Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Te co wiedzą to wiedza
Ja mam ten terminDziewczyny a która rodzi 15 stycznia? Mam sentyment do tej daty, bo Julka się urodziła właśnie tego dnia, tylko że rok temu ;-)
Mój mąż ze starszą dzidzią wrócili, dzidzia wykąpana śpi a ja zabieram się zaraz za krokiety, tylko czekam aż mój luby w piecu napali cobyśmy przez noc nie zamarzli ;-)
Dziewczyny Wam się tak naprawdę spieszy żeby rodzić?Ja Wam zazdroszczę, że chodzicie jeszcze z brzuszkami, że możecie pospać, że możecie zjeść normalnie, że macie czas dla siebie
![]()

Wyglada na czopHej dziewczynki ja tez juz nie spie kilka godzin, obudzil mnie siusianie i cona papierze zobaczylam przezroczysty sluz o lekko rozowym zabarwieniu i tak sobie mysle, ze moze to byc czop sluzowy
, go tego cos dziwnego dzieje sie z moim przewodem pokarmowym , jakby wzdecia w dodatku bolace cos jak przy biegunce, wzielam NO-SPE i czekam na rozwoj wypadkow.....
Moze ktoras z Was tez zaobserwowala taki sluz??

Niech zaciska jeszcze nózkiDziewczyny mam wieści od SANDRY!!
Święta niestety spędzi w szpitalu... :-(
O 4 rano wylądowała na oddziale patologii, dostała zastrzyk dolarganu, po którym spała godzinkę, ale znowu ma bóle. Na badaniu o tej 4 szyjka była jeszcze zamknięta. Póki co czeka i ma nadzieję wielką, że dziś będzie tulić Niunię![]()

Mój dzidziolek tez ma choc tydzien wytrzymac jeszczeBiedna:-( akurat na święta. Lepiej jednak żeby ta malutka jeszcze posiedziała bo ma czasSzkoda że cierpi.Trzymam kciuki
A reszta co ? Gdzie się podziewacie? No taka cwaniara ze mnie bo ja palacem nie muszę ruszać:-) bo na gotowe uderzamJuż zapobiegawczo szamacie kolacje?
Tysiolek no i jak samopoczucie ? Rodzisz czy nie?
A może ktoś inny chętny na dzisiaj? Ja się czuję jak bomba która zaraz eksploduje:-) Cały czas polegam bo dychać nie mogę . Byle do końca roku:-) Chyba tydzień wytrzyma?;-)
Miłego dzionka kochane i nie przejadajcie się![]()