agniesiar
Marzymy o II serduszku
kerna- z tą moją siłą to niestety różnie bywa, ale muszę wziaść sie w garść i tyle, znalazła sobie inny cel wiec mam nadzieję, ze tym sie zajmę na jakoś czas :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Aguś u mnie też 13 leci....Witam się i ja po światecznie - dziś 1 dzień nowego cyklu - kolejnego już 13 ach...
Ale co tam dam radę!!
Kinga wybierz się do ginekologa prywatnie,dowiedz się wszystkiego i będziesz spokojna.Ja w końcu chyba zacznę na monitoring chodzić i pewnie gin przepisze mi luteine lub dupka bo ostatnio moja fasolinka była, ale się nie zagnieździła.. :-(
Bardzo sie ciesze, ze dol przeszedl i optymizm zwyciezyl!!!Witam się i ja po światecznie - dziś 1 dzień nowego cyklu - kolejnego już 13 ach...
Ale co tam dam radę!!
Ja do ginekologa chodzę tylko prywatnie bo mam swojego zaufanego. Tak wiec pojde na pewno do niego ponownie, Sam mowił ze od stycznia trzeba bedzie zaczac działać inaczej...Kinga wybierz się do ginekologa prywatnie,dowiedz się wszystkiego i będziesz spokojna.
No kurcze jakoś wierzyć mi się nie chce że tak długo się staracie i nic,przecież przy pierwszej ciąży wszystko było ok.Ale wierzę że już nie długo wam się uda i wspomnisz jeszcze moje słowa
3 mam mocno kciukasy!