reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ech malinka :-D:-D:-D:-D
Fotki to świąteczne .
Z nocy nie ma ani jednego.:no:
to przeca prywatna sprawa.:tak::-D:-D:-D:-D:-D
Kurczę dziewczyny ,wywaliła mi opryszczka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zastanawiam się jak się szybko tego badziewia pozbyć.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie tyle boli ile denerwuje jak diabli.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kochana na opryszczkę to ja proponuję aspirynkę rozgnieść wymieszać na papkę w niewielkiej ilości wody i nałożyć na opryszczkę do wieczora ślADU NIE BĘDZIE:tak:o caps:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
As taka przemowa no super Lunka trwój nawet po trzeźwemu:-):-)
a mój mi takie życzenia złożył po opłatku że z wzruszenia przez 5 minut nie mogłam słowa powiedzieć:zawstydzona/y:ale to takie nasze i oby się spełniło:-D
moja Julina wszystkim zyczyła miłości spełnienia marzeń wesołości 6 w szkole i wesołego alleluja i halowen:-D:-D:-D
Kerna piekarnik cudo:tak::tak:teraz musisz wypróbować:tak:
Mamitka kochana o mopsie to ty mi nic nie mów ja tam 10 lat przepracowałam:wściekła/y:
Madziula pies:szok::szok::szok:no ja ze swoim strachem co do psów to bym miała cieplutko w gaciach:wściekła/y:
Dorotka skarbie ty jestes jeden kłębek nerwów a weź ty kochana wyluzuj odpuść uśmiechnij sie do siebie do innych i od razu swiat bedzie kolorowy:tak:

reklama
Dzień Dobry! :-)
Ja myślałam, że przez święta to tu puchy będą i nie będzie co czytac, a tu się okazuje, że jest tyle naskrobane, że nie dałam rady nadrobic! :szok: Ja dziś tylko na chwilkę, bo nadal jesteśmy u teściów i nie mogę za długo przesiadywać na kompie. :-(
Święta minęły jak zwykle pod znakiem obżarstwa. :-D Wigilię spędziliśmy we trójkę w domku, a w pierwsze święto przyjechaliśmy do teściów. Później odwiedziliśmy moich rodziców i dziadków no i tak jakoś czas upłynął - głównie przy stole. :-D
Piotruś się obłowił :-D Stwierdziliśmy z m, że nawet nie wiedzieliśmy, że on taki grzeczny w tym roku był, a Mikołaj baaardzo hojny. :tak::tak::tak:
Do Łodzi wracamy dopiero jutro razem z teściami - będziemy razem spędzać Sylwestra, a więc w tym tygodniu z Wami nie posiedzę! :no:
Ale nie zapominajcie o mnie! :tak: Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie! :tak::-):-):-):-):-)

Jaka pyszna świąteczna rybka:-D:-D:-Dwłaśnie zjadłam obiadek ,mam nadzieję ,ze juz dziś sie ta nieszxczesna ryba skończy:baffled:
Kerna ,piekarnik super,teraz pora na ciasto:tak:

As ,ale ci sie mąz uzewnętrznił:tak:brawo ,ma chłopak odwagę ,tak publicznie:tak:
1fotka -dzieci światecznie
2-ja
3-brat ,m Ksawek i ja
4 urodzinowy tort Ksawka
6-siódme poty

cieszę się, ze smakowała.
Mi zostało jeszcze ze 3 kg mięsa do zjedzenia :szok::szok::-D:-D:-D

fajnie Wam .
Mój dziś jest w pracy.:-:)-(,Będzie dopiero późnym wieczorem.:sorry2:
Co do prezentów
Klaudia dostała :
wymarzone buty do jazdy konnej villa horse -to od nas
ponadto :
kolczyki srebrne z konikami i bransoletkę do kompletu
kolczyki srebrne bombki takie ażurowe
puzzle z konikami -w kształcie kuli
telefon taki dotykowy z chowaną klawiaturą
2 gry the sims 3
słodycze lindta i rafaello

Kubuś dostał:
Mega zestaw playmobil zoo-to od nas
ponadto
mata do komputera miś hubert
2 gry do maty
atlas zwierząt z całego świata
zwierzeta świata -leksykon z puzzlami przestrzennymi do strworzenia własnej kolekcji zwierzątek
zwierzęta oceanu z puzzlami przestrzennymi
gra na komp szalone zoo
rysuję dinozaury-książka z szablonami do odrysowania
2 zwierzątka simba stretch (do kolekcji)-takie ,które się rozciągają w nieskończoność z jakims groszkiem w środku :-D:-D:-D
słodycze
Ja dostałam przed wigilią sukienkę,o której pisałam wczesniej
a po choinką komplet bizuterii
kolczyki,bransoletka i naszyjnik
i największy prezent wieczorem .
Męża na całą noc :szok::szok::szok: :-D:-D:-D:-D.
D dostał perfumy boss i koszulę marks & Spenser.
I wieczorem jak D ofiarował mi siebie to ja mu dłużna też nie byłam.:-D:-D:-D
Szaleliśmy do 4 rano.
Fotki wkleję w wolnej chwili.
NO TO MIKOLAJ CHOJNY ZE HO HO sorki za caps:zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-);-);-)
Ja czasami też jestem zła na wszystko,ale to mija i po burzy znów jest słońce.
Czego Ci z całego serca życzę.

Niezłe miałaś przeżycie.:no:Nie zazdroszczę.:no:

Dziewczynki napiszę Wam coś co mi się teraz przypomniało ze świąt,a dotyczy mnie i mojego M.

