reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

mamstud, kochana Moja, tęsknilam za tobą!
czytałam o twoim problemie i dołku.

Dobrze że sobie otworzylaś winko.

Rozumiem jak musi być ci ciężko, słuchać jak Gaba płacze. Ale naprawdę krzywda jej się nie dzieje. Dzieci niestety to tacy trochę terroryści i wymuszacze. Pomyśl sobie że to tak jak ze spaniem we własnym łóżeczku, też się wydziera ale wiesz że nic złego się niedziej, dziecko chce poprostu tego do czego się przyzwyczaiło. I się buntuje. Ona czeka aż się złamiesz, dlatego nie jje z butelki. Ale powiem ci że jak się złamiesz to ona sobie zakoduje że to działa. I następnym razem jak będziesz chciała ją czegoś nauczyć lub oducyć to będzie jeszcze gorzej.

A ty wybij sobie z głowy te głupoty że jesteś egoistką!!!!:wściekła/y::wściekła/y:
ja też tęskniłam, naprawdę! Kurde, jak to jest, że człowiek tak się przyzwyczaja do ludzi, których prawie nie zna...
Dziękuję Ci za rady i słowa otuchy! Wiem, że małej się krzywda nie dzieje i tego się trzymam...

malinka ja też się cieszę na spotkanie!! Może w Kopernicusie ? :-):-)

reklama
Pizza mi się grzeje w piekarniku. :-):-):-)

Aga_k_m, miłe te twoje poranne słowa były.
Przyznam że nie wiem co się ze mną dzieje. Czuję się dość dobrze, znaczy nie zdołowana i przybita. Raczej właśnie dobrze. Tylko taka wrażliwa. np. Jak się przytulam do mojego M, to płakać mi się chce że mi z nim tak dobrze.:eek::eek:

No masakra jakaś.:baffled::baffled:

A gdzie Marzenkę wcięło??!!

aha i Aguś, masz rację Moniq zdecydowanie przesadza z tym Radomiem.:cool::cool:

Buziole laseczki..miałam gościa i wcześniej nie mogłam sie dorwać do komputerka:-(

Aga_km... dziekuje kochana za wyjaśnienia,wiesz ja już te wszystkie świstki z Zusu i Us mam,tylko jakoś nie miałam kiedy iść i je oddać:no: a teraz kurcze żałuje bo faktycznie kaska przepadnie...oczywiście jak dostane.W pracy mi mówiły kobitki że mój dochód odpada bo jestem na wychowawczym.....a my nie mamy ślubu i jako matka samotnie wychowująca dziecia powinnam dostać,inaczej nawet bym nie próbowała bo nie mielibyśmy szans:baffled:
Gratuluje nowej funkcji nasza Pani Moderatorko:tak:

Patusia,dziekuje...mnie również miło Cie poznać:-)

Paula,Wszystkiego Dobrego dla Nataszki,ogromny buziak:-):-):-)

Mamstud...powodzenia życze i wytrwałości...na pewno dasz rade:tak::tak::tak:... i w żadnym wypadku nic sobie nie zarzucaj....karmiłaś bardzo długo i niejedna dziewczyna tutaj Cie podziwia za wytrwałość:tak: Trzymam kciuki mocno zaciśnięte....będzie dobrze:tak: Aaaa...i jeszcze przyznam sie tak po cichu:-D że ja niestety znów zaczęłam palić....ale po nowym roku mam nadzieje rzucić...:baffled:

Dobrrraaa... ja też sie przyznaje...wypiłam już dzisiaj 2 lampki wina .....i na tym się nie skończy:zawstydzona/y:

Paula,Ty chuderloku:tak:... :sorry2:

o właśnie! m&m's!! Tak myślałam o tej Twojej wrażliwości, może Ty w ciąży jesteś? :-)

wiesz, że jak o tym myślę to nawet bym chciała. Przynajmniej wiedzialabym z kąd to i dlaczego!!!:wściekła/y::wściekła/y:

ale nie. Miałam tydzień temu @.
A to mnie męczy. nawet badania robiłam, znaczy morfo. ale wszytsko obrzydliwie w normie wyszło!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry