reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi2 Mi się te wózki zawsze podobały..wydaje mi się że są najbardziej wygodne i takie ponadczasowe..Trzykołowce też mi sie podobają alenie wszystkie..Niektóre wyglądają jak wózki dla dzieci niepełnosprawnych dlatego mnie odtrącają... Te duże koła i metalowe obręcze nie wyglądaja zbyt przytulnie...Ale wiadomo każdy ma swoje gusta ;):-D
kolia No my własnie mamy problem z tymi imieniami...;/ Wózek wyszedł nieco inaczej na fotce niż w rzeczywistości..wiadomo jak to jest ale osobiście nie mogę się na niego napatrzeć ...Kolorek wybierał mój mąż...Ja w sumie chciałam coś z motywami kwiatowymi taki typowo dla małej księżniczki ale po czasie doszłam do wniosku że z tą płcią faktycznie różnie bywa a taki kolorek pasuje do obu płci...
lenka87 Faktycznie mieszkamy w domu i pewnie większość czasu wózek będzie na polu..Przyjdzie wiosna i lato ,mała będzie już troszkę podrośnięta to pewnie większość czasu będziemy spędzać na ogródku niż w domu ;) Co do twojego wózka podoba mi się także ;]:tak: A co do małego nie mam jeszcze wprawy co do dzieci więc nic nie poradzę na dziąsełka...Moe tylko trzymać kciuki żeby małego szybko przestało boleć .
madzia18 Ładny wózek ale mi osobiście szkoda byłoby pięniędzy...Zwłaszcza że mała urodzi się w styczniu to gdzie ja bede z nią zimą śmigała...a na wiosnę to już będzie korzystała ze sportowej wersji tego wózka która jest także wygodna , praktyczna i wcale nie brzydka ;);-)
sylcia U mnie przygotowań do sylwestra brak ponieważ jakoś nie mamy w palnach hucznego imprezowania... Raczej jakieś filmy obejrzymy sobie z teściami , a o północy wyjdziemy na spacerek po mieście jak co roku..spotkamy pełno znajomych przy naszej miastowej fontannie... A jak u Ciebie?

Co do mnie to w domu trwają przygotowania do powitania dzidzi... Po malutku pierzemy i prasujemy ciuszki tak na ,,wszelki wypadek" Dziś wybieramy się też na małe zakupki...

reklama
agus wdze to tuz tuz:) a my sie pochwamy z dzis zdeciami .... ashera pokaz swjego niuniaka na padziernkowkach:p
czasem mi bardzo brakuje brzusia;)

Załączniki

• DSCN0810.JPG
    DSCN0810.JPG
    30,7 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCN0827.JPG
    DSCN0827.JPG
    36,3 KB · Wyświetleń: 42
AgusZakochana ładny ten wózeczek... Ale najważniejsze żeby był dobry ;)
Ja w styczniu sie pewnie wybiore po wózeczek, już model mam tylko wzór i kolor mi ciężko wybrać. Chociaż ten mi sie baaaardzo podoba ;D Wogóle zakochałam sie w tym modelu :)
15.jpg

Ten niebieski w sumie najbardziej mi sie podoba. :) Ale śliczny w realu ten wózeczek (jak dla mnie) Chociaż widziałam i ładniejsze ale cena 3000 zł mnie po prostu sprowadziła na ziemie z hukiem! :)

madzia18 ten co Ty wozeczek pokazałaś też śliczny :D

Mi sie w sumie wszystkie wózeczki podobają.. Hehe ;P A dlatego że zawartość później jest śliczna :D hihi ;)

sylcia co do sylwestra to ja siedze chyba w domku, do moich rodziców ma przyjść taki Mariusz z żoną, no to moze i moja koleżanka (ich córka) przyjdzie z nimi. Ewentualnie albo pójde do koleżanki bo ona bidna sama z Olą 2letnią i 4miesięcznym Oskarkiem ma siedzieć. Wogóle szkoda mi tej dziewczyny, facet po 6latach ją zostawił.. I codziennie z jakąś gówniarą 13 letnią biega.. ;/ A ma 24 lata ;/ Oskar się urodził 15 września, a 5 dni później już ją zostawił... Bez komentarza.... Jak tak wogóle można.. No cóż.

niunia90 jaka śliczna księżniczka :)) Ojej duziaaa juz jestem :) Jak modeleczka pozuje do zdjęć :) pozdrowionka i buziaczki dla ślicznotki niech rośnie zdrowo :)

Ostatnia edycja:
Witajcie:)

Moglabym do was dolaczyc???

A wiec Nie jestem ani Mama ani w ciazy....ale.....bardzo lubie dzieci i jak nrazie spelniam sie jako Niania....Wiec mysle ze moglabym do was dolaczyc?? :tak: Mam nadziej ze pozwolicie.......

