reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam w Nowym Roku!

Widzę, że imprezka niezła tu była. :) U mnie minął Sylwester całkiem sympatycznie nawet lepiej niż się spodziewałam. Tylko mała się koło 12 tak rozkręciła, chyba przez brzuch mi chciała wyjść na zewnątrz. Jak widać też chciała się pobawić, a co. :)
A dzisiaj o 9 się zbudziłam o dziwo wyspana jak rzadko kiedy. Dzień mam dobry, tylko mąż mnie troszkę irytuje, no ale muszę się trochę pohamować chyba i nie czepiać drobiazgów. Jedziemy znów do teściów na obiadek i przy okazji braciszka odwieźć. Tak więc miłego dnia kobitki! Odezwę się później.

dormark, a Ty się nie poddawaj! To, że styczeń, to nie znaczy, że już rodzimy wszystkie, Twoja mała ma jeszcze czas... już tyle wytrzymałaś, to dasz radę, trzymam kciuki! Już niedługo do końca. ;)

reklama
Yol_a mysle ze masz racje, co dzien to cos nowego wymysla, ciekawe na co dzis wpadnie. Czopa wypchnela w srode, jelitka mi czysci od poniedziałku, wczoraj sluz z krwia i 6-7h skurczów, az sie boje myslec co dzis mnie czeka. Na razie mam ciagle skurcze bolesne ale nieregularne.
Ide polezec:) Polozna powiedziala zeby poszla jednak spac jesli mi sie uda, bo moge miec powtorke z rozrywki dzis w nocy:baffled: to sie znowu cholernie wyspie.
nono coś czuje że Kaśka przywita juz niedługo się z mamusia :-)
Patrysia to ciekawe czy dzisiaj się akcja rozwinie?
Ja już nie wiem co się ze mną dzieje:baffled: Normalnie bóle krzyży znikły, między nogami też. Jakbym wogóle w ciąży nie była. "Maleństwo" bardzo szaleje i mam skurczyki krótkie ale bolesne:sorry2: Podejrzane to:confused:
no mam nadzieje ze powoli coś będzie ruszac:-pps.no no i może u ciebie się szykuje do porodu;-)
Witam w Nowym Roku!! Mój sylwester był slaby, jakieś dziwne towarzystwo. Moja przyjaciółka (jedna z dwóch osób które tam znałam) padła około 23 a ja odpowiadałam w nieskonczonosc na pytania w którym jestem miesiacu, chłopak czy dziewczynka, i jak będzie mial na imie i dalam sie troche pomacac. Im towarzystwo było bardziej nastukane tym czesciej ludzie zwracali sie do mojego brzucha niz do mnie, myslac ze to super zart. ha ha bardzo ku..wa smieszne, zwlaszcza jak sie jest na innym poziomie pojmowania rzeczywistosci. Czekalam z utesknieniem na polnoc, potem posiedzielismy jeszcze z godzine i ruszylismy do domu - uffffff.
Mój mąż teraz odsypia, a ja szykuje obiad dla rodzinki m - wpadaja okolo 16. Tez mi sie to nie usmiecha, ale raz w roku moge sie nagiac. Przyjda zjedza i pojda i wtedy zaczniemy balange majaca na celu wywolanie Stacha na ten świat:-)
no tak jakby niemogli sobie innego tematu znaleźć :dry:ps.hehe balangujcie balangujcie:-D

Ech, a nam w Nowym Roku na dzien dobry wybuchla suszarka do wlosow:szok::baffled:
Dzieki Bogu mi sie udalo wysuszyc wlosy bez jakis ekscesow. Tym bardziej nie wiem czy w ogole bym zareagowala odpowiednie w czasie, gdyby mi to sie zdazylo z moim opoznionym ostatnio refleksem. Dobrze, ze moj G. trzezwy i wyczul to przeklete urzadzenie echhh.
Ale jedna dobra rzecz hihi, ze jutro bede miala nowa suszareczke, taka o jakiej zawsze marzylam :tak::cool2:

Jaki relaksik? Mnie coś porąbało. Dostałam takiego kopa że latam na szmacie:-) i nie mam już co sprzątać:tak: Jak tak ma działać na mnie internetowe spożycie to ja mogę codziennie:happy2:

morka u mnie cala kupa do sprzatania, lacznie z naczyniami, myciem podlog, kurzem... wymieniac dalej??
moze po prostu: zaprszam do mnie:-);-)

