Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj bolącześć kobitki,
wczorajszy wieczór superprezenty też
poranek też niezły - świąteczne serduszkowanie chociaż dla mnie to bardziej ćwiczenia szyjki
a humor miałam i to całkiem niezły dopóki m się komp nie zawiesił jego naprawa to walenie pięścią w klawiaturę i wykrzykiwanie że to moja wina i mam go nie dotykać i kupić sobie swój i bla bla bla jest mi przykro...:-(
Pumpkin jak tam się dzisiaj czujesz?
Sandrq trzymaj się dzielnie będzie dobrze, ważne że m jest z wami
E-milcia cóż taktu to ciotki nie mają, przykro mi, ważne że m w domu cały i zdrowy
no a ja chyba idę się położyć bo oczywiści źle spałam, m marudził, że sapię i poszłam sobie do drugiego pokoju co by jaśnie panu nie przeszkadzać - i dalej się męczyć a jest coraz gorzej bolą mnie biodra sikam przy każdej zmianie pozycji...
dziewczyny czy was w nocy też bolą biodra jak śpicie na boku? bo mnie ciągle...

Ja mieszkam na czwartym pietrze i sapie jak lokomotywaemilcia - to super, że jesteście już razem.... wiele wypoczynku życzę
Dorciaa - no komputery to złośliwość rzeczy martwych.
Mnie biodra nie bolą, może przez to, że obtłuszoczne są obficie ...Za to Tymek szalał pół nocy, teraz też... nie wiem co mu z kolacji nie pasowało ale wierci się tak boleśnie, że szok.
Naprawde nie wiem czy odwiedzać tę teściową, bo wyciągu ani windy nie ma a to 4 piętro.. :-(

Moje malenstwo tez dawało czadu wczoraj ,i to chyba własnie po slodkimJa tylko na chwilkę zaglądam, bo zaraz do teściów jedziemy znowu.Widzę, że kolejne dzieciaczki nam przybyły, super.
Wczoraj po kolacji mała też mi się strasznie wierciła, normalnie takiego pobudzenia dostała, że skopała mnie na wszystkie możliwe sposoby chyba. Może za dużo zjadłam hehe.Mi się zdawało, że to może od słodkiego jej tak energii przybyło, że musiała się wyszaleć trochę.
Wybaczcie, że nie poodpisuję wszystkim, lecz muszę już zmykać.
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i świątecznie!![]()

Właśnie dzisiaj miałam zapytać o te biodra, strasznie mnie bolą i jak tu spać skoro na plecach ciężko się dychacześć kobitki,
wczorajszy wieczór superprezenty też
poranek też niezły - świąteczne serduszkowanie chociaż dla mnie to bardziej ćwiczenia szyjki
a humor miałam i to całkiem niezły dopóki m się komp nie zawiesił jego naprawa to walenie pięścią w klawiaturę i wykrzykiwanie że to moja wina i mam go nie dotykać i kupić sobie swój i bla bla bla jest mi przykro...:-(
Pumpkin jak tam się dzisiaj czujesz?
Sandrq trzymaj się dzielnie będzie dobrze, ważne że m jest z wami
E-milcia cóż taktu to ciotki nie mają, przykro mi, ważne że m w domu cały i zdrowy
no a ja chyba idę się położyć bo oczywiści źle spałam, m marudził, że sapię i poszłam sobie do drugiego pokoju co by jaśnie panu nie przeszkadzać - i dalej się męczyć a jest coraz gorzej bolą mnie biodra sikam przy każdej zmianie pozycji...
dziewczyny czy was w nocy też bolą biodra jak śpicie na boku? bo mnie ciągle...

Dzisiaj idziemy na obiad do brata M więc nic nie będę robić tylko jeść:-) 

Jak chcę się przerzucić z boku na bok to wychodzą mi przy tym jakieś nieskoordynowane ruchy i jęczę jak nawiedzona 
Ja to bym chyba osiwiała z nerwów
Podziwiam Cię za cierpliwość 
), do tego moja przyjaciółka zgaga nie opuszcza mnie na krok :-)
Nie ma co się spieszyć 

A ja po wczorajszym obżarstwie ledwo się ruszam i chyba dzisiaj przez cały dzień nic nie tknę (no dobra troszkę wędlin i słodyczy już dzisiaj zaliczyłam), do tego moja przyjaciółka zgaga nie opuszcza mnie na krok :-)

Tabletki co miałam przepisane tez niewiele dały ale nic idę odpoczywać bo śniło mi się że zaczęłam rodzic

To chyba mobilizacja i przestroga żeby spokowac rzeczy które mam do szpitala wreszcie do torby
Heheh..
Może by któraś dzisiaj jakąś babeczkę urodziła bo coś przewaga chłopców:-)
Może jedyna taka szeroko biodrowa jestem i polana tłuszczykiem
i dlatego ... ;-)