reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewcyznki wpadłam wam życzyć wszystkiego dobrego w Nowym Roku:tak: Sylwestra, a dokladnie godzinę "0" spędziłam z malutka na piersi, wiec wróż mi siętaki cały rok:-D Kurcze powiem Wam, że cięzko was podczytywać mając maluszka w domku. No ale pierwsza nocka wdomku za nami i powiem Wam, że malutka spała z nami w łózku 5h bez płaczu, karmienia itp. - śpiocha mam małego. Byłam tak zmęczona po szpitalu, że nawet nie myślałam otym, żeby ją budzic na karmienie:zawstydzona/y:
Widzę, że planujecie rozdawanie medali dla pierwszej rozpakowanej:-pNo no ciekawe która teraz pierwsza. Mi zabrakło 3 dni, ale i tak jestem szczęsliwa, że wszystko dobrze i że Michasia juz jest z nami - nie słuchała jak prosiłam ją o styczeń:-D

Miłego popołudnia!

A jescze mi się przypomniało - wody są cieplutkie jak byście się zsikały, tylko się nad tym nie panuje - samo leci:)

reklama
Już mniem coraz mniej wesoło:sorry2: Bo tych skurczy to już mam za dużo i bolą coraz bardziej a dziecię mi dziurę zaraz zrobi:baffled: Miejcie jednak na uwadze że raz tak miałam więc narazie nie panikuję:tak:Poza tym sławny czop jest tam gdzie był bo go nie widziałam:-) Tak wogóle moje lekarze się byczą dzisiaj daleko stąd więc nie mogę i tyle:-)
Golanda stanowczo nie trwają tyle co u ciebie bo jest ciach i już ni ma:tak:Sekundowe że tak powiem:-)
ja mam przeczucie że jednak się rozkręca powoli i może jak nie dzisiaj to jutro bardziej się rozkręci co pewnie nam niedługo urodzisz:-)moje trwały nawe do minuty pewnie każdy ma inaczej:tak:
hej :)

Dziewczyny, powiedzcie mi czy któras z Was ma lub miała taką różową wydzielinę? Od wczorak mam lekkie skurcze, brzuch mi sie napina i boli jak na @. No i do tego właśnie ta wydzielina :baffled:

pozdrawiam:-)
szykuje się do porodu:-)

Kurcze ja tez bym wolała mieć jakiś śluz różowy czy czop itp.byłabym wtedy pewniejsza że coś się szykuje a tak to jedna wielka niewiadoma:sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Teraz to już swobodnie czytam o śluzach, czopach i wodach - jakoś mniej mnie rusza a i ciekawość zaspokajam :tak:
Piszcie, relacjonujcie.... :tak:
u mnie susza jak na pustyni :baffled: :-D

Dziewczyny, powiedzcie mi czy któras z Was ma lub miała taką różową wydzielinę? Od wczorak mam lekkie skurcze, brzuch mi sie napina i boli jak na @. No i do tego właśnie ta wydzielina :baffled:

pozdrawiam:-)
czop:confused:;-)

ja miałam w 1 ciąży czop najpierw z mocniejszą krwią potem się to zaróżowiło od pojawienia się czopu do narodzin córy minęły 4 dni ;-)

Byłam na śniegu lepić bałwana i się paskud nie ulepił nic a nic ...

To wy ustalcie między sobą która pierwsza rodzi bo widzę, że coś nieśmiałe się w tym 2010 zrobiłyście :-D

agagsm - Tobie również wszystkiego najlepszego!

KAJA ja to pewnie sobie jeszcze poczekam ale widze że tu kobitki niektóre się szykują:tak:

Ok to ide robić ten obiadek a M sobie poklika na kompie;-)

reklama
Witam się w Nowym Roku:tak: U nas cieżka nocka, Szymur przez pełnie nie chciał spać wiec mamusia ledwo na oczy patrzy:zawstydzona/y:
Ja czuje się dobrze i póki co na poród się nie zanosi;-)
Miólego dnia:-)

Do góry