reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam i ja po wizycie
Lekarz powiedzial ze szyjka jeszcze nie gotowa i jak nic sie nie zmieni to mam za tydzien sie zglosic znowu. Przez to badanie szyjki cos brazowego mi zaczelo leciec:no: Mam nadzieje ze nie bede musiala az tyle czekac no ale zobaczymy:-)
Kupil mi T w drodze powrotnej winko bezalkoholowe na sylwestra i bede swietowac:-D
Widze ze wszystkie wizyty udane, gratuluje dziewczynki, tak trzymac:-)

Beti trzymam kciukasy!!!

No i oczywiscie witam nowe styczniowki:-)
teraz uciekam sie relaksowac a wam milego wieczoru zycze:-)

reklama
Kacha- ja to opatentuje:-p:-D

anna_pe - mi dziś ginka powiedziała, że jak teraz boli, to bardzo dobrze, to znaczy, ze powoli się przygotowuje do porodu:tak:
Tylko proszę, przypomnijcie mi o tym, jak będe na coś narzekać:-D

Jola- właśnie patrze, że ty się przeterminowałaś:-p pewnie czekasz na te bezalkoholowe o północy:-D a za mną chodzi Picolo o smaku truskawkowym:-p:-D

Ostatnia edycja:
ja to mam nadzieje,ze przy kolejnej ciazy to wszystkie bedziemy madrzejsze i nie bedziemy martwic sie takimi w sumie głupotami.
mnie te pachwiny bola jakies 2-3 dni wiec bez tragedii jeszcze.
mysle,ze reszta bol- brzucha przede wszystkim to z powodu stresu.
Tłumacze sobie,ze tak nie mozna ale wiecie jak to jest? mozna sobie gadac a i tak robisz swoje i stresujesz sie, prawda?

W koncu pierwsza pralka ciuszkow sie pierze :-D
No i znowu sie rozmarzylam, bo juz bym malucha w nie poubierala :-)

Wlasnie sobie pomyslalam Agbar, jak napisalas czemu jeszcze nie rodzisz, ze Okruszek chce sie na styczniowy medal zalapac :tak:

Tysiolek, czemu juz nie masz nastepnej wizyty u gina? To teraz tylko na porod czekac?

E-milcia, biedaczku... tak Ci sie chcialo tych ziemniaczkow i jeszcze sie przypalily :baffled: Ja ostatnio tak przypalilam bigos, ze nie wiem jak teraz garnek doczyscic
A Twoje historie i przygody sa nie z tej ziemi :-D

Roxeen, super wiesci! Widzisz Dorcia, nie poddawaj sie!

Mamy na jutro zarelka i smakolykow naszykowane i jako ze maz jutro caly dzionek w domku, to pytam, o ktorej zaczynamy imprezowac, a on na to, ze od rana :-D Nie mam nic przeciwko :-)

Co do jedzenia: od laptopa w pokoju do kuchni (i lodowki) mam jakies 6 krokow i tylko kursuje tam i spowrotem :baffled:

Anna pe witaj! Moj synek to nawet do 4 razy dziennie czkawke miewal, ale pozno zaczal, to musial nadrobic :-D Teraz 1-2 razy dziennie. Troche to dla mnie nieprzyjemne, bo normalnie czuje sie, jakbym sama ja miala i tylko czekam, kiedy przejdzie. Mi przewaznie uderza wtedy po szyjce :baffled:

O jakie super wiesci od Sandry

A Kubiaczka pieskiem zajeta chyba na calego!

Milego wieczorka!

dziewczyny jak ja wam zazdroszcze tego serduszkowania :) ja to pomazyc moge... od dwóch miesiecy mozemy tylko przytulac sie i cmokac :(
jutro to ja co najwyzej moge wstac na szybki prysznic i przeczesanie włosów :( i kolacja z picolo w łóżku.
Dzis mamy rocznice zareczyn - dostałam piekne kwiaty, obiad do łózka...a ja czuje sie jak jakis borciuch- rano tylko szybki prysznic, mycie włosów co 3-4 dni. romantycznie,c?:wściekła/y:

Tysiolek, czemu juz nie masz nastepnej wizyty u gina? To teraz tylko na porod czekac?

no bo lekarz stwierdził że na pewno urodze w najbliższych dniach i wizyta nie będzie potrzebna - chodze tylko na KTG a jak 2 stycznia nic się nie ruszy w terminie to pojade do niego zobaczyć co i jak :tak: a tak to juz pozostaje mi tylko czekać .....i czekać.......

Paula- Taki sylwester- brzmi cudownie:tak:
Tylko musisz wytłumaczyć córeczce, żeby była grzeczna i nie przeszkadzała, bo mamusia napaliła się na romantyczny wieczór:tak: A jak będzie już po wszystkim to może sobie wyjść:-pByłoby miłe zakończenie wieczoru :)

anna-pe, ale pomyśl, już niedługo zatęsknisz za tymi dniami, co mogłaś (musiałaś)poleżeć w łóżeczku i byłaś rozpieszczana:tak:i możesz spokojnie z nami na BB posiedzieć. A przytulanie też może być bardzo miłe:tak: zawsze są jakieś dobre strony

Paula narobiłaś mi chęci na tą lasagne:-D
ja jutro odmrażam uszka m zrobi barszczyk i heja, i chyba normalnie zrobimy sobie jakiś zapiekany makaron:sorry2:już jestem głodna!
ja na żaden alkohol liczyć raczej nie mogę mój m jakiś niedomyślny:sorry2:
i w sumie to jescze nie wiem co my robic będziemy, zwykle siedzieliśmy u teściów i było wesoło no ale obecnie to chyba mi się nie chce i marzy mi się sylwester w łóżku z książką, filmem i m i oczywiscie zapasem jedzenia:-D
a to mi przypomniało, żeby jutro kupic lody:-Djak myslę o lodach to uwielbiam te z mcdonalda ojeju teraz to i frytek mi się zachciało i hamburgera, oj chyba jednak jutro wybyje z domu...do maca:cool2:

reklama
Kurcze ,ciekawosc mnie zżera jak tam nasza Beti:confused:szkoda ,ze nic nie pisze:tak:
wy o tym serduszkowaniu ciągle,a ja przy was to sie jak dziewica czuje przez celibat od początku ciąży:baffled:ale nie próbuje dzisiaj ,co by na porodówke najwczesniej jutro po 24 jechac:tak:i zresztą nie wiem czy miałabym z tego jakąs przyjemnosc po takim czasie:tak:

Czy juz wam pisałam kiedys ,ze boje sie porodu?:-Djak nie to napisze po raz pierwszy BOJE SIE PORODU:szok::szok::szok:
Chyba jednak u mnie zamiast seksu na wywołanie bedzie latanie po schodach:-Dmieszkam na 4 pietrze wiec no problemo:tak:

Do góry