reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Super,że wszystko oki:-):-)Witajcie!!!:-)
Ja dopiero teraz pisze bo byłam rano u gina na wizycieSłyszałam serducho dzidziolka
przepisał mi lek na te moje swędzenie i opuchnięcie w kroczu. Rozmawialiśmy trochę o moim kręgosłupie i powiedział, że jeszcze będziemy rozmawiac na temat porodu by wybrac dla nas najlepsza opcję
No i będe miała wplyw na decyzję
Ah!! No i mam skierowanie na usg, jupi:-) Na usg ide 22 stycznia
Akurat w dzień dziadka
Ciekawe czy Dziubas rozłozy nożki pokaże kim jest
No i wizyty mam juz co 3 tygodnie
Ah! No i jezeli będe tak dalej się męczyc (nawet podczas mówienia) i dostawac zadyszki to będziemy robic spirometrię i inne badanka. (Kiedyś leczyłam się bo mam zmniejszona pojemnośc płuc o połowe..) No zobaczymy jak to będzie, ale dzidzia zdrowa i to najważniejsze
Następna wizyta 12 stycznia
:-)
Agniesiak85
Fanka BB :)
Martuśka Ty mierzysz tempke po południu?? Dobrze przeczytałam??

Justys84
ja juz po zakupach i to bardzo udanych dostalam spodnie od rodzicow moj M dostal koszule i jeszcze kupilam mu spodnie
Madziu a jak u Ciebie po zakupach
Maggie daj jakies zdjecia Igorka jak znajdziesz chwile
Agniesiak super,ze wszystko ok! no i moze sie dowiecie w styczniu kto tam sobie mieszka u mnie mial byc chlopaczek a teraz nie wiadomo tak do konca,bo nozki scisniete
Agniesiak super,ze wszystko ok! no i moze sie dowiecie w styczniu kto tam sobie mieszka u mnie mial byc chlopaczek a teraz nie wiadomo tak do konca,bo nozki scisniete
Madziaas
No to super,że udane zakupkija juz po zakupach i to bardzo udanych dostalam spodnie od rodzicow moj M dostal koszule i jeszcze kupilam mu spodnie
Agniesiak super,ze wszystko ok! no i moze sie dowiecie w styczniu kto tam sobie mieszka u mnie mial byc chlopaczek a teraz nie wiadomo tak do konca,bo nozki scisniete![]()
Ja też po zakupkach,kupiłam jeszcze małemu taki drobiazg;-)
Lece małego kąpać
Ostatnia edycja:
Nektarynka
Czesc dziewczynki wpadłam na chwilke do Was.. zabiegana jestem strasznie, dom, praca, dom, praca i jakos mało czasu na forum.. w kazdym razie chciałam się pochwaliś ze dzis wyszedł mi pozytywny test, wkońcu w 18-stym cyklu starań się udało.. nie wiem jeszcze jakim cudem ale sie udało..
Pozdrawiam wszystkie mamusie i zaciążone, a także staraczki.. nie traćcie nadziei..
Pozdrawiam wszystkie mamusie i zaciążone, a także staraczki.. nie traćcie nadziei..
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Czesc dziewczynki wpadłam na chwilke do Was.. zabiegana jestem strasznie, dom, praca, dom, praca i jakos mało czasu na forum.. w kazdym razie chciałam się pochwaliś ze dzis wyszedł mi pozytywny test, wkońcu w 18-stym cyklu starań się udało.. nie wiem jeszcze jakim cudem ale sie udało..
Nektarynko GRATULUJĘ! Super prezent na święta!

Dawno Cię nie było,a jak już się pojawiłaś to z taką superaśną informacją. Wszystkiego dobrego dla Was! 
Madziaas
Nektarynko tak jak Ci już pisałam Ogromne gratulacje raz jeszcze,spokojnych 9-ciu miesięcy:-)Czesc dziewczynki wpadłam na chwilke do Was.. zabiegana jestem strasznie, dom, praca, dom, praca i jakos mało czasu na forum.. w kazdym razie chciałam się pochwaliś ze dzis wyszedł mi pozytywny test, wkońcu w 18-stym cyklu starań się udało.. nie wiem jeszcze jakim cudem ale sie udało..
Super,że sie odezwałaś:-)
Wspaniały prezent na Święta:-)
reklama
Nektarynka
chwilke czasu miałam to i chociaz tutaj napisze co i jak.. fakt ze padam szybko bo senność męczy.. no ale jeszcze nie mam porannych mdłości.. chociaż czasem zdarzają sie południowe.. dobrze ze bez ściskania muszli..
Podziel się: