reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zamówiłam portfel. dla M, ale przyszło dziadostwo jak ich mało. Za 5 zł można taki na bazarze kupić :no: Do tego ma przebarwienia, klej wychodzi bokami:wściekła/y: Poco klej skoro teoretycznie jest szyty :eek:
a co ja mam powiedzie c zamówiłm portfel a dostałąm męskie rękawiczki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ten debilny sprzedawca wystawił mi negatywa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zazwyczaj tak jest że dostajesdz negatywa za negatywa:cool:

nawet nie mogę popisac bo Oliwka mi nie daje.póxniej spróbuję zajrzeć.

dzis miałam straszny zapierdziel w pracy.mało co się nie posikałam bo nie miałąm jak wyjść do toalety bo wiecznie cały sklep pełny.posżłam do toalety koło 16.00,masakra ,trzymałam tak pare godzin:sorry:ale dałam radę :-D:-D:-D:-D

a co ja mam powiedzie c zamówiłm portfel a dostałąm męskie rękawiczki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dzis miałam straszny zapierdziel w pracy.mało co się nie posikałam bo nie miałąm jak wyjść do toalety bo wiecznie cały sklep pełny.posżłam do toalety koło 16.00,masakra ,trzymałam tak pare godzin:sorry:ale dałam radę :-D:-D:-D:-D
Eh nie straszcie mnie, bo ja się wkurzyłam i ten cholerny piekarnik zamówiłam netem:zawstydzona/y: i już nie wiem czy dobrze zrobiłam.
To kciuki na pewno też mocno trzymasz:-D:-D:-D:-D
A ja byłam jeszcze na zkupach i :szok::szok::szok::szok: pielgrzymki do kas. M został z pierworodnym więc na luzie sama poszalałam:tak:. Zaraz zabieram siędo kulek śledziowych, za bardzo nie wiem od czego zacząć ale coś z tego chyba wyjdzie:-D:-D. Najwyżej nikt nie będzie jadł:-D
Moje bejbe w świetnym nastroju, że aż miło:-) pięknie zjadł, że nawet już kaszuni na kolację nie zmieścił:szok: także super!!!

A oto moja kreacja na Sylwka,tylko za szalem muszę pobiegać;-):tak:
Sliczna:tak::tak::tak:
Bedziesz wygladala super na sylwka:-):tak:

zazwyczaj tak jest że dostajesdz negatywa za negatywa:cool:

nawet nie mogę popisac bo Oliwka mi nie daje.póxniej spróbuję zajrzeć.

No to dzielna jestes hehe;-):-)

A ja dzisija w sumei nic nie zrobilam:zawstydzona/y:Ale jutro po zakupkach zabieram sie do roboty:tak::tak::tak:
Zrobilam sobie juz liste zakupow lacznie z tym co potzrebuje na ciasta z przepisow AS:-):tak::tak::tak:

Moja Anika usypia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale sa plusy, M nie może wytrzymać krzyków i poleciał chodnik odgruzowywać, a ja mam kompa na chwilkę :-p

Malina, gratki dla Antoniego :tak::tak::tak:

Marta, chwal się sukienka :tak: Fotke znalazłam :tak:Czytasz mi w myślach ;-):rofl2: Szal koniecznie, a że suknia gładka to możesz zaszaleć :tak:

Agnes, to jest durny zwyczaj, bo negatyw ma być karą za zachowanie nie fer, a ja jestem podwójnie pokrzywdzona... Nie ma obowiązku wystawiania negatywa...:wściekła/y:

Kerna, obejrzyj dokładnie przy odbiorze :tak: Zawsze możesz zwrócić :tak:

Niuńka większa prosi o bajeczkę, spadam...

Agnes, to jest durny zwyczaj, bo negatyw ma być karą za zachowanie nie fer, a ja jestem podwójnie pokrzywdzona... Nie ma obowiązku wystawiania negatywa...:wściekła/y:
ja wiem ze to jest bezsensu i nie sprawiedliwe.ale co zrobisz..ludzie są mściwi i tyle co zrobisz.wystawiajac Ci negatywa chce jakby zatuszować sprawe ze to niby nie jego wina a odwrotnie.nie potrafi się przyznać do bledu.ludzi niestety sie nie zmieni :no::no::no::no::no:

a my mamy juz karpia w domu :-p:-p:-p:-p:-p:-p

Oliwka co chwilę chce biegac do piwnicy popatrzec na rybę,teraz to już chce się z nimi chlapac w wodzie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D już była kilka razy przebierana bo całe rękawy mokre szalona baba :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Właśnie pierniczki opanowałam - popieczone,jeszcze tylko ciasto na sernik z brzoskwiniami na zamówienie zrobię i finito.:tak::cool2::cool2:
I okno w sypialni od środka umyłam i nowa firaneczka wisi.
Dzięki za komplementy odnośnie kiecki:zawstydzona/y:,ale na cały efekt poczekajcie do Nowego Roku;-):tak::-D:-D.

reklama
witam na nocnej zmianie :-)
jestem padnieta
dzien na wysokich obrotach
rano pakowanie preznetow itd,pzoniej na zakupy,mala w sklepie siku zawoalala ,dobrze ze znajome pracuja i nas wpuscily do wc dla personelu wiec obeszlo sie bez wpadkipzoniejpo Pauline i reszta zakupow.
taka droga ze wozjiem ciezko sie jedzie.droga zajela mi 40minut zamaist 20-25:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pomijajac fakt ze spocilam sie jak mops.do domudotarlam dopieor 14.30
p w pracy.wrocil o 8 ,poszedl spac,wstal przed 14i po 15 znow pojechal do roboty.wiec jestem sama z cala robota
jedyne co zdazyl zrobic to obsadzic choinke i zamocowac czubek:rofl2:

dobrzez ze szwagierka wadla to z jej pomoca ubralysmy choinke.
miesko do pieczenia lezy w przyprawach,jutro pieczenie.

nie mam juz sily,a tyle roboty przede mna....

Do góry