reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam babencje:-)
Probowalam nadrobic wszystko co napisalyscie ale mam cztery strony po 40 postow:szok::szok::szok:wiec jest to nierealne:no::no::no:Nie mam pewnie duzo czasu ale wykorzystuje poki M bawi sie z mlodymi:tak:
Dzisiaj po snaidaniu wzielam Klaudie i sobie troszke pojezdzilam po zakupkach:tak::tak::tak:Takze zladowalysmy do domu po 14:-)A o 15 przyjechala siora z mezem i synkiem:-):tak:
Klaudia przespala mi sie chwilke w drodze a Wiktoria nie spala wogole i juz troszke marudzi
Mi nic sie nei chce i jestem jakas zmeczona:no:M zaczyna juz mnie wkurzac bo wszedzie zostawia syf i praktycznie caly czas siedzi przed tv:no:

Kochana, tak to niestety jest jak chłop pracuje za granicą :-(

O zaczyna się koncert... :wściekła/y:

Łatwiej dowód dziecku wyrobić niż paszport :tak:
Teraz dowod i paszport dla dzieci zalatwia sie dokladnie tak samo:tak::tak::tak:I nawet tyle samo czasu sie czeka na odbior

Zlinczujecie mnie chyba po tym jak napiszę , że codziennie z wami tu jestem a nie piszę.:zawstydzona/y:

hmm.. W tym roku w Zakopcu byliśmy i pojechaliśmy na Słowację:tak:. Na granicy nikt nic nie sprawdzał, nikt nas nie zatrzymywał.:no: Samowolka .:-D
No nieladnie Kochana-jak juz tu zagladasz to chociaz cosik skrobnij zawsze do nas:-);-)
fajnie ze byliscie na takim wypadzie:tak::tak::tak:
Cześć Mamita a powiedz mi co powiedziałą neurolog na to ,że małą nie raczkuje tylko posuwa się na przód???? bo wiesz że raczkowanie ma dużo zalet..chodzi o ten ruch naprzemienny. Kurcze mam nadzieje ze mi sie nie pomyliłyście...............
A co do jedzenia. Michał w ogóle odmiawia jedzenia czegokolwiek co nie jest mlekiem czy kaszką. Jeszcze jakoś obiady mi zjada i jabło. ale wszytko musi być zupowe. Nie gładka papka, ale podane łyżeczka. czyli z kolacją mamy problem, bo na kolację nie che mi się gotować czegoś extra i robie mu kanapki, omlety ...cos do pogryzienia i bez łyżeczki. ale teraz jestem dumna i muszę sie pochwalić moim synem jak mamę zadziwił:tak:
na fotkach Michał zajada jabłko a potem obiadek. a trzecia fota to komedia...bejbe dawał buzi konikowi:-D
Super foteczki:-)Mam nadzieje ze teraz bedzie juz jadl coraz lepiej:tak::tak::tak:

MARTA
Superasne pazurki:tak::tak::tak:

dowikla to cos szybko Cię zaczyna wkurzac co??????nie za szybko????:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Chyba wyjatkowo pozno;-):-D:-D:-D:-D:-D
a mnie Oliwka wkurza,znowu jest niegrzeczna,awanturuje sie bo ją posadziłam do konta,normalnie zaraz wyjdę z siebie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Moje tez nie lubia stac w kacie bo zaraz sie dra:no::no::no:
Kochana, tak to niestety jest jak chłop pracuje za granicą :-(

O zaczyna się koncert... :wściekła/y:
Mam nadzieje ze szybciutko usnie:tak::tak::tak:
No i gratki dla Aniki za kolejny postep:tak::tak::tak::tak:

cześć laseczki:tak::tak::tak: od razu się przyznaję, ze mam spore zaległości i nie nadrobię ich bo musiałabym tu siedzieć do jutra:-D:-D:-D:-Dale po nowym roku będę nieco wolniejsza to może wreszcie będę na bieżąco:tak::tak::tak::tak:a dlaczego będę wolniejsza????????????????????? bo będę bezrobotna:-:)-:)-:)-:)-:)-(nie przedłużą mi umowy na 100%, dzisiaj byłam na rozmowie:wściekła/y:

idę popatrzeć na barwy szczęścia co mi zostało:-:)-:)-(

dobrej nocy, wpadnę do Was jeszcze w tym roku bo sylwestra spędzam w błękitnej sali:-D:-D:-D:-Dwłaściwie to w piaskowej (czyli w salonie koloru piaszczysta plaża):-D:-D:-D:-D

dobrej nocy

A z tym staniem to troche za wczesnie jak dla mnie :baffled:
Bo ja wiem czy za wczesnie:baffled:Moje tez tak jakos zaczynaly:tak::tak::tak:Najpierw delikatnie sie podciagaly a pozniej nagle bach i juz staly a ja mialam jeszcze wtedy lozeczko na samej gorze:szok::szok::szok:
A dzieci ktore mialy wzmozone napiecie miesniowe moga robiz wszystko szybciej tylko tzreba patrzec czy robia to prawidlowo:tak::tak::tak:

reklama
Do góry