Ashera ja nie wiem bo u mnie to trwalo tylko pol roku i w takie dokladne ni musialam sie bawic ale mysle ze to o same rachunki chodzi a nie faktury.

artystka sliczny tez wozek tylko te male kolka zprzodu malutkie nie za bardzo by mi sie podobaly.

niunia no no ladna panienka rosnie:-)

madzia przygnebienie i zmeczenie tez sie zdarzalo ale to tez wina hormonow;-)

motylicaja Wita! napisz cos o sobie i o dzieciaczkach ktorymi sie opiekujesz:-)

A my mamy 4 zabka i maly chyba przez to byl dosc marudny dzisiaj a miala sredniowiecza ciag dalszy ale idzie to mi jak krew z nosa nudy okropne:-p caly zien siedzialam w domu jutro chyba sie gdzies rusze bo korzenie zapuszcze:-p

kolia ten wózeczek nie ma takich małych kół ;) na zdjęciu tak sie wydaje, w realu to koła ma spore ;) bo te tylnie to są meeega duże a przednie troche miejsze ale też duże, takie małe jak w spacerówkach niektórych np to one nie są ;)

ashera pwoiem ci ze ja tez nei karmie piersia a mialam tyle pokarmu ze hohhoho ale wiesz co ze musialam brac bromergan na zanik pokarmu bo moja amleke nauczyli w szpitau karmc z buteki i sutka ciezko lapala... ale sie ciesze z jednej strony bo nei musze sie bawic w odciagnie jak wyjsc musze

u mnie w szpitalu polozne rowniez dokarmialy... co najlepsza, braly dzieciaczka do kapieli, stwierdzaly sobie, ze jest glody - dokarmialy i nawet o tym mnie nie informowaly...a ja sie potem glowilam czemu Damian nie chce cyca...

Kolia - Bylam dzis w sadzie. Od przyszlego roku musze brac NA WSZYSTKO [mleko,pampersy,kosmetyki] faktury i dolaczac do sprawozdan... :baffled:

Artystka - Kiedy szukalam wozka dla Damiana, podobal mi sie DOKLADNIE ten model ktory pokazalas tyle, ze w innym kolorze ;-)

motylicaja - Witamy! Napisz cos wiecej o sobie.

i zapatrzony Damian :p
dsc02483b.jpg

Ostatnia edycja:
Asheara ja wlasnie też mnóstwooo wzorów widzialam tego wózka i naprawde każdy mi sie podoba hehe ;P I nie wiem na ktory sie zdecydować ;)
JAKI ŚLICZNY TEN DAMIANEK! co pokazujesz foto to ładniejszy! :)

Kochana to Ty skoro nie masz 18 lat to prawnym opiekunem Twojego dziecka została Twoja mama?
Bo jak ja urodze i rocznikiem bede mieć 18 lat to też mama moja będzie prawnym opiekunem?
Bo ja to mam urodziny 18 marca i termin też mam na 18 marca.. I teraz to nie wiem.
Wcześniej coś slyszałam o tym ale nie wiem w sumie o co chodzi...

Ostatnia edycja:
juz sie przedsawiam:)

Mam na imie Jagoda;) i mam 20,5 lat....Mieszkam w KRK od poltora roku opiekuje sie 2.5letnim obecnie chlopczykiem Piotrkiem...jest on 3 dzieciem ma jeszcze 2 braci 6 i 9 lat.....i jeszcze Opiekuje sie dziewczynka jak narazie 9 miesiecy... 1,5 roczna Gabrysia ktora tez ma rodzienstwo...brata-5 lat i siostre-7lat.....Godze te 2 domki gdzyz u Piotkra jestem przewaznie Pn,Wt i Cz a u Gabrysi Sr i Pt:tak:

Kocham "moje" dzieci naprawde...czerpie z nich bardzo duza radosc...

reklama
Asheara ja wlasnie też mnóstwooo wzorów widzialam tego wózka i naprawde każdy mi sie podoba hehe ;P I nie wiem na ktory sie zdecydować ;)
JAKI ŚLICZNY TEN DAMIANEK! co pokazujesz foto to ładniejszy! :)

Kochana to Ty skoro nie masz 18 lat to prawnym opiekunem Twojego dziecka została Twoja mama?
Bo jak ja urodze i rocznikiem bede mieć 18 lat to też mama moja będzie prawnym opiekunem?
Bo ja to mam urodziny 18 marca i termin też mam na 18 marca.. I teraz to nie wiem.
Wcześniej coś slyszałam o tym ale nie wiem w sumie o co chodzi...

danke ;-)

co do opieki prawnej - nawet jesli urodzisz na miesiac czy dwa przed swoja 18nastka, to wszystko Cie nie dotyczy poniewaz na sama rozprawe sie czeka ok miesiaca, a ustalac opiekuna na miesiac sie poprostu nie oplaca, takze panie z urzedu miasta przy sporzadzaniu aktu urodzenia by przymknely oko.
Dzidzius bedzie od poczatku caly twoj, tylko i wylacznie.
Ja jakoze mam 16 lat [za 2 mies 17:-pdo 18 r.z. moja mama jest prawnym opiekunem Damiana, a w dniu moich urodzin zostaje to automatycznie zmienione [tzn. ja mam pelna prawna opieke nad swoim dzieckiem]. :-p

Do góry