AguśZakochana
Mama Milenki ;)
umi2 Mi się te wózki zawsze podobały..wydaje mi się że są najbardziej wygodne i takie ponadczasowe..Trzykołowce też mi sie podobają alenie wszystkie..Niektóre wyglądają jak wózki dla dzieci niepełnosprawnych dlatego mnie odtrącają... Te duże koła i metalowe obręcze nie wyglądaja zbyt przytulnie...Ale wiadomo każdy ma swoje gusta 

kolia No my własnie mamy problem z tymi imieniami...;/ Wózek wyszedł nieco inaczej na fotce niż w rzeczywistości..wiadomo jak to jest ale osobiście nie mogę się na niego napatrzeć ...Kolorek wybierał mój mąż...Ja w sumie chciałam coś z motywami kwiatowymi taki typowo dla małej księżniczki ale po czasie doszłam do wniosku że z tą płcią faktycznie różnie bywa a taki kolorek pasuje do obu płci...
lenka87 Faktycznie mieszkamy w domu i pewnie większość czasu wózek będzie na polu..Przyjdzie wiosna i lato ,mała będzie już troszkę podrośnięta to pewnie większość czasu będziemy spędzać na ogródku niż w domu
Co do twojego wózka podoba mi się także ;]
A co do małego nie mam jeszcze wprawy co do dzieci więc nic nie poradzę na dziąsełka...Moe tylko trzymać kciuki żeby małego szybko przestało boleć .
madzia18 Ładny wózek ale mi osobiście szkoda byłoby pięniędzy...Zwłaszcza że mała urodzi się w styczniu to gdzie ja bede z nią zimą śmigała...a na wiosnę to już będzie korzystała ze sportowej wersji tego wózka która jest także wygodna , praktyczna i wcale nie brzydka
;-)
sylcia U mnie przygotowań do sylwestra brak ponieważ jakoś nie mamy w palnach hucznego imprezowania... Raczej jakieś filmy obejrzymy sobie z teściami , a o północy wyjdziemy na spacerek po mieście jak co roku..spotkamy pełno znajomych przy naszej miastowej fontannie... A jak u Ciebie?
Co do mnie to w domu trwają przygotowania do powitania dzidzi... Po malutku pierzemy i prasujemy ciuszki tak na ,,wszelki wypadek" Dziś wybieramy się też na małe zakupki...

kolia No my własnie mamy problem z tymi imieniami...;/ Wózek wyszedł nieco inaczej na fotce niż w rzeczywistości..wiadomo jak to jest ale osobiście nie mogę się na niego napatrzeć ...Kolorek wybierał mój mąż...Ja w sumie chciałam coś z motywami kwiatowymi taki typowo dla małej księżniczki ale po czasie doszłam do wniosku że z tą płcią faktycznie różnie bywa a taki kolorek pasuje do obu płci...
lenka87 Faktycznie mieszkamy w domu i pewnie większość czasu wózek będzie na polu..Przyjdzie wiosna i lato ,mała będzie już troszkę podrośnięta to pewnie większość czasu będziemy spędzać na ogródku niż w domu
A co do małego nie mam jeszcze wprawy co do dzieci więc nic nie poradzę na dziąsełka...Moe tylko trzymać kciuki żeby małego szybko przestało boleć .madzia18 Ładny wózek ale mi osobiście szkoda byłoby pięniędzy...Zwłaszcza że mała urodzi się w styczniu to gdzie ja bede z nią zimą śmigała...a na wiosnę to już będzie korzystała ze sportowej wersji tego wózka która jest także wygodna , praktyczna i wcale nie brzydka
sylcia U mnie przygotowań do sylwestra brak ponieważ jakoś nie mamy w palnach hucznego imprezowania... Raczej jakieś filmy obejrzymy sobie z teściami , a o północy wyjdziemy na spacerek po mieście jak co roku..spotkamy pełno znajomych przy naszej miastowej fontannie... A jak u Ciebie?
Co do mnie to w domu trwają przygotowania do powitania dzidzi... Po malutku pierzemy i prasujemy ciuszki tak na ,,wszelki wypadek" Dziś wybieramy się też na małe zakupki...
caly zien siedzialam w domu jutro chyba sie gdzies rusze bo korzenie zapuszcze