reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hejka

Ja tez zycze wszystkim Wesolych Swiat :) i szczescia w Nowym Roku a starajacym sie II bijacych po oczach :).

Uciekam, postaram sie wpasc jutro

reklama
Witajcie!!!:-)
Ja dopiero teraz pisze bo byłam rano u gina na wizycie :) Słyszałam serducho dzidziolka:) przepisał mi lek na te moje swędzenie i opuchnięcie w kroczu. Rozmawialiśmy trochę o moim kręgosłupie i powiedział, że jeszcze będziemy rozmawiac na temat porodu by wybrac dla nas najlepsza opcję:tak: No i będe miała wplyw na decyzję :tak: Ah!! No i mam skierowanie na usg, jupi:-) Na usg ide 22 stycznia :) Akurat w dzień dziadka:) Ciekawe czy Dziubas rozłozy nożki pokaże kim jest :D No i wizyty mam juz co 3 tygodnie:) Ah! No i jezeli będe tak dalej się męczyc (nawet podczas mówienia) i dostawac zadyszki to będziemy robic spirometrię i inne badanka. (Kiedyś leczyłam się bo mam zmniejszona pojemnośc płuc o połowe..) No zobaczymy jak to będzie, ale dzidzia zdrowa i to najważniejsze:) Następna wizyta 12 stycznia:):-)
Super,że wszystko oki:-):-)

ja juz po zakupach i to bardzo udanych dostalam spodnie od rodzicow moj M dostal koszule i jeszcze kupilam mu spodnie:)
Madziu a jak u Ciebie po zakupach
Maggie daj jakies zdjecia Igorka jak znajdziesz chwile
Agniesiak super,ze wszystko ok! no i moze sie dowiecie w styczniu kto tam sobie mieszka u mnie mial byc chlopaczek a teraz nie wiadomo tak do konca,bo nozki scisniete:)

ja juz po zakupach i to bardzo udanych dostalam spodnie od rodzicow moj M dostal koszule i jeszcze kupilam mu spodnie:)
Madziu a jak u Ciebie po zakupach
Maggie daj jakies zdjecia Igorka jak znajdziesz chwile
Agniesiak super,ze wszystko ok! no i moze sie dowiecie w styczniu kto tam sobie mieszka u mnie mial byc chlopaczek a teraz nie wiadomo tak do konca,bo nozki scisniete:)
No to super,że udane zakupki
Ja też po zakupkach,kupiłam jeszcze małemu taki drobiazg;-)

Lece małego kąpać

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki wpadłam na chwilke do Was.. zabiegana jestem strasznie, dom, praca, dom, praca i jakos mało czasu na forum.. w kazdym razie chciałam się pochwaliś ze dzis wyszedł mi pozytywny test, wkońcu w 18-stym cyklu starań się udało.. nie wiem jeszcze jakim cudem ale sie udało..

Pozdrawiam wszystkie mamusie i zaciążone, a także staraczki.. nie traćcie nadziei..

Czesc dziewczynki wpadłam na chwilke do Was.. zabiegana jestem strasznie, dom, praca, dom, praca i jakos mało czasu na forum.. w kazdym razie chciałam się pochwaliś ze dzis wyszedł mi pozytywny test, wkońcu w 18-stym cyklu starań się udało.. nie wiem jeszcze jakim cudem ale sie udało..

Pozdrawiam wszystkie mamusie i zaciążone, a także staraczki.. nie traćcie nadziei..

Nektarynko GRATULUJĘ! Super prezent na święta! :-D:-D:-D Dawno Cię nie było,a jak już się pojawiłaś to z taką superaśną informacją. Wszystkiego dobrego dla Was! :tak:

Nektarynko tak jak Ci już pisałam Ogromne gratulacje raz jeszcze,spokojnych 9-ciu miesięcy:-)
Super,że sie odezwałaś:-)
Wspaniały prezent na Święta
:-)

reklama
chwilke czasu miałam to i chociaz tutaj napisze co i jak.. fakt ze padam szybko bo senność męczy.. no ale jeszcze nie mam porannych mdłości.. chociaż czasem zdarzają sie południowe.. dobrze ze bez ściskania muszli..

Do góry