reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

Hello!
Jestem - też z zielonym...

Monika bardzo mi przykro... Przesyłam buziaki! Mam nadzieję, że Młodemu też już lepiej...

Roxy nie martw się sylwestrem... My też siedzimy w domu...

reklama
my na sylwestra idziemy do siostry M z Filipkiem bo nie ma z nim kto posiedzieć ale ona ma dom więc go położe i mam nadzieję że też się troszkę pobawie

Hello!
Jestem - też z zielonym...

Monika bardzo mi przykro... Przesyłam buziaki! Mam nadzieję, że Młodemu też już lepiej...

Roxy nie martw się sylwestrem... My też siedzimy w domu...
Hellooo, gdzie byłaś jak Cię nie było?
Sylwestrem już sie nie martwie,pewnie znów mnie najdzie w czwartek:baffled:

A na marginesie co ci powiedział pediatra? Pytam bo u mnie to samo i lekarka przez telefon powiedziała, że jak nie ma gorączki to nawadniać i podawać Smectę.To pewnie zęby:baffled:

Tak, modyfikowane.I ostatnio jogurty.

Pediatra kazaI odstawic mIeko w kazdej postaci czyIi jogurty tez . PowiedziaIa,ze ciązko sie trawi biaIko i Iaktoze a przy biegunce trzeba odciazyc jeIita.Podawć zupki marchwiowo-ryżowe, soki marchewkowe,jabIkowe, banany, kIeik ryżowy (ten bez mIeka).
Podaje tez dicofIor dwa razy dziennie, orsaIit , hipp ors200.
Tomek wygIąda dobrze ,nie ma goraczki ,jest pogodny tyIko te kupska.JesIi do wtorku nie będzie Iepiej Iub się pogorszy to pokazac się Iekarzowi.Pediatra podejrzewa ,że to zwykIy wirus aIe kazaIa go obserwowac.
PowiedziaIa też,ze na zeby nie ma biegunek. Moga się trafić Iuzniejsze stoIce aIe nie biegumki.
Mmatysia, ja myśIę,że ruszyIa faIa wirusów i nie zostaniemy same z tymi naszymi obsrańcami.

Dziewczynki, dzięki za pocieszenie.

Ostatnia edycja:
Hellooo, gdzie byłaś jak Cię nie było?
Sylwestrem już sie nie martwie,pewnie znów mnie najdzie w czwartek:baffled:
przez swięta wpadałam tu troszkę:tak: a dziś cały dzień chodziliśmy po silesii, a potem po realu na 3 stawach... Sławek miała sobie kupić spodnie, ja miałam też sobie wybrać prezent, bo On oczywiście chciał mi dać kasę w Wigilię... ale stwierdziłam, że pojedziemy do sklepu i sobie coś wybiorę po świętach... na razie wybrałam kolczyki... to chyba setna para.... ale cóż mam bzika na ich punkcie... No i kupiliśmy telewizor i wzięliśmy jednak internet w play... 10GB za 45 zł... Tak, że mieliśmy owocny dzień dzisiaj!

reklama
Do góry