reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dorciaa mnie też boli jak śpię... Nie mogę leżeć na lewym boku dłużej niż 30 minut, na prawym jest lepiej, ale i tak kręcę się jak głupia :tak: Mój S. jest wyrozumiały i nawet jak się kręcę, to nie mówi nic, jak chrapię, to też nie mówi, a sapać nie sapię, tylko ciężko oddycham :tak:

Kubiaczka jest dobry :tak: Ale wkurza mnie czasami tak, że :wściekła/y: On się poświęca dla ludzi, a ci jeszcze krytykują... Smutne :-(
Pracy S. nie cierpię!! :confused2: No, ale co mam zrobić...? :confused2: Jeszcze 13 lat i idzie na emeryturę, może to wytrzymam :-p

To ubieramy się i jedziemy...
Miłego dnia raz jeszcze :*

reklama
Kaja, a brzuszek CI twardnieje albo masz może jakieś skurcze? Jeśli tak to sobie odpuść 4 piętro... ale jeśli nic się nie dzieje to powolutku i z przerwami na półpiętrach na odpoczynek.. Wiesz, niektóre kobiety w standardzie mieszkają bez windy wysoko i w ciąży kilka razy dziennie pokonują schody.. Ale nie chcę nic doradzać, żeby później nie było na mnie.....

E_milcia, fajnie, że nacieszysz się mężolem :-D

Sandra dziś wraca chyba do domku, zrobią jej jeszcze KTG, Pani dr powiedziała,że muszą się poprzytulać, żeby coś ruszyło :tak:
Ajjj będzie się u Nich działo :tak::-D

Dobrze, że sandaq wraca, Pumpkin,nie twardnieje mi właśnie zbyt tylko takie małe skurczybyki :tak: Może przewrażliwiona jestem?
Wiem, że jak ktoś mieszka w bloku to schody ma na prządku dziennym, ja niestety dawno się po nich nie wdrapywałam. No... do popołudnia czas... zobaczymy ;-)

Witajcie babeczki:-) Nie przejadłyście się za bardzo?
Pumpkin ja się do tej szyszki lub kaktusa w d... dołączam:tak:Uduś tego chłopa:wściekła/y:
Tysiolek no widzę że jednak odpuściłaś wczoraj ?:-)
Kaja to co ty się dzisiaj zbierasz?:-D
Emilka z to masz z tym mężem :shocked2: Namartwisz się kobitko:tak:
Dobrze że ta Sandra wychodzi , byleby ją nie bolało:tak:
Może by któraś dzisiaj jakąś babeczkę urodziła bo coś przewaga chłopców:-)

Cześć kobitki!
Ale się dziś wyspałam-to chyba po tym pysznym jedzonku wigilijnym:tak:tylko kręgosłup nawala - za dużo na nogach wczoraj:confused2:ale dziś zamierzam się wylegiwać z mężem cały dzień:tak:

Dorciaa: mnie biodra bolą - muszę się co godzinę przewrócić z boku na bok, ale i tak boli. A kompy to złośliwe przedmioty, więc się nie martw;-)
Kaja: to zależy czy lubisz teściówkę czy nie:-D no i jak się czujesz - jeśli to duży wysiłek i tak czujesz to może odpuść, a jak się dobrze czujesz to na raty wejdziesz
Emilcia: oj się stresu najesz z taką pracą męża, ale S. na pewno uważa na siebie i myśli o tobie i synku, więc nie naraża siebie na niebezpieczeństwo.
Tysiolek: trzymaj się i jedz samotne ciasteczka, bo już niedługo nie pojesz czekoladek:-p

A dlaczego Sandra chce już rodzić skoro samo się nie zaczyna? może organizm nie jest gotowy, bo przecież w jej tygodniu ciąży to za szybko-rozwarcia nie ma, a z krótką szyjką można dotrwać - lepiej żeby jej pomogli z bólem sobie poradzic, bo jak urodzi to przeciez wcześniak;-)

uciekam jeść bo mi mała fika z głodu:laugh2:miłego odpoczynku

Dokładnie myślę jak agagsm - dla sandry to za wcześnie rodzić wg mnie nie powinna nic przyspieszać. Ona ma suwaczek jak ja.
morka - nigdzie sie nie wybieram oprocz tych teściów - właśnie będę się zastanawiać czy na tyle ich lubię :-D

reklama
Do góry