reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć Dziewczynki,

Ja znowu na chwilę. :zawstydzona/y: Mały wogóle nie chce spać. Tak więc nie mam czasu na nic. Nie wiem kiedy zajrzę więc przyłączam się do życzonek:

Zdrowych, Spokojnych i Radosnych Świąt, pełnych Miłości i Ciepła ;-)

MAGGIE dziękuje za życzenia:-)

MADZIAS no pewnie duużo ludzi my jutro z rana jedziemy co może będzie mniej no ale znająć zycie w auchanie jest zawsze dużo ludzi tym bardziej przed świętami:cool:

Witajcie!!!:-)
Ja dopiero teraz pisze bo byłam rano u gina na wizycie :) Słyszałam serducho dzidziolka:) przepisał mi lek na te moje swędzenie i opuchnięcie w kroczu. Rozmawialiśmy trochę o moim kręgosłupie i powiedział, że jeszcze będziemy rozmawiac na temat porodu by wybrac dla nas najlepsza opcję:tak: No i będe miała wplyw na decyzję :tak: Ah!! No i mam skierowanie na usg, jupi:-) Na usg ide 22 stycznia :) Akurat w dzień dziadka:) Ciekawe czy Dziubas rozłozy nożki pokaże kim jest :D No i wizyty mam juz co 3 tygodnie:) Ah! No i jezeli będe tak dalej się męczyc (nawet podczas mówienia) i dostawac zadyszki to będziemy robic spirometrię i inne badanka. (Kiedyś leczyłam się bo mam zmniejszona pojemnośc płuc o połowe..) No zobaczymy jak to będzie, ale dzidzia zdrowa i to najważniejsze:) Następna wizyta 12 stycznia:):-)

Witajcie!!!:-)
Ja dopiero teraz pisze bo byłam rano u gina na wizycie :) Słyszałam serducho dzidziolka:) przepisał mi lek na te moje swędzenie i opuchnięcie w kroczu. Rozmawialiśmy trochę o moim kręgosłupie i powiedział, że jeszcze będziemy rozmawiac na temat porodu by wybrac dla nas najlepsza opcję:tak: No i będe miała wplyw na decyzję :tak: Ah!! No i mam skierowanie na usg, jupi:-) Na usg ide 22 stycznia :) Akurat w dzień dziadka:) Ciekawe czy Dziubas rozłozy nożki pokaże kim jest :D No i wizyty mam juz co 3 tygodnie:) Ah! No i jezeli będe tak dalej się męczyc (nawet podczas mówienia) i dostawac zadyszki to będziemy robic spirometrię i inne badanka. (Kiedyś leczyłam się bo mam zmniejszona pojemnośc płuc o połowe..) No zobaczymy jak to będzie, ale dzidzia zdrowa i to najważniejsze:) Następna wizyta 12 stycznia:):-)
super wiesci:-)

reklama
swiątecznie zaczęło sie robic, ja musze jutro jakies zakupy zrobic, az sie boje tych kolejek.... ale coz, dzis nie moglam
zaczynam obserwowac jakies dziwne objawy, mam nadzieje ze to na ciaze a nie przez przeziebienie, a wiec stalam sie drazliwa i placzliwa, byle co mnie irytuje i wyprowadza z rownowagi, na twarzy pojawili sie jakies "syfy" ( a przed @ tak nie mam), ciagle bym cos jadla i nie mam za duzo sluzu a przed @ mam zawsze tak mokro i lepko a tu suchosc.... i po poludniu wzrosla temperaturka.
Ale nie bede sie nakrecac, za kilka dni bede wiedziala (mam nadzieje ze sie wyjasni)

Do góry