reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam!

U nas znowu zima powróciła, śnieżek sobie prószy i biało, ale niestety dodatnia temperatura i pewnie wszystko się szybko stopi i będzie chlapa.

Dzisiaj nawet się wyspałam, że mężo nie mógł mnie z wyrka zwlec rano, tak mi dobrze się leżało. No ale jednak wstałam. ;)

Patrysia, Twój M na pewno nie mówi Ci tego na złość, może mu się wydaje, że tak będzie najlepiej dla Ciebie i maluszka. Może spróbuj mu na spokojnie jeszcze raz wytłumaczyć o co chodzi z tym wywoływaniem itp. i że nie ma cc na zawołanie, bo jak widać mu się wszystko pomieszało albo naczytał się gdzieś czegoś i się teraz martwi, żeby coś nie poszło nie tak.

Co do sylwestra to w sumie nie mam jeszcze żadnych planów, ale na pewno nie idziemy na żadną imprezę, bo mi się nie chce. :p Myślałam może o romantycznej kolacji i potem miłym wieczorze we dwoje, ale nie wiem, co mi z tego wyjdzie. Zwykle jak planuję takie rzeczy, to jakoś tak wszystko wychodzi odwrotnie. ;/

Zmykam tymczasem, miłego dzionka kobitki!!!

edit: A co do zgagi, to wczoraj pochwaliłam, że przeszła, a małpa wróciła jeszcze przed snem!

Ostatnia edycja:
reklama
no to widze ze troche spozniona jestem z wiadomosciami, ale teraz nie dam rady zeby wszystko nadrobic
ja jestem w 37 tyg, a widze ze wiekszosc rodzi kolo 40 tyg
wszystkie juz jestesmy zmeczona i kazda z Nas chcialaby juz urodzic poczatkiem stycznia
nie ma tu nikogo z tbg??

Patrysia,wytłumacz swojemu ,ze wywoływanie nie jest przyjemne i ze ty wolisz zeby samo cie ruszyło:tak:
A jak nie zrozumie to wez go siłą na spiocha:-D

A ja idę na imprezę sylwestrową do znajomych:tak: Mieszkają tuz przy szpitalu w którym zamierzam rodzić więc będe miala blisko w razie w. Tańczyć nie zamierzam, bo ćwiczyłam przed lustrem :-D:-D:-D i wygląda to delikatnie mówiąc żałosnie. Będę siedzieć i spiewać - tylko to mi pozostało:-)
Spadam laski szorować i golić podwozie bo do gina jade zaraz.
Do wieczora

Patrysia, Twój M na pewno nie mówi Ci tego na złość, może mu się wydaje, że tak będzie najlepiej dla Ciebie i maluszka. Może spróbuj mu na spokojnie jeszcze raz wytłumaczyć o co chodzi z tym wywoływaniem itp. i że nie ma cc na zawołanie, bo jak widać mu się wszystko pomieszało albo naczytał się gdzieś czegoś i się teraz martwi, żeby coś nie poszło nie tak.
!
będe musiała na spokojnie jeszcze raz z nim porozmawiac bo uważa że jak ja pojade 7 stycznia to odrazu na cc:sorry2:boi się o mnie i o synka bo wie co było przy pierwszym porodzie i mówi do mnie"a nie chcesz cc ja nie chce abyś się męczyła i jeszcze coś Alankowi się stanie"no ale właśnie to jest to że ja nie będe mieć cc i tego niemoże zrozumieć i cięzko mi jemu wytłumaczyć:sorry2:ale musze jeszcze raz porozmawiać i mam nadzieje że zrozumie co do niego powiem:sorry2:
no to widze ze troche spozniona jestem z wiadomosciami, ale teraz nie dam rady zeby wszystko nadrobic
ja jestem w 37 tyg, a widze ze wiekszosc rodzi kolo 40 tyg
wszystkie juz jestesmy zmeczona i kazda z Nas chcialaby juz urodzic poczatkiem stycznia
nie ma tu nikogo z tbg??
chyba nie ma;-)jest lista mamusiek i malenstw tam mamy podane kto urodził w jakim tc itp.:-)

orchidea no fakt - pojawiłaś się na końcówce :-D ale witamy cię serdecznie, nawet jeśli jesteś jedyna z Tarnobrzega :-D
abgar - z tym bigosem niezły pomysł, zawsze to zajęcie jakieś... musze coś pomyśleć w tym kierunku. Mam mnóstwo produktów ktorych na świeta nie wykorzystalam bo otrzymalam od mamy i moze fakt... coś trzeba ugotować

Kto jeszcze na BB Nowy Rok wita? :-D

orchidea24 witaj w gronie styczniowych mamuś! :) Nawet nie zachęcam do nadrabiania tych tysięcy postów wstecz, bo tu nawet jedno-dwudniowe zaległości nieraz ciężko nadrobić. :p
U mnie 36 tygodni, póki co nic rychłego porodu nie przepowiada, no ale ja nie planuję rodzić przed połową stycznia! :)

Witam dziewczynki :-)

U mnie z rana samopoczucie świetne, dziewczyny dały mi się wyspać :-). Tylko czeka na mnie ogromny kosz prania dziecięcych ciuszków i przeraża mnie ten obraz :-D.
Póki co popijam kawkę zbożową i leniu****ę ;-)

To która dziś się wybiera na porodówkę? :-D:-D:-D

reklama
O... jak już paula i Tysiolek nawet w tym roku nie rodzą to aż mi się lepiej zrobiło, że tym bardziej ja nie :-D
Zaczynam więc z morką obmyslać sylwestrowy stroj, mam piękne firanki w bordo jedna a druga w brązie. Kiedys siostra kupiła i nijak nie pasuje nikomu na okna ale są piekne - chyba się w nie zawinę. M mi strzeli w nich sesję zdejęciową... :-D
My też zostajemy w domu więc na BB też z wami chętnie Nowy Rok powitam!
Co do sylwestrowych kieliszków - hm.. picolo mówice? A jakby tak pół lampki szampana prawdziwego? Co wy na to? :cool2:
Coś mnie korci... :-D
Takie tu opowieści były co która pije przed porodem a teraz lecą kolejno na porodówki i ciekawe czy to SPA było :confused:

teraz jak już nie chce rodzić to akurat na złosc pewnie mnie nadusi hehehehe :-D:-D:-D
a firankę bordo...to ja już mam wypróbowaną - polecam :-D

Załączniki

• ja2.jpg
    ja2.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 59
Do góry