reklama

Styczniówki 2010 !!

Sandra męczy się bardzo... Szkoda mi jej niesamowicie. Powiedziałam jej, żeby pomyślała o czymś miłym, przyjemnym, ale... :-(
chyba większość kobiet się męczy i myślenie o czymś przyjemnym raczej nie pomaga :sorry:choć zawsze można się przygotować i mieć kilka sposobów na złagodzenie bólu :tak:

Mężol się nie pojawił, szyszka mu w tyłek.
ja napisałabym że szyszka mu w oko bo w tyłek to dla niektórych przyjemność :sorry: a tak na serio przykro mi bardzo :-(

Mi dziś mała dokazuje idę coś zjeść bo dziś głodna jestem nieziemsko :shocked2:

reklama
Każdy z nas na na tyle dużą dłoń, aby uczynić z niej Betlejem,
Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce, aby przyjąć Nowo Narodzoną Miłość... Zechciejmy ten dar przyjąć z wielką radością...

Dziewczynki, za chwilę my tez będziemy przyjmować nasze Nowo Narodzone Miłości, życzę więc Wam a także i sobie, aby te Święta były bardzo wyjątkowe, rodzinne i magicznie wypełnione oczekiwaniem na to co sie nieuchronnie zbliża ;-) Zyczę Nam, aby nasze dzieciątka urodziły sie przede wszystkim zdrowiusie, aby były spełnieniem naszych marzeń i oczekiwań, aby ten nadchodzący rok ziścił wszelkie marzenia....

Załączniki

• ww7.gif
    ww7.gif
    76,2 KB · Wyświetleń: 46
Dzięki za wsparcie. Przeżyłam to lepiej niż myślałam... (za pomocą Polciowych kopniaczków oczywiście!)

Super, że Monia ma już swoje dzidzioły i to podwójnie!!!
Tysiołek, Ty się nie wygłupiaj i żadnego rodzenia nie uskuteczniaj... jeszcze tyle samotnych i opuszczonych czekoladek (ew śledzików) do zjedzenia zanim Amelcia się pojawi!!

Ciekawe jak tam Sandra....

Wróciłam z wigiliowania, było bardzo fajniasto - pyszne jedzonko, super prezenty. Tylko chyba nie dla Tymka :tak: był bardzo grzeczny i dał mi posiedzieć przy stole, pojeść.. pośpiewać ale teraz co wyprawia... Matko kochana dziure mi zaraz wywierci... :-)

Ale Monia się spisała, Tysiolek ty też super bo jeszcze się trzymasz, ciekawe jak sandraq.. biedulka. To dla niej za wcześnie rodzić ale mam nadzieję, że nie jest sama.
Pumpkin, jesteś dzielna - dobrze, że masz Polcię, trzymaj się kochana.

Uciekam spać o ile się da... ;-)

Witajcie!!
Ale zmęczona jestem... Masakra...
Pumpkin bardzo mi przykro ... :-( Dobrze, że masz Polcie!! Zawsze będziesz miała kogoś, kto wesprze i przytuli :tak: (no może poza okresem dorastania ;-))
Trzymaj się cieplutko :*

Gosia mam nadzieję, że M. był grzeczny, że nie musiałaś się denerwować... :tak::*

A co u Sandry...
Nie ma rozwarcia, więzły pochwy się rozluźniają i bolą, kazali jej chodzić, bo coś Niuni tętno się nie podoba lekarzom. Pewnie Mała śpi... (tak też mówią), ale Sandra już się denerwuje!!
Jacek u Niej był, także zadowolona na pewno jest :tak:
Na noc dali jej relanium, żeby spała...
I właśnie sobie smacznie zasypia...
W razie czego będzie informować :tak:

U mnie jakoś ten dzień zleciał, ale bez łez się nie obeszło...
Przyszła ciotka, kuzynki z rodzinami do mnie i mamy, myślałam, że będzie lepiej z mamą, ale one się zgadały tak, że wszystkie usiadły przy stole, jadły ciasto i płakały ...
Smutno mi też było, ale grałam twardą ;-)
To pierwsza wigilia kiedy mam męża i smutno mi też, że Jego przy mnie nie ma...
Ale dzwonił i pisał smski, więc jakoś....
No, a jak dzwonił ostatni raz, to usłyszałam 'uwaga uwaga, pożar budynku przy ulicy ' i S. się rozłączył... Teraz czekam na wieści od Niego...
Już mam brzuszek naprężony, zestresowałam się i znowu muszę napisać, że nie cierpię Jego pracy!!:no::wściekła/y:No, ale wiem, że to jego pasja i muszę się z tym jakoś pogodzić...
Już Sandrze napisałam, że ma mi pilnować łóżka koło siebie gdybym i ja miała tam do Niej trafić ;-)Jednak mam nadzieję, że zaraz S. zadzwoni i mnie uspokoi... :tak:

Spokojnej nocy Kochane :*

Smutne wieści od sandraq bo biedulka w szpitalu spędza święta a jak nie ma rozwarcia i to ten tydzien dopiero to będą ja tak obserwować tylko.

Prześlij jej od nas gorące uściski. emilcia - ty też spij dobrze i się nie denerwuj.

Uciekam już spać. ;-)

E_milcia Ty zabroń swojemu S. takiej pracy, bo sama się psychicznie wykończysz :sorry: Współczuję Ci stresów Dziewczyno :tak:
Pozdrów od nas Sandrę i przekaż buziaki i uściski :tak:

A Wy wszystkie macie serdeczne życzenia od Moni :-) Prosiła, żeby Was pozdrowić i życzyć wszystkiego naj, naj na święta :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry