• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dorciaa mnie też boli jak śpię... Nie mogę leżeć na lewym boku dłużej niż 30 minut, na prawym jest lepiej, ale i tak kręcę się jak głupia :tak: Mój S. jest wyrozumiały i nawet jak się kręcę, to nie mówi nic, jak chrapię, to też nie mówi, a sapać nie sapię, tylko ciężko oddycham :tak:

Kubiaczka jest dobry :tak: Ale wkurza mnie czasami tak, że :wściekła/y: On się poświęca dla ludzi, a ci jeszcze krytykują... Smutne :-(
Pracy S. nie cierpię!! :confused2: No, ale co mam zrobić...? :confused2: Jeszcze 13 lat i idzie na emeryturę, może to wytrzymam :-p

To ubieramy się i jedziemy...
Miłego dnia raz jeszcze :*

reklama
Kaja, a brzuszek CI twardnieje albo masz może jakieś skurcze? Jeśli tak to sobie odpuść 4 piętro... ale jeśli nic się nie dzieje to powolutku i z przerwami na półpiętrach na odpoczynek.. Wiesz, niektóre kobiety w standardzie mieszkają bez windy wysoko i w ciąży kilka razy dziennie pokonują schody.. Ale nie chcę nic doradzać, żeby później nie było na mnie.....

E_milcia, fajnie, że nacieszysz się mężolem :-D

Dobrze, że sandaq wraca, Pumpkin,nie twardnieje mi właśnie zbyt tylko takie małe skurczybyki :tak: Może przewrażliwiona jestem?
Wiem, że jak ktoś mieszka w bloku to schody ma na prządku dziennym, ja niestety dawno się po nich nie wdrapywałam. No... do popołudnia czas... zobaczymy ;-)

Witajcie babeczki:-) Nie przejadłyście się za bardzo?
Pumpkin ja się do tej szyszki lub kaktusa w d... dołączam:tak:Uduś tego chłopa:wściekła/y:
Tysiolek no widzę że jednak odpuściłaś wczoraj ?:-)
Kaja to co ty się dzisiaj zbierasz?:-D
Emilka z to masz z tym mężem :shocked2: Namartwisz się kobitko:tak:
Dobrze że ta Sandra wychodzi , byleby ją nie bolało:tak:
Może by któraś dzisiaj jakąś babeczkę urodziła bo coś przewaga chłopców:-)

Cześć kobitki!
Ale się dziś wyspałam-to chyba po tym pysznym jedzonku wigilijnym:tak:tylko kręgosłup nawala - za dużo na nogach wczoraj:confused2:ale dziś zamierzam się wylegiwać z mężem cały dzień:tak:

Dorciaa: mnie biodra bolą - muszę się co godzinę przewrócić z boku na bok, ale i tak boli. A kompy to złośliwe przedmioty, więc się nie martw;-)
Kaja: to zależy czy lubisz teściówkę czy nie:-D no i jak się czujesz - jeśli to duży wysiłek i tak czujesz to może odpuść, a jak się dobrze czujesz to na raty wejdziesz
Emilcia: oj się stresu najesz z taką pracą męża, ale S. na pewno uważa na siebie i myśli o tobie i synku, więc nie naraża siebie na niebezpieczeństwo.
Tysiolek: trzymaj się i jedz samotne ciasteczka, bo już niedługo nie pojesz czekoladek:-p

A dlaczego Sandra chce już rodzić skoro samo się nie zaczyna? może organizm nie jest gotowy, bo przecież w jej tygodniu ciąży to za szybko-rozwarcia nie ma, a z krótką szyjką można dotrwać - lepiej żeby jej pomogli z bólem sobie poradzic, bo jak urodzi to przeciez wcześniak;-)

uciekam jeść bo mi mała fika z głodu:laugh2:miłego odpoczynku

Dokładnie myślę jak agagsm - dla sandry to za wcześnie rodzić wg mnie nie powinna nic przyspieszać. Ona ma suwaczek jak ja.
morka - nigdzie sie nie wybieram oprocz tych teściów - właśnie będę się zastanawiać czy na tyle ich lubię :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry