reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witajcie stycznióweczki.

Ja juz po sniadanku teraz wcinam mandarynki :-p:-p Mąż od rana walczy z nieustająco padającym śniegiem. A ja zaraz biore sie za sałatke bo wczoraj juz niemiałam siły.

Wczoraj mąż mi powiedział ze jak do konca tygodnia nie urodze to rozwód bedzie :szok::szok::szok:

I wiecie co skusiłam sie wczoraj na tego świeżego ananasa ale zjadłam tylko połówkę. Macy ani jednego skurczybyka :-D:-D a ze go zjadłam o 22 to po północy musiałam wstać i sie najesc bo tak głodna byłam ze :szok: jakby niebyło ananas poprawia trawienie i zgłodu spac niemogłam.

reklama
Witam sie porannie przy kawce

Maz zaraz wraca z zakupow, wlasnie zadzwonil mi, ze ma dla mnie 3 prezenty :-D Takich swiat to ja jeszcze nie mialam :-)

Morka Pan Golab wymiata :-D Nie ma to jak swiateczne zyczenia przeslane golebia poczta :-)

Nadarienne super wiesci od lekarza przynioslas, i widze, ze pieczenie poprawilo humorek :tak: U mnie w domu rodzinnym tez prezenty dostawalo sie od Mikolaja (jak wspominalam my z importu), ale jako, ze Mikolaj przychodzi 6. Grudnia, to przestawilam sie na slaskie Dzieciatko :-D Prezenty rozpakowujemy w Wigilie po kolacji :tak:

Mnie tez sie do porodu nie spieszy :-D W sumie to wlasciwie nie moge sie zdecydowac :-D Na pewno wiem, ze bede tesnic za tymi kopniakami i wierceniem, choc nie raz daly mi w kosc :-) A jak sie urodzi to tez bedzie nam fajnie razem, chociaz strrrrasznie sie boje!!! A poki co to mam wrazenie, ze jestem w lepszej formie niz miesiac temu :rofl2: Pewnie szybko sie to zmieni, jak wkrocze w 9. miesiac :-p

mnovak - wiec nastepna na szpilkach te swietach przesiedzisz :-D

Kaja - piekny wiersz :tak:

Roxeen - z niskim progiem bolu mozemy sobie podac rece :zawstydzona/y: Tez nie wiem jak to bedzie... marzy mi sie porod w wannie, ale wiadomo, nie zawsze sie da... Wolalabym nie korzystac z zo. Najwiekszego mam stracha przed tym, ze bede juz tak wykonczona bolem, ze odpadne w przedbiegach i nie bede miala sily przec, jak juz przyjdzie co do czego. Czesto mialam bardzo bolesne @, i jak w koncu podzialala tabletka to po godzinie (tylko godzinie musialabym tu teraz napisac, choc wtedy to byla az godzina) zasypialam ledwo przytomna z bolu :-(

Hehe, maz teraz wrocil i poci sie przy pakowaniu :-D:-D:-D

Pumpkin, Dormark, dzis Wigilia i wszystkie grzeszki beda Wam odpuszczone :-):tak:

Ciekawe, czy sandrq pojechala w koncu do szpitala? Trzymam kciuki jakby co:tak:

Wesołych spokojnych Świat drogie Stycznioweczki!
Spelnienia marzen i pociechy z tych skarkow ktore macie w brzuszkach a niektore z was juz kołysza w ramionach. Zeby porody byly szybkie i malo bolesne i zeby wszystko sie szybko ulozylo.
Sel

Ale mam lenia dziś :tak:
A wiecie, że mój synek ma dziś imieninki? :tak::-D
Muszę mu kupić jakiś prezencik hihi ;-):-p
Jakoś nie mogę nic robić... Nic mi się nie chce, nie chce mi się sprzątać, szykować, ubierać i iść do sklepu... :-( No leń jestem!! Zwykły leń!! :sorry::-D

Aga23-:-D:-D:-D- no to musisz się postarać.:rofl2: fajnie by to wyglądało- przyczyna rozwodu- żona nie chciała urodzić do końca tygodnia :rofl2::rofl2::rofl2:

ja też chce mieć SN. Najbierw bałam się, że nie dam rady, bo ja mam bardzo małą tolerancje bólu , potem bałam się CC i stwierdziłam , że najlepszy będzie SN z ZZO, a teraz ciesze się ze w szpitalu nie ma ZZO, bo bym miała kolejny powód do strachu. Ale na dzien dzisiejszy to chce spróbować własnych sił.... i... chyba sama nie wierze, że to pisze. Pewnie jeszcze 5 razy zmienie zdanie nan ten temat:-p

Morka- rozwaliłaś mnie tym gołębiem:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D

Movak - no to już coraz bliżej końca, nawet nie wiesz kiedy, a masz już 1/3 za sobą:-)też tak chce:-)

Sandrq- trzymaj się kobitko i melduj. :tak:A tak wogule to prosze jeszcze nie rodzić, bo mamy prawie takie same terminy i zaczne panikować jak urodzisz:-p:-p:-p

To zabieram się za robote. Musze jeszcze poprasować, wymyć podłoge i usmażyć karpia:shocked2:i moge świętować:-)
I chciałam wszystkim Wam wszystkim życzyć Wesołych Świąt oraz ekspresowych i bezbolesnych porodów:rofl2::rofl2::rofl2:

Dziewczyny mam wieści od SANDRY!!
Święta niestety spędzi w szpitalu... :-(
O 4 rano wylądowała na oddziale patologii, dostała zastrzyk dolarganu, po którym spała godzinkę, ale znowu ma bóle. Na badaniu o tej 4 szyjka była jeszcze zamknięta. Póki co czeka i ma nadzieję wielką, że dziś będzie tulić Niunię :tak:

Cześć dziewczyny ;-)

na początku życzę wam Wesołych radosnych i spokojnych świąt :-)
1266.jpg

Co do ciśnienia mój mówił że 140/90 to max ja od 2 dni coś mam wysokie na pograniczu lub przekroczone dziś z rana po przebudzeniu tez na pograniczu wiec się oszczędzam bolała mnie głowa 2 dni i mam nadzieje ze to przez to i nic poważnego jak przekroczy dużo muszę dzwonić do gina co on na to :cool:

A przed chwilą o niej pisałam:-p
No to trzymamy kciuki za Sandrq:tak:
Wigilia w szpitalu, nie za wesoło:no:, ale z drugiej strony jaki prezent pod choinke w nagrode:tak::-D

Dziewczyny mam wieści od SANDRY!!
Święta niestety spędzi w szpitalu... :-(
O 4 rano wylądowała na oddziale patologii, dostała zastrzyk dolarganu, po którym spała godzinkę, ale znowu ma bóle. Na badaniu o tej 4 szyjka była jeszcze zamknięta. Póki co czeka i ma nadzieję wielką, że dziś będzie tulić Niunię :tak:
Biedna:-( akurat na święta. Lepiej jednak żeby ta malutka jeszcze posiedziała bo ma czas:tak: Szkoda że cierpi.Trzymam kciuki:tak:
A reszta co ? Gdzie się podziewacie? No taka cwaniara ze mnie bo ja palacem nie muszę ruszać:-) bo na gotowe uderzam:tak:Już zapobiegawczo szamacie kolacje?:-D Tysiolek no i jak samopoczucie ? Rodzisz czy nie?
A może ktoś inny chętny na dzisiaj? Ja się czuję jak bomba która zaraz eksploduje:-) Cały czas polegam bo dychać nie mogę . Byle do końca roku:-) Chyba tydzień wytrzyma?;-)
Miłego dzionka kochane i nie przejadajcie się:-D

reklama
Wspaniałych chwil przy blasku choinki.
Wyjątkowych, Radosnych
Świąt Bożego Narodzenia
dla Was i całych Waszych rodzin.

P.S.
Melduję, że jeszcze nie rodzę :-D

Do góry