reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As twoja Klaudia to twoja kopia:tak::tak::tak:
Madziula a julina patrzy na zdjęcia wasze i mówi a wujek Krzysiek to na zdjęciu nie taki straszny:szok:a ja się jej pytam a poza zdjęciem straszny????a julina no bałam się go kiedyś bo jak chodziłam kiedys do cioci klaudi ksawierka to wujek przychodził i coś jadł i ja zaraz byłam głodna a wujek sie nie chciał dzielić i takim głosem grubym mówił:szok::szok::-D:-D:-Dona to pamięta:-D:-D:-D:-D

reklama
ANO widzisz ,dzieci pamietają zawsze takie rzeczy do których my wagi nie przywiązujemy:-D,to były super czasy.To kiedy wpadniecie na kawę ze śniadaniem cała rodzina:-D??

As jaka Klaudia twoja juz duza ,panienka ,nastolatka prawdziwa ,jest śliczna i bardzo podobna do ciebie:tak:
dzięki .Wiem ,że nastolatka już i jakoś uwierzyć nie mogę.:no::-D:-D:-D
A dopiero ją w wózku prowadzałam...:happy2::happy2:
Teraz mamy mały problem,bo nasza 'dama" chce iść do koleżanki na sylwestra.
Tata niby puszcza,ale sercem i myślami to chyba cały czas z nią będzie.
Już ja go znam
Najlepiej to stał by tam pod oknem i patrzył jak jej tam jest...:-D:-D:-D:-D
Ot taka miłość ojcowska.:szok::szok::happy2::happy2::happy2:

a to moja Klaudia-sama przy choince
śliczna

Madzula Julina to lubi wpadać na obiado-kolacje:-D:-D:-D:-Dale ferie tuż tuż wiec niech krzyśku mocno trzyma talerz:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D

As ja miałam 2 stróżów mojego tatę i brata i potrafili pod oknami dyskoteki chodzić co mnie doprowadzało do furiii:wściekła/y::wściekła/y:a teraz jak pomyślę że moje dzieci niedługo aczną same wychodzić na dyskoteki to juz mam w głowie plan jak ich tam podglądać:zawstydzona/y::-D:-D:-D
Anabuibka pisze ze nie może wejść na BB i że wieczorkiem tez pewnie nie wejdzie bo się kuruje przed balem bo coś i ją od małej łapie:-(

witam was porannie, u nas sniezek sypał takimi wielkimi platami, a teraz juz przestal i tak szro buro i ponuro, zeby daja o sobie znac, kurcze a ja tak sie boje dentysty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja jutro do sadysty ale nie powinno bolec:tak::tak::tak::-)

Kurczę dziewczyny ,wywaliła mi opryszczka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zastanawiam się jak się szybko tego badziewia pozbyć.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie tyle boli ile denerwuje jak diabli.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

na szczescie ja nie zlapalam wirusa i nigdy nie mialam:-)

natalineczka czyli mówisz, że sama nie jestem z użeraniem się z M????:sorry2:
a kwestia ząbkó..on świetnie zjadł jabłko całe,paluszka z kminkiem....nic nie bolało go. Ale jak już dałam plasterek serka żółtego to z odległości metra aż się wstrząsnął na jego widok:szok: i odwrócił się na pięcie....nawet nie wiedział co to ejst:no: to ja będę mu dawać chrupki, paluszki i zupe no i oczywiście mleko:wściekła/y: no udusze go chyba prędzej:sorry2:
:

a nie za wczesnie na zolty ser?jest ciezkostrawny i tak do konca 2 roku zycia mozesz mu nie dawac.a serki i inne jogurty je?
ja z Paulina tak mialam ze pierwsze 2 lyzki to na sile musialam jej dawac a pozniej juz szlo
ale owoce czy jakies surokwi nie przeszly do tej pory.tylkow zupie czy cos

Wieczorkiem po imprezie mój kochany lekko zachwiany jeszcze Daruś zrobił lekcję miłości rodzinnej :szok::szok::-D:-D:-D.
To znaczy tłumaczył dzieciom jak on mocno kocha mamusię i że ich obowiazkiem jest kochać rodziców i siebie nawzajem bez względu na wszystko.:szok::szok::szok:
To co mnie najbardziej wzruszyło ,to słowa D wypowiedziane tak od serca :
"Uwierzyłem w miłość na nowo,jak w kościele na misjach było odnowienie ślubów.
Uwierzcie dzieci,że wtedy dotarło do mnie,że miłośc istnieje ,że ta miłośc jest w nas .
Jedyny problem to taki,że trzeba ją rozpalić i pilnowac,żeby nie zgasła.:szok::szok:
Tak dzieci ,dziękuję Waszej mamie ,że pomimo,iż tyle kiedyś przeze mnie wycierpiała ,ona nadal jest i nas kocha."
Dziękuję bardzo i mnie wtedy pocałował,przytulił i się popłakał.
A ja razem z Nim ryczałam.
Dzieci były w szoku ,ale podeszły do nas i też je przytuliśmy.

