reklama
no poczekam poczekam, nie mam innego wyjscia
dobrze ze swieta za pasem i troche pracy w domu to moze nie bede o tym myslec. A najgorsze ze jestem przeziebiona i bralam leki ale od dzis mam wolne do konca roku wiec stwierdzilam ze brac nie bede bo nie wiem czy cos jest w brzuszku czy nie.... wiec mecze sie z katarem, bolem zatok itp.
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Witam dziewczyny u mnie nic nowego, dziś 9dpo., widoków na fasolkę nie widzę, zero jakichkolwiek objawów, nawet piersi nie zareagowały mimo, ze do tej pory prawie zawsze bolały lub swędziały, więc się nie łudzę :-( Szkoda !! Będę musiała zacząć za kilka dni 13 cykl walki o maluszka - zaczynam mieć tego wszystkiego dość!!!
Madziaas - będziesz chyba musiała sie ze mną podzielić nagrodą kacperka - bo codziennie, mimo, że nie piszę ale zawsze głosuję!!! :-) Cudowny brzdąc!!!
Wszystkim życzę wspaniałych rodzinnych świąt - spełnienia marzeń, zdrówka dla mam, dzieciaczków, ciężarnych i staraczek, oraz ich rodzi!!!
BUZIAKI!!!
Madziaas - będziesz chyba musiała sie ze mną podzielić nagrodą kacperka - bo codziennie, mimo, że nie piszę ale zawsze głosuję!!! :-) Cudowny brzdąc!!!
Wszystkim życzę wspaniałych rodzinnych świąt - spełnienia marzeń, zdrówka dla mam, dzieciaczków, ciężarnych i staraczek, oraz ich rodzi!!!
BUZIAKI!!!
Madziaas
Już jesteś:)
Pij herbatke z cytrynką i miodem,powinna troszke pomócno poczekam poczekam, nie mam innego wyjsciadobrze ze swieta za pasem i troche pracy w domu to moze nie bede o tym myslec. A najgorsze ze jestem przeziebiona i bralam leki ale od dzis mam wolne do konca roku wiec stwierdzilam ze brac nie bede bo nie wiem czy cos jest w brzuszku czy nie.... wiec mecze sie z katarem, bolem zatok itp.
Agniesiar kochana trzymamy z Kacperkiem kciuki oby sie udałoWitam dziewczyny u mnie nic nowego, dziś 9dpo., widoków na fasolkę nie widzę, zero jakichkolwiek objawów, nawet piersi nie zareagowały mimo, ze do tej pory prawie zawsze bolały lub swędziały, więc się nie łudzę :-( Szkoda !! Będę musiała zacząć za kilka dni 13 cykl walki o maluszka - zaczynam mieć tego wszystkiego dość!!!
BUZIAKI!!!

A co do nagrody to spytamy Kacperka może sie z ciociami podzieli

Dziękujemy za życzonka
Ja będe miała małą niespodzianke dla Was dziewczynki,tylko mój mały terrorysta mi przerywa i nie moge tego skończyć
P
patrysia*
Gość
Jutro nie będe miała czasu aby wejść na BB i w czwartek tak jedynie tak na chwile co już teraz chce wam życzyć:
WESOŁYCH ZDROWYCH I SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄT!!!
Paulina446
mamy czerwcowe 2006
Hej
Końska dawka gripexu postawiła mnie na nogi ale tak żle jak wczoraj juz daaaawno sie nie czułam:-(
Końska dawka gripexu postawiła mnie na nogi ale tak żle jak wczoraj juz daaaawno sie nie czułam:-(
Madziaas
Już jesteś:)
Dziękuje Patrysiu:-)
Paula no to super,że już lepiej
Dziewczynki za dwa dni Wigilia i mimo,że ja tu na pewno jeszcze będe chciałabym złożyć Wam życzenia bo nie wszystkie będziecie miały czas tu zajrzeć:-)
Tylko musicie kliknąć na karteczke,bo mała wyszła
Paula no to super,że już lepiej

Dziewczynki za dwa dni Wigilia i mimo,że ja tu na pewno jeszcze będe chciałabym złożyć Wam życzenia bo nie wszystkie będziecie miały czas tu zajrzeć:-)
Tylko musicie kliknąć na karteczke,bo mała wyszła

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Madziaas - piekna karteczka, sliczne masz malenstwo
Ja przy okazji tez bede już zyczyc Wam wszystkim pogodnych i radosnych Swiat, i tym oczekujacym wiele spokoju i radosci a tym starajacym sie - pozytywnego wyniku (obym ja takiego doczekala w tym roku)
Ja przy okazji tez bede już zyczyc Wam wszystkim pogodnych i radosnych Swiat, i tym oczekujacym wiele spokoju i radosci a tym starajacym sie - pozytywnego wyniku (obym ja takiego doczekala w tym roku)
Podziel się: