reklama
P
patrysia*
Gość
Ja również dziękuje za życzenia:-)
:-)
śliczna kartkaDziewczynki za dwa dni Wigilia i mimo,że ja tu na pewno jeszcze będe chciałabym złożyć Wam życzenia bo nie wszystkie będziecie miały czas tu zajrzeć:-)
:-)Madziaas
Już jesteś:)
Cześć Dziewczynki,
Ja znowu na chwilę.Mały wogóle nie chce spać. Tak więc nie mam czasu na nic. Nie wiem kiedy zajrzę więc przyłączam się do życzonek:
Zdrowych, Spokojnych i Radosnych Świąt, pełnych Miłości i Ciepła ;-)
Dziękujemy
Paulina446
mamy czerwcowe 2006
Dziękujemy bardzo:-)Cześć Dziewczynki,
Ja znowu na chwilę.Mały wogóle nie chce spać. Tak więc nie mam czasu na nic. Nie wiem kiedy zajrzę więc przyłączam się do życzonek:
Zdrowych, Spokojnych i Radosnych Świąt, pełnych Miłości i Ciepła ;-)
P
patrysia*
Gość
MAGGIE dziękuje za życzenia:-)
MADZIAS no pewnie duużo ludzi my jutro z rana jedziemy co może będzie mniej no ale znająć zycie w auchanie jest zawsze dużo ludzi tym bardziej przed świętami
MADZIAS no pewnie duużo ludzi my jutro z rana jedziemy co może będzie mniej no ale znająć zycie w auchanie jest zawsze dużo ludzi tym bardziej przed świętami

Agniesiak85
Fanka BB :)
Witajcie!!!:-)
Ja dopiero teraz pisze bo byłam rano u gina na wizycie
Słyszałam serducho dzidziolka
przepisał mi lek na te moje swędzenie i opuchnięcie w kroczu. Rozmawialiśmy trochę o moim kręgosłupie i powiedział, że jeszcze będziemy rozmawiac na temat porodu by wybrac dla nas najlepsza opcję
No i będe miała wplyw na decyzję
Ah!! No i mam skierowanie na usg, jupi:-) Na usg ide 22 stycznia
Akurat w dzień dziadka
Ciekawe czy Dziubas rozłozy nożki pokaże kim jest
No i wizyty mam juz co 3 tygodnie
Ah! No i jezeli będe tak dalej się męczyc (nawet podczas mówienia) i dostawac zadyszki to będziemy robic spirometrię i inne badanka. (Kiedyś leczyłam się bo mam zmniejszona pojemnośc płuc o połowe..) No zobaczymy jak to będzie, ale dzidzia zdrowa i to najważniejsze
Następna wizyta 12 stycznia
Ja dopiero teraz pisze bo byłam rano u gina na wizycie
P
patrysia*
Gość
super wiesci:-)Witajcie!!!:-)
Ja dopiero teraz pisze bo byłam rano u gina na wizycieSłyszałam serducho dzidziolka
przepisał mi lek na te moje swędzenie i opuchnięcie w kroczu. Rozmawialiśmy trochę o moim kręgosłupie i powiedział, że jeszcze będziemy rozmawiac na temat porodu by wybrac dla nas najlepsza opcję
Akurat w dzień dziadka
Ciekawe czy Dziubas rozłozy nożki pokaże kim jest
No i wizyty mam juz co 3 tygodnie
Ah! No i jezeli będe tak dalej się męczyc (nawet podczas mówienia) i dostawac zadyszki to będziemy robic spirometrię i inne badanka. (Kiedyś leczyłam się bo mam zmniejszona pojemnośc płuc o połowe..) No zobaczymy jak to będzie, ale dzidzia zdrowa i to najważniejsze
Następna wizyta 12 stycznia
reklama
swiątecznie zaczęło sie robic, ja musze jutro jakies zakupy zrobic, az sie boje tych kolejek.... ale coz, dzis nie moglam
zaczynam obserwowac jakies dziwne objawy, mam nadzieje ze to na ciaze a nie przez przeziebienie, a wiec stalam sie drazliwa i placzliwa, byle co mnie irytuje i wyprowadza z rownowagi, na twarzy pojawili sie jakies "syfy" ( a przed @ tak nie mam), ciagle bym cos jadla i nie mam za duzo sluzu a przed @ mam zawsze tak mokro i lepko a tu suchosc.... i po poludniu wzrosla temperaturka.
Ale nie bede sie nakrecac, za kilka dni bede wiedziala (mam nadzieje ze sie wyjasni)
zaczynam obserwowac jakies dziwne objawy, mam nadzieje ze to na ciaze a nie przez przeziebienie, a wiec stalam sie drazliwa i placzliwa, byle co mnie irytuje i wyprowadza z rownowagi, na twarzy pojawili sie jakies "syfy" ( a przed @ tak nie mam), ciagle bym cos jadla i nie mam za duzo sluzu a przed @ mam zawsze tak mokro i lepko a tu suchosc.... i po poludniu wzrosla temperaturka.
Ale nie bede sie nakrecac, za kilka dni bede wiedziala (mam nadzieje ze sie wyjasni)
Podziel się:
Mały wogóle nie chce spać. Tak więc nie mam czasu na nic. Nie wiem kiedy zajrzę więc przyłączam się do życzonek: