Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hello
Jestem po ktg, 5 stycznia mam się zgłosić na patologii, i 6 wyciągają dzidzę;-):-)
no to bedziemy odliczac hehe :-)Hello
Jestem po ktg, 5 stycznia mam się zgłosić na patologii, i 6 wyciągają dzidzę;-):-)
Znaczy CC załatwione ?Hello
No tak...jak ochota jest to rady nie maBo mam ochote tak jak na mandarynki
Wiem ze mleko dla ludzi wartość odrzywcza ma zerową - nie jestem uczulona i nigdy nie byłam i zawsze pochłaniałam litr dziennie
Ciekawe ... no ja tez wole 2 razy dziennie niż co 2gi dzień przy czym co 2gi dzien to byl i tak sukces po tym jak bylo raz na tydzień
Wody pije jakies 3 litry dziennie i nie sole nic ..nigdy nie soliłam - czasem se małż dosala jajecznice tylko
a do mamy nie pojechałam bo mama do mnie przyjechała ..ale gdyby nie przyjechała to do porodu siedziałabym w Poznaniu i moze do lepszego szpitala bym trafiła niż ten co w nim rodzic mam ...
kurcze szkoda ze z nimi nie wróciłam no ... ale w tedy małż by wiedział gdzie jestem i juz by sie zemsta nie udala ...
dziewczyny ja już po wizycie .
główkę Małej na pół palca czućłożysko mam stare, ciąża donoszona, skurcze pięknie się malują (chociaż ja je słabo czuję?) i... dziś na porodówkę
śluz mam zaróżowiony i dół brzucha mnie boli..ale nie wiem czy to nie z wrażenia!
![]()
główkę Małej na pół palca czućłożysko mam stare, ciąża donoszona, skurcze pięknie się malują (chociaż ja je słabo czuję?) i... dziś na porodówkę
śluz mam zaróżowiony i dół brzucha mnie boli..ale nie wiem czy to nie z wrażenia!
![]()
ej dziewczyny nie pchajcie sie tak z tymi porodami
toz u nas Grudniowe mamuski jeszcze nierozpakowane a Wy nas wyprzedzacie..
nieładnie tak![]()
![]()
ej dziewczyny nie pchajcie sie tak z tymi porodami
toz u nas Grudniowe mamuski jeszcze nierozpakowane a Wy nas wyprzedzacie..
nieładnie tak![]()