reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D
dzięki.:-D:-D:-D:-D:-D

To mi przypomniało, jak w pierwszej ciąży, zaczął się poród skórcze szły szybko. To było około północy pojechalimy do szpitala, ja już ledwo mogłam iść a panie położne otwierają drzwi (bo w nocy było zamknięte) i pytają mnie (przewieszoną jednym ramieniem przez mamę drugim przez M, z grymasem bólu na twarzy i 4cm rozwarciem jak się okazało za chwilę, no więc pani położna otwiera drzwi patrzy na mnie i pyta:
"a w jakiej sprawie?":baffled::baffled::-D:-D:-D:-D

fakt że był luty i miałam kurtkę , no ale jakby nie było byłam w 9 miesiącu ciąży.:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mamstud a co Ty się tak skurczyłaś ??? Ile schudłaś ???

malinka schudłam 12 kg :-) Kochaniutkie moje, fajnie czytać takie miłe słowa! Pisałam, że ważę 68kg, wiem, że dla niektórych to baaardzo dużo ale ja przed ciążą ważyłam 80 i wiem, że teraz juz nie jestem gruba :-)
A wypad na łyżwy - cudowny! Andrzej był wniebowzięty, to był pierwszy raz bez Gaby! Tylko my i On :-)

malinka schudłam 12 kg :-) Kochaniutkie moje, fajnie czytać takie miłe słowa! Pisałam, że ważę 68kg, wiem, że dla niektórych to baaardzo dużo ale ja przed ciążą ważyłam 80 i wiem, że teraz juz nie jestem gruba :-)
A wypad na łyżwy - cudowny! Andrzej był wniebowzięty, to był pierwszy raz bez Gaby! Tylko my i On :-)

Wow no to gratulacje !!!
A Andrzejkowi taki wypad na pewno był potrzebny!!!

Roxy to szerokiej drogi
I ja się dzisiaj pożegnam nie mam weny jak to się ładnie pisze :-( dobranoc może jutro będzie lepiej

reklama
Do góry