37 tydzien

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mycie okien ... podziwiam,
W ktorym tyg jestes?
Mi sie snilo, ze glowka wystaje, taka maluska i czerwona z wysilku
az sie obudzilam i sprawdzilam aleeee nic ;-)
ja tez nie lubiłam nigdy tegonie lubie tego, zanim sie do domu dowloke to jest 18-19, nawet mi sie jesc nie chce
a czasu 'na zycie' zostaje tyyyyle
mam nadzieje, sie dogadac na inne godziny, wczesniej zaczynac
Jutro bedzie skonczony 37 tydzienmiala przyjechac moja mama i mi to zrobic ale ja jakos sie nie moge jej doczekac,tak po malutku umylam jakos;-)
ja 'sciemniam' z goleniem, gole sie na wyczucie tak zeby sie nie zaciac,
ale lekarka nie wydawala sie zdziwiona, ze tu łyso a tu busz :-)
trzeba to wszystko przetrwac potem moge sie robic na bostwo![]()
tak też robię ale i tak męcząca sprawahe he he...wystarczy robić to przy lusterku i problem z głowy ;-)
niestety nie opanowalam techniki z lusterkiemhe he he...wystarczy robić to przy lusterku i problem z głowy ;-)
ktore wybralas? mysle o fruzi bo ma zywe kolory - malej bedzie sie najbardziej podobac tylko ze perelek nie pozjadala ....my już zakupilismy dwa i nie wiem czy jeszcze jednego nie kupie tak mi sie podobają![]()