reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ja też jestem:-) bo nigdzie jeszcze na jedzonko nie wołają:no2:
No mnie dzieciątko zaraz rozwali tak się rusza że aż za bardzo:confused2: Brzuch mnie zaczął boleć i twardnieje ale skurczy niet:sorry: Co jak co ale ja mam zakaz na ten rok:-)
Klarcie wypuścili:-) Super:tak:

Dziewczyny życzę Wam wszystkiego co najlepsze z okazji Świąt. Szczęśliwego Nowego Roku oczywiście w dwupaczkach :)))

Ja już powoli się zbieram, idę się szykować i jadę do rodzinki a potem do M tylko że nie wiem jak to będzie :zawstydzona/y: Te co wiedzą to wiedza:tak:
BUZIAKI DLA WAS WSZYSTKICH :*:*:*

No to widzę, że ja zostaję na polu bitwy sama. ;-) Będę czuwać, jakby co, może Pan Gołąb dołączy. Przecież forum samego nie można zostawić. ;-)Dostałam smsa od Tysiolka, że jeszcze w domu i wierzy, że Mała da jej śledzia dojeść.:-)

Pumpkin, tak mi przykro, Kochana. Trzymaj się cieplutko.

Dziewczyny a która rodzi 15 stycznia? Mam sentyment do tej daty, bo Julka się urodziła właśnie tego dnia, tylko że rok temu ;-)

Mój mąż ze starszą dzidzią wrócili, dzidzia wykąpana śpi a ja zabieram się zaraz za krokiety, tylko czekam aż mój luby w piecu napali cobyśmy przez noc nie zamarzli ;-)

Dziewczyny Wam się tak naprawdę spieszy żeby rodzić? :-p Ja Wam zazdroszczę, że chodzicie jeszcze z brzuszkami, że możecie pospać, że możecie zjeść normalnie, że macie czas dla siebie :-p
Ja mam ten termin:tak:
Hej dziewczynki ja tez juz nie spie kilka godzin, obudzil mnie siusianie i co :szok: na papierze zobaczylam przezroczysty sluz o lekko rozowym zabarwieniu i tak sobie mysle, ze moze to byc czop sluzowy:eek::szok::szok::szok::eek:, go tego cos dziwnego dzieje sie z moim przewodem pokarmowym , jakby wzdecia w dodatku bolace cos jak przy biegunce, wzielam NO-SPE i czekam na rozwoj wypadkow.....
Moze ktoras z Was tez zaobserwowala taki sluz??
Wyglada na czop:tak:

Dziewczyny mam wieści od SANDRY!!
Święta niestety spędzi w szpitalu... :-(
O 4 rano wylądowała na oddziale patologii, dostała zastrzyk dolarganu, po którym spała godzinkę, ale znowu ma bóle. Na badaniu o tej 4 szyjka była jeszcze zamknięta. Póki co czeka i ma nadzieję wielką, że dziś będzie tulić Niunię :tak:
Niech zaciska jeszcze nózki:tak:
Biedna:-( akurat na święta. Lepiej jednak żeby ta malutka jeszcze posiedziała bo ma czas:tak: Szkoda że cierpi.Trzymam kciuki:tak:
A reszta co ? Gdzie się podziewacie? No taka cwaniara ze mnie bo ja palacem nie muszę ruszać:-) bo na gotowe uderzam:tak:Już zapobiegawczo szamacie kolacje?:-D Tysiolek no i jak samopoczucie ? Rodzisz czy nie?
A może ktoś inny chętny na dzisiaj? Ja się czuję jak bomba która zaraz eksploduje:-) Cały czas polegam bo dychać nie mogę . Byle do końca roku:-) Chyba tydzień wytrzyma?;-)
Miłego dzionka kochane i nie przejadajcie się:-D
Mój dzidziolek tez ma choc tydzien wytrzymac jeszcze:tak:

Spokojnych ,wesołych swiat z uśmiechnietymi mężami przy boku,bezbolesnych porodów i spełnienia marzen dla wszystkich stycznióweczek:tak:
Tez wyruszam niebawem do tesciowej ,wiec pa pa ,zajrze wieczorkiem:tak:

reklama
Dziewczyny chcę Wam życzyć
zdrowych
spokojnych Świąt Bożego Narodzenia !
pełnych MIŁOŚCI I RADOŚCI bo to w życiu przecież najważniejsze !!!

oraz życze Wam aby Wasze Skarby najdroższe zostały jak najdłużej w brzuszkach bo tam im najlepiej !!

Chce tez podziękować za to że jesteście zawsze ze mną - chociażby wirtualnie ! pomogą, pocieszą......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry