aga23
Fanka BB :)
Witajcie stycznióweczki.
Ja juz po sniadanku teraz wcinam mandarynki
Mąż od rana walczy z nieustająco padającym śniegiem. A ja zaraz biore sie za sałatke bo wczoraj juz niemiałam siły.
Wczoraj mąż mi powiedział ze jak do konca tygodnia nie urodze to rozwód bedzie

I wiecie co skusiłam sie wczoraj na tego świeżego ananasa ale zjadłam tylko połówkę. Macy ani jednego skurczybyka
a ze go zjadłam o 22 to po północy musiałam wstać i sie najesc bo tak głodna byłam ze
jakby niebyło ananas poprawia trawienie i zgłodu spac niemogłam.
Ja juz po sniadanku teraz wcinam mandarynki

Mąż od rana walczy z nieustająco padającym śniegiem. A ja zaraz biore sie za sałatke bo wczoraj juz niemiałam siły.Wczoraj mąż mi powiedział ze jak do konca tygodnia nie urodze to rozwód bedzie

I wiecie co skusiłam sie wczoraj na tego świeżego ananasa ale zjadłam tylko połówkę. Macy ani jednego skurczybyka

a ze go zjadłam o 22 to po północy musiałam wstać i sie najesc bo tak głodna byłam ze
jakby niebyło ananas poprawia trawienie i zgłodu spac niemogłam.
U mnie w domu rodzinnym tez prezenty dostawalo sie od Mikolaja (jak wspominalam my z importu), ale jako, ze Mikolaj przychodzi 6. Grudnia, to przestawilam sie na slaskie Dzieciatko
Pewnie szybko sie to zmieni, jak wkrocze w 9. miesiac
Tez nie wiem jak to bedzie... marzy mi sie porod w wannie, ale wiadomo, nie zawsze sie da... Wolalabym nie korzystac z zo. Najwiekszego mam stracha przed tym, ze bede juz tak wykonczona bolem, ze odpadne w przedbiegach i nie bede miala sily przec, jak juz przyjdzie co do czego. Czesto mialam bardzo bolesne @, i jak w koncu podzialala tabletka to po godzinie (tylko godzinie musialabym tu teraz napisac, choc wtedy to byla az godzina) zasypialam ledwo przytomna z bolu :-(
i moge świętować:-)

, ale z drugiej strony jaki prezent pod choinke w nagrode