reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Nadarienne i Kubiaczka - prawie łeb w łeb idziemy :-D
Dorciaa - ty już dobry uczynek dla świata zrobiłaś - ten przelew - masz na pewno odpuszczone i daruj sobie już te nspacer na godzinną mszę.
Ja też tak - nie wyobrażam sobie stać godzinę na nogach w tłume, bo że miejsce znajdę albo ktoś ustąpi to wątpie.
Swoją drogą - niesamowita jesteś - szybko reagujesz - może byc ci podrzucić jakiś rozczulający filmik ? :-D

reklama
Witam i ja w niedzielny poranek:-)

Ja obudzilam sie dzis z wielka obawa ze nie zauwaze jak mi wody odejda i ze moze juz mi odeszly a ja nie wiem:sorry: A ogolnie to nie wiem czy sie wyrobie z ubraniem choinki, puki co choinki brak:-( Juz sie nie moge swiatecznego odpoczynku doczekac, mam nadzieje ze zdaze odpoczac:-D
Milego dnia dziewczynki:tak:

Roxeen z tym ciśnieniem to ja też tak miałam z m-ąc temu. Skakało do 170, lekarz powiedział żeby monitorowac ale się nie przejmowac:eek: A lekarza raczej mam dobrego.
Lecę na zakupy spożywcze co by potem nie przepychać sie między półkami. Miłej niedzieli.;-)

Wiekrza czesc zdiec juz mam czekam az pan i wladca sie wyspi to zrobi brzuszka zdiecie i wtedy wkleje wszystkie.
Dzisiaj ja sie buntuje jak on wstaje to ja jade do cewntrum odpoczac od niego i malej bo inaczej zwarjuje.

A u mnie ze zdjęciami jednak lipa, bo co prawda kabelek znalazłam, ale nie mam na kompie wgranego oprogramowania do telefonu. :< Problem polega na tym, że płytka ze sterownikami jest w pudełku od telefonu, które schowałam w jakieś bezpieczne miejsce i nie pamiętam, gdzie... Nic to, poczekam na mężczyznę, może coś wymyśli.
Ale zdjęcia brzuszka nie chce mi zrobić. W sumie może nie chce bym tak publicznie pokazywała, ale to mógłby mi powiedzieć.

jola.24 moja mama mi mówiła, że nie da się nie zauważyć odejścia wód ani z niczym ich pomylić. Wierzę jej na słowo. ;)

Witam. Jestesmy juz w domu rodzinka cala w komplecie nasza coreczka urodzila sie 16 grudnia 2009r. o godz.12.55
Monika złożyłam Ci gratulację w tym watku https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2010r-f295/nowinki-z-porodowek-i-gratulacje-34671/#post4685381 :tak:

Jola ja się boję że pod prysznicem mi wody odejdą lub jak będę siusiu robić ale w sumie jak nie zauważymy to chyba długo się tak chodzić nie da jak to jest ? przychodzą od razu skurcze ? bo mi w 1 ciązy wody nie odeszły wiec nie wiem :rofl2:

A jak wody odejdą to nie widać po brzuchu, że jakby bardziej "zwiotczały" jest? Tak np jak piłka z której uciekło trochę powietrza?

reklama
A jak wody odejdą to nie widać po brzuchu, że jakby bardziej "zwiotczały" jest? Tak np jak piłka z której uciekło trochę powietrza?
ja powiem szczerze że nie zauważyłam różnicy jak mi w szpitalu przebili :no::rofl2:

Roxeen ja w szpitalu jak leżałam na ciśnienie też cudownie ozdrowiałam...

Ostatnia edycja:
Do góry