To była chyba najpiękniejsza chwila tych świąt.
Nigdy tego nie zapomnę :tak::-):-)

pieknie
zazdroszcze

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: widzisz???? Faceci tacy prawdziwi jednak istnieją!!! AMsakra jak Ci zazdroszczę:tak::tak::tak: Teraz to między Wami jest chyba superowo i dzieci przeszczęśliwe że rodzice się tak kochają:tak: mój do najgorszych nie należy ale wylewny to on nie jest..kiedyś kocham cie słyszałąm po kilka razy dziennie a terazto tylko buzi...w policzek......gdzie ten ogień:confused:

ja swojemu przypominam-mowie ze go kocham,czasami jakiegos fajnego smska mu wysle,ze kocham,ze tesknie
a jak od niego za dlugo nic nie slysze to go poprostu ochrzaniam ze mi nie mowi
a on ze chlop nie jest wylewny ale na jakis czas sie poprawia:cool2::cool2:

Dzień Dobry! :-)
Ja myślałam, że przez święta to tu puchy będą i nie będzie co czytac, a tu się okazuje, że jest tyle naskrobane, że nie dałam rady nadrobic! :szok: Ja dziś tylko na chwilkę, bo nadal jesteśmy u teściów i nie mogę za długo przesiadywać na kompie. :-(
Święta minęły jak zwykle pod znakiem obżarstwa. :-D Wigilię spędziliśmy we trójkę w domku, a w pierwsze święto przyjechaliśmy do teściów. Później odwiedziliśmy moich rodziców i dziadków no i tak jakoś czas upłynął - głównie przy stole. :-D
Piotruś się obłowił :-D Stwierdziliśmy z m, że nawet nie wiedzieliśmy, że on taki grzeczny w tym roku był, a Mikołaj baaardzo hojny. :tak::tak::tak:
Do Łodzi wracamy dopiero jutro razem z teściami - będziemy razem spędzać Sylwestra, a więc w tym tygodniu z Wami nie posiedzę! :no:
Ale nie zapominajcie o mnie! :tak: Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie! :tak::-):-):-):-):-)

witaj kochana! pamietamy1
jak sie czujesz?

Antoszka stał przy łóżeczku sam się oderwał i doszedł do stołu po piciu:szok::szok::szok:a mamusia happy:-D:-D:-D

super

gratki!!!!!!!!!

no a jak tak wpadlam.dziewczyny sie bawia za oknem zima:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
bylysmy na dworzu ulepilysmy balwana.fotki pozniej pokaze bo zeby zrzucic z aparatu to musze sie od neta odlaczyc

jest juz -1 i sypie!!!!!!!!!!!!!!!!!
jets juz z 10cm sniegu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fajowo\1:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
Weronika jakso sie trzyma.wiadc katar na oczach ale z nosa mocno nie leci.ja cos kicham i jakso dziwnie sie czuje ale na noc zapodam teraflu i inne specyfiki i mam nadzieje ze przejdzie bo nie dosc ze juto sadysta to przecie na al sylwestrowy zasmarkana nie pojde:-)

As ja miałam 2 stróżów mojego tatę i brata i potrafili pod oknami dyskoteki chodzić co mnie doprowadzało do furiii:wściekła/y::wściekła/y:a teraz jak pomyślę że moje dzieci niedługo aczną same wychodzić na dyskoteki to juz mam w głowie plan jak ich tam podglądać:zawstydzona/y::-D:-D:-D
Anabuibka pisze ze nie może wejść na BB i że wieczorkiem tez pewnie nie wejdzie bo się kuruje przed balem bo coś i ją od małej łapie:-(

dzieki kochana jakos mi sie udalo wlezc;0
a wieczorkiem jak mi net nie odmowi posluszenstwa to wpadne:tak::tak::tak::tak:

Hej ja bylam do poludnia zdolowana Jak mama wrocila z Jasiem to ja sie polozylam do lozka