Wieczorkiem po imprezie mój kochany lekko zachwiany jeszcze Daruś zrobił lekcję miłości rodzinnej :szok::szok::-D:-D:-D.
To znaczy tłumaczył dzieciom jak on mocno kocha mamusię i że ich obowiazkiem jest kochać rodziców i siebie nawzajem bez względu na wszystko.:szok::szok::szok:
To co mnie najbardziej wzruszyło ,to słowa D wypowiedziane tak od serca :
"Uwierzyłem w miłość na nowo,jak w kościele na misjach było odnowienie ślubów.
Uwierzcie dzieci,że wtedy dotarło do mnie,że miłośc istnieje ,że ta miłośc jest w nas .
Jedyny problem to taki,że trzeba ją rozpalić i pilnowac,żeby nie zgasła.:szok::szok:
Tak dzieci ,dziękuję Waszej mamie ,że pomimo,iż tyle kiedyś przeze mnie wycierpiała ,ona nadal jest i nas kocha."
Dziękuję bardzo i mnie wtedy pocałował,przytulił i się popłakał.
A ja razem z Nim ryczałam.
Dzieci były w szoku ,ale podeszły do nas i też je przytuliśmy.

To była chyba najpiękniejsza chwila tych świąt.
Nigdy tego nie zapomnę :tak::-):-)
jejku jak ja bym tak chciała :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
gratuluje męża :tak::tak::tak::tak:
gratulacje za wagę
Lunka ,bo nieraz dzieci mają tak,że tylko prezent chwilkę cieszy ,ale potem w wolnej chwili wracają do zabawy tym prezentem i jest oki.
A co do rozmów z nimi to się wypowiadam,bo nie widziałam :no:

Mój gdyby był zupełnie trzeźwy ,to by nigdy takich słów nie wypowiedział.:no:
Jemu po kieliszku język się rozwiązuje :-D:-D:-D.
Ważne ,że jednak mówił z pełną świadomością to co czuje.
Odczułam zresztą tę zmianę podczas całych świąt.
"Piękna dziś jesteś moja żono ,
nikt się przy Tobie dziś nie umywa
i położyłaś wszystkich swoim wyglądem
-to słyszałam dziesiątki razy.:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
To jak się odzywał,jak pomagał jak mnie wspierał i jak o mnie walczył z pewnej sytuacji.
Trzeba było tylu lat ,aby zrozumiał....:tak::-):-):-)
A ja jestem wreszcie w pełni szczesliwa i czuję się doceniona :tak::-):-)
kiedy ja sie tak poczuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
As po kielichu czy nei ale kocha i pamięta co mówił. to ważne. Ah jak Wam fajnie. Mój M po alkoholu narzeka na swój los i wytyka wszystkie błędy. A na trzeźwo nie ma czasu na głupoty:no: kompletna porażka. Wiem, że mnie kocha ale nie czuję tego a docenienia to w ogóle. On wiecznie narzeka że ma najgorzej.....
witaj w klubie :sorry2::sorry2::sorry2::dry::dry::dry::dry:
Jaka pyszna świąteczna rybka:-D:-D:-Dwłaśnie zjadłam obiadek ,mam nadzieję ,ze juz dziś sie ta nieszxczesna ryba skończy:baffled:

As ,ale ci sie mąz uzewnętrznił:tak:brawo ,ma chłopak odwagę ,tak publicznie:tak:
2-ja
3-brat ,m Ksawek i ja
4 urodzinowy tort Ksawka
6-siódme poty
a córa cała mamusia :tak::tak::tak::tak::tak:

2-ja
3-brat ,m Ksawek i ja
4 urodzinowy tort Ksawka
6-siódme poty
ha ha Madziula u mnie rybka po grecku cała zeszła już w 1 dzień świąt:tak::tak:a była jami:tak::tak::tak::tak::tak:
fotki super Klauduśka to cała Ty a Ty to cała mama i tak się kobiece kółko póki co w waszej rodzince zamyka:-D:-D:-Da fotka 7 poty jest superasta:tak::tak::tak:
Natalineczka kochana mówisz że byś chciała usłyszec takie słowa od M a ty mu mówisz ?okazujesz ciepło?miłość ?ot tak na codzień?a mówisz mu że chciałayś to usłyszeć? że brakuje ci takich słów gestów......
bo faceci sa raczej skryci i niezbyt potrafią okazywać uczucia dla nich to jest oczywiste i jezeli się ich nie zachęci nie powie że się tego oczekuje to można co najwyżej usłyszeć "NO" "JA CIEBIE TEŻ":baffled:
Antoszka stał przy łóżeczku sam się oderwał i doszedł do stołu po piciu:szok::szok::szok:a mamusia happy:-D:-D:-D

2-ja
3-brat ,m Ksawek i ja
4 urodzinowy tort Ksawka
6-siódme poty
madziula fotki super.
A klaudia mega podobna do Ciebie.:tak::-D:-D
Czy wszystkie Klaudie takie podobne do mam?
Za chwilkę Wam moją wkleję,tylko z telefonu na meila sobie wyślę,bo kabla znależc nie mogę.wrrr :wściekła/y::wściekła/y:

To moja Klaudia wczoraj

Załączniki

• DSC00238.jpg
    DSC00238.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 46
ach dziekuje ,wstawiłam tez kilka fotek na nk,zapraszam:tak::-D
Róznie mówia raz ,ze do mnie ,raz do taty (mój m to ten bez okularów)
Nie wiem As ,moze tak Klaudie mają:szok: dawaj swoje fotki
Moja po grecku tez wyszła (M WZIAŁ RESZTĘ DO PRACY),została smażona,nikt jej nie jadł,.moje śiwąteczne menu skaładało sie z krokieta+ sałatki i ciasta na deser:tak:

reklama
Do góry