reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sliczne panieni Ja sie napisalam cytaty znikly i moj post tez Ech Nie chce mi sie powtarzac Juz sie zdazylam wkurzyc na G Niedawno wrocil ale wybyl za moim prezentem ale nie dlatego zla jestem No ale nic zacisne zeby Pomysle ze nie mysle tego co mysle I bedzie git Ide dac Oliwce drugie danie Zupke juz zjadla

reklama
Mh,ale mrozi:szok:
tak to jest z tymi świętami ,człowiek zawsze sie narobi ,naszykuje jedzenia ,nakupuje prezentów ,wyda mnóstwo kasy w styczniu biede klepie i obiecuje sobie ,że za rok juz tak nie będzie:-D:-D:-Di co???? i tak w koło macieju:-D:-D
100% racji :-D:-D:-D

A to moje panienki, świątecznie :-p

p1130813.jpg

By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-12-21
MH cudne :tak::-):-)

Sliczne panieni Ja sie napisalam cytaty znikly i moj post tez Ech Nie chce mi sie powtarzac Juz sie zdazylam wkurzyc na G Niedawno wrocil ale wybyl za moim prezentem ale nie dlatego zla jestem No ale nic zacisne zeby Pomysle ze nie mysle tego co mysle I bedzie git Ide dac Oliwce drugie danie Zupke juz zjadla
cóz znowu nawywijał?:sorry::sorry:

p1130813.jpg

są śliczne:tak::tak::tak::tak:a Niki szybko ci zaczyna raczkować Antonio miał 8 m-cy jak zaczął raczkować:tak:a chodzenie czeka u niego na lepsze czasy:sorry:
Dorota czym cię M tak wkurzył???
Madziula racja racja my w tym roku postanowilismy robić mniej jedzenia na święta i tak robimy tylko jedno ciasto sero-makowiec jedną sałatkę ,mięcho karkówke wg przepisu As i szynkę pieczoną i rybke po grecku i to wsio:tak:
a prezenty tez jeden porządny dla karzdego(no prawie:wściekła/y:)
Adam klocki +słodycze
Julin WÓZEK +słodycze
Antonio sześcian muzyczny+słodycze
Pietruszka zegarek ,gatki+czekolada
Ja poczekam znów do przyszłego roku:wściekła/y:

Malina, jak to poczekasz, nie naczekałaś się już za długo!!

U nas miałay być prezenty tylko dla dzieci, ale jednak kupujemy drobiazgi :sorry: Ale ja zmówiłam prezencik dla M ale nie wiem czy dojdzie do mnie przed Wigilią :szok::no:

A Niki szybko bierze się za raczkowanie, no ale może z chodzeniem poczeka :tak:

Moja helenka ma faze na serek almette :eek: pożera łyżeczka, kotletem wzgardziła :sorry: A niki tylko cycoli... mam nadzeje, że nic nie bierze moich maluchów :no:

p1130813.jpg

Sliczne dziewczyneczki:tak::tak::tak:
:szok::szok::szok::szok:Ale Niki juz duza:szok::szok::szok:
Ma dopiero niecale 7 miesiecy-az sie wierzyc nie chce;-):-)

A co myslisz jesli mozna wiedziec:confused2:

My juz po obiadku i nawet juz pozmywalam:-p:-)Pranie sie wypralo to powiesilam i nawet dywan zdjelam z balkonu i juz lezy w pokoju ,z tym ze jest troszke mokry i mamy zakaz chodzenia po nim:-);-)
Mlodzi sie w miare grzecznie bawia ale robia mi mega syf

MH a nie ma Niki tak że nowe umiejętności zdobywa to nie ma czasu na jedzenie a przy cycu to co innego bo i je i przytula sie do mamy?:-)
a almette to oja julka je podobnie albo siada pod lodówką i krakersem z pudełka almette wyjada:tak:
u mnie Toniek za to teraz je za 5:szok:i co śmieszniejsze waga stoi w miejscu tzn waży nadal 8.5 kg przy pełnym pampersie 8.8 kg:-Dale ciągnie w górę jak diabli wszystkie ubranka na 74 za małe teraz 80 sa na styk a kupuje mu juz na 86 a wczoraj w smyku były przeceny to kupiłam mu bodziaka z napisem polska na 92cm a kosztował az 7.99 zł:tak:i tak sobie myslę że może jutro pójdę i kupie mu jeszcze z 4-5 bodziaków może jakieś na krótki rękaw z myslą o lecie :sorry:bo za tą cenę to się opłaca a gatunkowo są fajne:tak:

MH może dla Niki zabki idą i jak cycoli to sobie masuje i to jej ulgę przynosi.
A helenka ma po prostu ochotę na serek.:tak:
Wszystko da się wytłumaczyć.:-D:-D:-D:-D

MH ,ale śliczne zdjecie ,nadaje sie w ramkę:tak:pięknie dziewczyny ci wyszły:tak:

a JA ROBIE ,PIEROGI ,KROKIETY ,RYBĘ PO GRECKU ,SAŁATKĘ JARZYNOWA,PIEKę KARKÓWKĘ I UDKA ,karpatkę i kopiec kreta-niby minimalizm ,ale jest przy czym działać ,no i to sprzatanie:rofl2:

Ja ze względów finansowych pod choinkę dostane to ,co i tak bym kupiła ,czyli kremy i balsam
m baterię i obudowe do telefonu,
Klaudia ,grę w zycie i stanik ,
Ksawier zestaw lego jakis tam i grę na kompa fifa9,
moja mama skakanke sportową i licznik kroków ,
tata skarpetki,kapcie i balsam po goleniu ,
a mój brat ps2 który sobie kupił sam i w ramach prezentu trzeba mu dorzucić grosza,no i tyle na święta
aha no i tata sie chwalił że ma dwie 5 litrowe beczułki piwa wiec pewnie będziemy je oprózniać w swieta:zawstydzona/y:;-)

reklama
Do góry