reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniówki 2010 !!

Coś mi się wydaje, że to nie koniec porodów na te święta :tak::-)

Sandra męczy się bardzo... Szkoda mi jej niesamowicie. Powiedziałam jej, żeby pomyślała o czymś miłym, przyjemnym, ale... :-(
Najważniejsze, że Jacek już jest pewnie z Nią :tak:
Bardzo chciała,żeby był jak będzie rodzić i ... Udało się :tak:

Ewcia82 GRATULACJE!!:-D

---------------------------------------------
Byłam poszukać Gwiazdora dla mamy... Spotkałam się z tatą i oczywiście się poryczałam... :-(
Oby jakoś przeżyć te święta...
Chyba pójdę spać, obudzę się jak będzie po wszystkim :-p;-)

reklama
E_milcia, dobrze, że tego Gwiazdora znalazłaś.:-)
Tysiolek, jeszcze się trzymasz? ;-) Ty pamiętaj, że mamy ten sam termin, więc bez numerów dzisiaj, bo jak moja mała usłyszy, że Amelka wyszła, też będzie chciała.:-)

\Wpadłam na chwilkę a tu widzę same nowe wiadomość ze szpitala z domu itd chyba się pomału zaczyna na całego :tak:

Jeszcze jedno co chciałam dorzucić do życzeń to lekkich porodów i zdrowych dzieciaczków wam życzę :tak:;-)

Klara spędzi święta już w domku z małym super ma a reszta się trzymać ;-)

To ja tak na chwilkę złożyć Wam dziewczyny życzenia słowami mojego ulubionego poety ks. Twardowskiego:

Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia?
Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie?
Dlaczego śpiewamy kolędy?

Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa.
Dlatego, żeby podawać sobie ręce.
Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie.
Dlatego, żeby sobie przebaczać
.

Życzę Wam radości ze świąt spędzonych w rodzinnym gronie, wzajemnego przebaczenia, miłości i spokoju. A także zdrowych i pięknych dzieciaczków, które będą radością Waszego życia!!!

Chciałam przespać cały wieczór ale Polcia mi nie pozwoliła. Kopniaka dostałam więc wstałam i ubrałam choinkę. W końcu to nasze pierwsze święta razem... Idę zaparzyć herbatkę i śmigam oglądnąć jakąś komedie. Mężol się nie pojawił, szyszka mu w tyłek.

Jeszcze raz

Spokojnych i rodzinnych świąt życzę wszystkim!

E_milcia, dobrze, że tego Gwiazdora znalazłaś.:-)
Tysiolek, jeszcze się trzymasz? ;-) Ty pamiętaj, że mamy ten sam termin, więc bez numerów dzisiaj, bo jak moja mała usłyszy, że Amelka wyszła, też będzie chciała.:-)

trzymam się trzymam jeszcze ale skurczyki juz pomału mnie łapią - ale jako optymistka niepoprawna..wierze że Mała da mi spędzić święta w domku - trzymajcie kciuki Dziewczyny :)

lece się połozyć bo jestem wykończona !!!!
mam nadzieje że Wigilia udana u Was :tak:

reklama
Do góry