Karoli nie spiesz się na porodówkę.

yol_a mi nie jest spieszno heh, ale zielone swiatlo sobie daje od wtorku w razie czego.
Poza tym wreszcie od dzisiaj moge zaczac PANIKOWAC na calego:-) hihihi

Ja już nie wiem co się ze mną dzieje:baffled: Normalnie bóle krzyży znikły, między nogami też. Jakbym wogóle w ciąży nie była. "Maleństwo" bardzo szaleje i mam skurczyki krótkie ale bolesne:sorry2: Podejrzane to:confused:
Golanda ja bym na Twoim miejscu się skręciła:blink: Tyle czasu minęło od pożegnania czopa a tu dzidzia tak Cię w konia robi:-)

Morka no nie, mozna sie wkurzyc.
Ale widze ze u Ciebie tez wesoło, a jak długie masz te skórcze, moje trawały ok 15-30 s i polozna stwierdzila ze to krotkie.

Karoli to bedziesz miec wybuchowy cały rok!!!!:tak:

Patrysiu z tego co kojarze to Betii tez miala 2 dni temu tak ze jej cos poleciało i lekarze ustalali czy to wody czy nie, ale w koncu stwierdzili ze to rozwodniony sluz:baffled:

Teraz to już swobodnie czytam o śluzach, czopach i wodach - jakoś mniej mnie rusza a i ciekawość zaspokajam :tak:
Piszcie, relacjonujcie.... :tak:
Chciałam dodać, że współczuje wszystkim spędzającym wczorajszą noc z napitym towarzystwem. Matko kochana, u nas na imprezce wszystkie równo napite były i wesołośc panowała. Ale jakby mi mieli jak lilce gadać do brzucha i macać to nie wiem czy bym sie wyrobiła, :baffled:
Tysiolek - no jak mogłaś do nas nie zawitać. Pumpkin do teraz śpi tak świętowała... :-D

Patrysiu z tego co kojarze to Betii tez miala 2 dni temu tak ze jej cos poleciało i lekarze ustalali czy to wody czy nie, ale w koncu stwierdzili ze to rozwodniony sluz:baffled:
a co to oznacza że teraz bede miała śluz jak woda:confused:bo mi tego leciało i leciało troche dziwne to było jak ręke podłożyłam to praktycznie od palców(4 paluszki moje)do połowy dłoni było mokre jakbym nasiusiała ale jest cisza to pewnie wody nie są:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a co to oznacza że teraz bede miała śluz jak woda:confused:bo mi tego leciało i leciało troche dziwne to było jak ręke podłożyłam to praktycznie od palców(4 paluszki moje)do połowy dłoni było mokre jakbym nasiusiała ale jest cisza to pewnie wody nie są:confused:

Patrysiu ja sie nie znam, wiem tylko ze Betii pojechala do szpitala wlasnie dlatego ze byla pewna ze to wody.

Patrysiu ja sie nie znam, wiem tylko ze Betii pojechala do szpitala wlasnie dlatego ze byla pewna ze to wody.
no mam nadzieje że jednak to tylko była reakcja po serduszkowaniu ze spermą że nic się złego nie dzieje:tak:a jak już cos do porodu się dzieje to nich się pośpieszy żebym nieześwirowała;-)

Już mniem coraz mniej wesoło:sorry2: Bo tych skurczy to już mam za dużo i bolą coraz bardziej a dziecię mi dziurę zaraz zrobi:baffled: Miejcie jednak na uwadze że raz tak miałam więc narazie nie panikuję:tak:Poza tym sławny czop jest tam gdzie był bo go nie widziałam:-) Tak wogóle moje lekarze się byczą dzisiaj daleko stąd więc nie mogę i tyle:-)
Golanda stanowczo nie trwają tyle co u ciebie bo jest ciach i już ni ma:tak:Sekundowe że tak powiem:-)

reklama
hej :)
Witam wszystkie w 2010 roku :-)

U mnie sylwester nawet bardzo miły. Byli u mnie rodzice z siostrą i teściowie. No a my z mężem przywitaliśmy nowy rok truskawkowym Piccolo :)

Dziewczyny, powiedzcie mi czy któras z Was ma lub miała taką różową wydzielinę? Od wczorak mam lekkie skurcze, brzuch mi sie napina i boli jak na @. No i do tego właśnie ta wydzielina :baffled:

pozdrawiam:-)

Do góry