reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

Wiecie co, nosz powinnam się obrazić!! I Kasia też!!!
Najpierw czekamy na Was całe popołudnie i wieczór, zjawia się tylko Marzenka wywołana tel. A jak już się zmyłyśmy spać, toście wylazły z pod łózek i zaczęły klikać na potęgę!!!! wstydźcie się.;-);-):-):-):-p:-p

Hejo, witam się.

Fajnie że się odezwałyście mamuśki. :-):-):-)

U nas nic się nie dzieje.

Bohaciefka, fajny pomysł z tym teleskopem. No i zazdroszczę że nie macie tv. Mi naprawdę fajnie było że go nie było. to straszny zjadacz czasu. :-:)-:)-(

Straszny jest ten lęk separacyjny. Maja normalnie potrafi wrzeszczeć jakby ją ktoś ze skóry obdzierał, a jak ja ją wezmę na ręce to OD RAZU spokój!!! (ale tylko ja, nikt inny tak nie działa)

Jak tylko zobaczy moje kapcie (ze swojego poziomu widzenia) to od razu pędzi do mnie , wspina się , łapie za ubranie i chce żeby ją wzić na ręce.

Jak jest z kimś innym w pokoju i jest nawet spokojna, czymś się bawi, to jak tylko mnie zobaczy to jest marudzenie płacz, już wszytsko jest be i niefajne tylko do mamy do mamy do mamy.:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
A co do wątku z życzeniami to mi to bez różnicy... tylko, że ja rzadko wchodzę na inne wątki... a wcześniej jak ostatnią przeczytaną stronę dodawałam do "ulubionych" to nawet na główne menu nie wchodziłam i czasami nawet nie wiedziałam, że jakiś wątek powstał...

Ja prasuję tylko to co muszę. Znaczy M. ubrania do pracy. i nasze te które wyglądają jak psu z gardla.:dry:

aha Jolu,
ja też jestem płaska i też chcę biust!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Nawet już pisałam że jak mi się nie odwidzi to na 30-te ur zrobię sobie "boob job"

umylam zęby, :-)

widzę że was nie ma to chyba się wezmę za ogarnianie. Wkońcu jak Maja wstanie to musi mieć porządek żeby mieć gdzie robić bałagan.:dry::dry::baffled::baffled:

heloołłł

jestem dzisiaj na BB juz drugi raz - najpierw nadrobiłam poranne posty, po czym trzeba było zajac sie dzieckiem, a teraz mogę się juz oficjalnie przywitac

m&m's - no nie obrażaj się na nas - na szczescie dużo nie naklikalyśmy (mialas do nadrobienia jakies 2 strony moze...a jak ja musze nadrabiac czasami po 40:szok::szok::tak::-D)

malinko - no wiem, wiem (ale doszlo to do mnie troszkę pozniej - bo jak pisałam wczoraj - nie nadrabialam wczesniejszych postów i watkow), ze pierwsza zlożyłaś życzenia Majeczce i Miłoszkowi - wzorowa Ciocia z Ciebie :tak::-):-):-)

Moniko - "cieszę się", ze już jest po pogrzebie Twojego Dziadka - przynajmniej Sylwestra spedzicie w mniej smutnej atmosferze.
A jak Tomcio sie czuje??

Widze, ze rzesza walczacych z kg od 1.01.2010 się powieksza - I DOBRZE - w grupie raźniej!!! :-D:-D:-D Ja tam bede szcześliwa jak uda mi sie zgubic z 5-7 kg (10 kg to marzenie!!!)

Oj dziewczyny życzę wam powodzenia w zrzucaniu nadmairu, trzymam za was kciuki...... rozumiem wasz ból przytyłam w ciąży 17 kg i cholernie się bałam, że nie zrzucę tego, normalnie prześladowało mnie to , ale karmienie Mai dało rezultaty zrzuciłam już 22 kg. Teraz warzę 55 kg przy 168, więc jestem zadowolona chociaż przyznam szczerze, że czasami myślę żeby zrzucić do 50 (głupia jestem :dry:)

A tak pozatym to chciałam wam powiedzieć, że znajomi się zeszli i jednak impreza się odbędzie..... tylko wiecie co mój m strzelił focha i powiedział, że jemu się nie chce iść no z facetami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::growl::growl::growl::growl::growl::growl:

TAKŻE DZIWCZYNY KCIUKI ZACIŚNIETĘ -POWODZENIA!!!!!!

marzena80- dzięki kochana, tylko wyślij w jakimś termoopakowaniu, żeby ciepła doszła!!!!

m&ms- kochana moja Maja chodzi na służbę do dziadków, i jak jest u nich to jest spokój, ale jak tylko wejdę do domu to zaraz ryk, że chce do mnie!!!

reklama
Do góry