reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Hej laseczki poczytalam Was troszke nie mialam czasu wczesniej bo duzo spraw do pozalatwiania. Widze ze sie troszke pozmienialo pare maluszkow nam doszlo no i Mea w szpitalu zycze wytrwalosci bo ja te 3 dni moje przebieralam nozkami: ale da sie przezyc)
Daffi mam nadzieje ze juz w koncu ta nasza Julka wyskoczy trzymam kciukasy za szybki porod!!!!
Ja dzis od rana sprzatalam i zrobilam pierogi ruskie jakies 80 sztuk z tego zjedlismy prawie polowe a reszte zamrozilam bo na swieta juz chociaz te beda a jak inne jedzonko sie przyszykuje to straczy dla nas dwojki bo sami bedziemy chyba ze nasz bobas w koncu sie zdecyduje wyskoczyc:)NIe wiem jak zaplanowac te swieta bo jak urodze po to luz powoli pogotuje ale jak np mnie zgarna do szpitala 20 to jak ten moj biedny T sam bedzie tu siedzial bez niczego to ja nie wiem hehe jeszcze odwiedzin brak no zobaczymy/.

karnitynka a ja juz od paru dni ochotę na pierożki mam ale nie robię bo dla samej siebie mi sie nie chce a mój Ł nie lubi żadnych pierożków,klusek itd :( A świętami to się nie martw jakoś to będzie kochana a może Twój T Cię zaskoczy i przygotuję świąteczne posiłki??? miłe by to było co nie? :))))

nie lubie tego, zanim sie do domu dowloke to jest 18-19, nawet mi sie jesc nie chce
a czasu 'na zycie' zostaje tyyyyle
mam nadzieje, sie dogadac na inne godziny, wczesniej zaczynac
ja tez nie lubiłam nigdy tego :no: zreszta praca u kogos nie jest dla mnie dlatego teraz pracuje sama u siebie i jest ekstra :tak:

reklama
Do góry