reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

myslicie ze dzisiejszy test byl robiony za wczesnie? akurat 25.12 przypada termin @ ale chyba poczekac kilka dni i zrobie po swietach bo apteki i tak beda zamkniete. Ale czy wytrzymam w niepewnosci?

reklama
no poczekam poczekam, nie mam innego wyjscia:) dobrze ze swieta za pasem i troche pracy w domu to moze nie bede o tym myslec. A najgorsze ze jestem przeziebiona i bralam leki ale od dzis mam wolne do konca roku wiec stwierdzilam ze brac nie bede bo nie wiem czy cos jest w brzuszku czy nie.... wiec mecze sie z katarem, bolem zatok itp.

Witam dziewczyny u mnie nic nowego, dziś 9dpo., widoków na fasolkę nie widzę, zero jakichkolwiek objawów, nawet piersi nie zareagowały mimo, ze do tej pory prawie zawsze bolały lub swędziały, więc się nie łudzę :-( Szkoda !! Będę musiała zacząć za kilka dni 13 cykl walki o maluszka - zaczynam mieć tego wszystkiego dość!!!

Madziaas - będziesz chyba musiała sie ze mną podzielić nagrodą kacperka - bo codziennie, mimo, że nie piszę ale zawsze głosuję!!! :-) Cudowny brzdąc!!!

Wszystkim życzę wspaniałych rodzinnych świąt - spełnienia marzeń, zdrówka dla mam, dzieciaczków, ciężarnych i staraczek, oraz ich rodzi!!!

BUZIAKI!!!

no poczekam poczekam, nie mam innego wyjscia:) dobrze ze swieta za pasem i troche pracy w domu to moze nie bede o tym myslec. A najgorsze ze jestem przeziebiona i bralam leki ale od dzis mam wolne do konca roku wiec stwierdzilam ze brac nie bede bo nie wiem czy cos jest w brzuszku czy nie.... wiec mecze sie z katarem, bolem zatok itp.
Pij herbatke z cytrynką i miodem,powinna troszke pomóc
Witam dziewczyny u mnie nic nowego, dziś 9dpo., widoków na fasolkę nie widzę, zero jakichkolwiek objawów, nawet piersi nie zareagowały mimo, ze do tej pory prawie zawsze bolały lub swędziały, więc się nie łudzę :-( Szkoda !! Będę musiała zacząć za kilka dni 13 cykl walki o maluszka - zaczynam mieć tego wszystkiego dość!!!

Madziaas - będziesz chyba musiała sie ze mną podzielić nagrodą kacperka - bo codziennie, mimo, że nie piszę ale zawsze głosuję!!! :-) Cudowny brzdąc!!!

Wszystkim życzę wspaniałych rodzinnych świąt - spełnienia marzeń, zdrówka dla mam, dzieciaczków, ciężarnych i staraczek, oraz ich rodzi!!!

BUZIAKI!!!
Agniesiar kochana trzymamy z Kacperkiem kciuki oby sie udało:tak:
A co do nagrody to spytamy Kacperka może sie z ciociami podzieli :-D:-D
Dziękujemy za życzonka
Ja będe miała małą niespodzianke dla Was dziewczynki,tylko mój mały terrorysta mi przerywa i nie moge tego skończyć

Jutro nie będe miała czasu aby wejść na BB i w czwartek tak jedynie tak na chwile co już teraz chce wam życzyć:

WESOŁYCH ZDROWYCH I SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄT!!!
517_2003-0772.jpg

Dziękuje Patrysiu:-)
Paula no to super,że już lepiej :tak:
Dziewczynki za dwa dni Wigilia i mimo,że ja tu na pewno jeszcze będe chciałabym złożyć Wam życzenia bo nie wszystkie będziecie miały czas tu zajrzeć:-)

Tylko musicie kliknąć na karteczke,bo mała wyszła:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Madziaas - piekna karteczka, sliczne masz malenstwo:)
Ja przy okazji tez bede już zyczyc Wam wszystkim pogodnych i radosnych Swiat, i tym oczekujacym wiele spokoju i radosci a tym starajacym sie - pozytywnego wyniku (obym ja takiego doczekala w tym roku)

Do góry