anaconda27
styczniówka2006
A moja helenka piszczy od rana, taki wiek krzykaty czy co![]()
Moja do teraz tak nieraz piszczy

Aż pani w przedszkolu zauważyła i ćwiczy z nią "niepiszczenie"

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A moja helenka piszczy od rana, taki wiek krzykaty czy co![]()
Moja do teraz tak nieraz piszczy
Aż pani w przedszkolu zauważyła i ćwiczy z nią "niepiszczenie"![]()
Coraz bardziej się skłaniam za przedszkolem, chyba po nowym roku zacznę miejsca szukać
Krzyczy niesamowicie![]()
a przedszkole polecam mam nadzieje ze Antoszka załapie się bez problemu do żłobka jak będzie miał ze 2.5 roku a potem do przedszkoladuzo dzieciaczkom daje przedszkole
![]()
super i tak ma być.U mnie sypie sniegiem i bialo sie robi A ja sie ciesze bo uwielbiam taka pogode Dzis jak mama wroci z pracy to ja lece po sanki i po 15 jak bedzie jeszcze snieg to ide z Oliwka na sanki Normalnie juz sie doczekac nie moge Jak tak bialo sie robi to az nastroj switeczny sie udziela Jeszcze zaniedlugo zaczne sprzatac to juz wogole Oliwka teraz wspina mi sie na kolana i krzyczy Wiec nie wiem jak to z tym sprzataniem Chyba ze jak usnie Lece bede pozniej Oliwka zjadla wlasnie owocki caly sloiczek jagody z jablkami a ja sie strasznie ciesze Apetyt jej wraca
MH czemu nie?Dorota, jabłek to ty jej nie dawaj![]()
miłych zakupów Dowiklus i pochwal sie nam później co kupiłaś
ja tez chcę śnieg i mróz taki -3 no -5 *
uwielbiam jak śnieg tak skrzypi pod butami
zima zima zima
pada pada śnieg
jadę jadę w świat sankami
sanki dzwonią saneczkami
dzyń dzyń dzyń
dzyń dzyń dzyń
dzyń dzyń dzyńńńńńń![]()
lubię takią zimę.dziewczynki ja codziennie robie rano zakupy
bo potem pietruszka jest w pracy a ja nie zawsze rano mogę wyjść z dzieciakami wiec ja wstaje i tak codziennie o 6.30-45 rozbie adamowi sniadanko siadam z nim w kuchni mamy poranne pogaduchy przy płatkach na mleku on sie ubiera ootem ja i on wychodzi z domu o 7.15-25 a ja najczęściej z nim a dzis wcześniej wyszłam bo do rzeźnika musiałam a to kawałek drogi ale tam maja najlepsze mięcho w okolicy
oglądam DDTVN i zapowiadaja piątek sobota niedziela obfite opady sniegu:-)a mróz do -20 *![]()
Planowałam, dopiero od września, bo 3 lata kończy dopiero w lutymAle chyba nie wytrzymam
![]()
Ja o 6:30 w kolejkę pojechałam i byłam 3-ciaMalinka odważyłaś się tak rano z domu wyjść?![]()
super i tak ma być.
Dziewczyna wraca do zdrowia.
MH czemu nie?
Jabłko to pektyny,które są wskazane przy stanach biegunkowych , a z jagodami działa regulująco ,więc może być.
Mi lekarz przy biegunce zawsze kazała też podawać.
Jabłko i banany codziennie w diecie
lubię takią zimę.
Witam u nas już powoli się stabilizuje i humorek mi wraca.
U nas to w ciągu roku przedszkolnego nie ma przyjęć, chyba że ktoś zrezygnuje to wtedy z listy rezerwowej brane jest dziecko
A i zapomniałam dodać ze jak to pięknie dla mojego zdrowia psychicznego, taki czas tylko dla mnie kiedy mała jest w przedszkolu![]()