OLiwka dzis nic w dzien nie spala Moze to i dobrze bo pewnie zasnie zaniedlugo :tak:

Kupilam sobie dzis kozaczki Bo te co ostatnio kupialm za 10 zl to wiecie takie do biegania z Oliwka kolo domu
Bylam u fryzjera
A teraz farbe mama na wlosach

Pogrzeb w srode o 9 rano wiec jade jutro z Oliwka
G dzis nie wraca bo po co Sama zajade do Katowic on po mnie przyjedzie do katowic i razem pojedziemy do myslowic do tescia Po co mamy podwojnie na bilety wydawac Tak samo jedzie moja szwgierka Jade z nia o podobnych godzinach Aby byc o tej samej godzinie w katowicach
Zostajemy na sylwka u tescia Nigdy nie lubialam tam jezdzic ale w takiej sytuacji to sie poswiece i zostaniemy do nowego roku :tak:

Zaniedlugo was poczytam troche

Dziewczyny ja mam ogranizony juz net I niestey wszystkich postow ani zdjec nie widze :-(Skomentuje to co widzialam i przeczytalam
MADZIULA niestety twoich zdjec nie widzie :-(
AS tego jak ty pisalas o wyznaniu twojego M tez nie przeczytalam Tylko widzialam o czym dziewczyny pisaly Wiec gratuluje ze M stana na wysokosci zadania i takie wyznanie Normalnie zazdroszcze :tak:
AS slicznie wygladasz po 3 dniach swietowania :tak:
KERNA super piekarnik
LUNKA I MALINKA normalnie zazdroszcze wam waszych M
ja to bym chciala byc szczesliwa Ale niestety jest jak jest Najwazniejsze jest Oliwka :tak:

reklama
Witam wieczornie
Ależ jestem chora, skóra tak mnie boli, że każda koszulka drażni, gardło od zewnątrz swędzi jak cholercia, a w środku drapie, że mówić ledwo mogę. Coś jakby kaszel, ale nic się oderwać nie chce i boli cała klata, jakbym miala płuca wypluć:tak::-D

A to ja wczoraj po 3 dniach impezowania :-D:-D:-D
Jaka zmarnowana:-D:-D:-D

As ,ale ci sie mąz uzewnętrznił:tak:brawo ,ma chłopak odwagę ,tak publicznie:tak:
1fotka -dzieci światecznie
2-ja
3-brat ,m Ksawek i ja
4 urodzinowy tort Ksawka
6-siódme poty
świetne zdjęcia, córa jak w mordę stzrelił do Ciebie podobna!!!

Antoszka stał przy łóżeczku sam się oderwał i doszedł do stołu po piciu:szok::szok::szok:a mamusia happy:-D:-D:-D
No to GRATULACJE!!!!!

To moja Klaudia wczoraj
te,ż się nie wyprzesz choćbyś się starała:-D:-D:-D

ach dziekuje ,wstawiłam tez kilka fotek na nk,zapraszam:tak:
Byłam, widziałam, świetne zdjęcia, hihi

a to moja Klaudia-sama przy choince
Jaka panienka:tak::tak::tak:

ja jutro do sadysty ale nie powinno bolec:tak::tak::tak::-)
no a jak tak wpadlam.dziewczyny sie bawia za oknem zima:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
bylysmy na dworzu ulepilysmy balwana.fotki pozniej pokaze bo zeby zrzucic z aparatu to musze sie od neta odlaczyc

jest juz -1 i sypie!!!!!!!!!!!!!!!!!
jets juz z 10cm sniegu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fajowo\1:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
Weronika jakso sie trzyma.wiadc katar na oczach ale z nosa mocno nie leci.ja cos kicham i jakso dziwnie sie czuje ale na noc zapodam teraflu i inne specyfiki i mam nadzieje ze przejdzie bo nie dosc ze juto sadysta to przecie na al sylwestrowy zasmarkana nie pojde:-)
I tak kciuki masz jutro gwarantowane na tego sadystę.
A śniegu jak ja wam zazdroszczę. U mnei sypało , tylkoże +2 się zrobiło i same kałuże.:-:)-:)no::no:

Piotruś wrócił z pracy zjadła obiad i dał się przespać. Zabrał małą do jej pokoju i tam wariowali, obudziły mnie takie śmichy chichy, że żal było zasypiać spowrotem. Muszę od Picia wziąć tel i pozrzucać zdjęcia bo i ja bym się chciałą pochwalić, hihi.

Do góry