reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dobrej nocy Kochane! Siła "większa" wzywa...

a i mam tylko pytanie, przeczytam odp dopiero jutro, czy któraś z Was piła yerba Mate? Czy tykwa i bombilla są konieczne? bo mąż zasmakował i chce kupić cały zestaw...

Buziaki Ślicznotki Wy moje!

Bohaciefko Ty jestes mądra kobitka powiedz mi cos bo moja siostra boi sie ze straci prace:
A wiec pracuje w sklepie odziezowym i jest zakaz rozmawiania w trakcie pracy z kom. wogóle nie wolno miec na sklepie.
Wczoraj miała dzien wolny, ale poniewaz jedna z jej kolezanek z pracy jest fryzjerka z zawodu pojechała do sklepu i ta na zapleczu ja uczesała na sylwka. Potem poszła na zaplecze jej kierowniczka tez sie czesac a moja Siostre poprosiła by staneła na sklepie. No i moja Siostra stała przy kasie (ludzi podobno było 2 szt ogladało ciuchy) i rozmawiała przez kom i wszedł najwazniejszy Szef sieci sklepów (przyjechał z krakowa ) wpadł na zaplecze - nie chciał nawet gadac tylko darł sie i wypadł.
No i teraz pytanie moze je wywalic no ale moja Siostra miała dzien wolny, tylko ze nikogo nie było na sklepie i Ona przy tej kasie...
No i laska sie strasznie martwi.

No a wogole to chłopak zabrał ja na Bal Sylwestrowy do Władysławowa i ona teraz wraca sama PKSem bo jutro do pracy a On został tam ze swoim towarzystwem....czaicie...juz jej napisałam co o nim mysle ...co za kutafon
Jakby mi M. tak zrobił to bym ubiła:wściekła/y:
Wywalić obie tzn. siostrę i kierowniczkę???????

dobry wieczór...
melduję się :-)

mamstud
ładnieś pojechała po spamiarze...lepiej bym tego nie zrobiła :-D

Monika bidulko , współczuję ja niedawno przechodziłam przez to samo ...na szczescie już się normuje i znów Młody zaczął spać...wytrwałosci życzę. To minie

Tsarino trzymam kciuki za Twoje postanowienia ;-) założyłam osobny wątek po to by nie zaśmiecać głównego

a gdzie jest reszta? :confused:
Moniqsan jest na GG :-p
gdzie Marzenka, Aga_k_m, m&m's, Jola, paula....
helllou!!!

reklama
Dobrej nocy Kochane! Siła "większa" wzywa...

a i mam tylko pytanie, przeczytam odp dopiero jutro, czy któraś z Was piła yerba Mate? Czy tykwa i bombilla są konieczne? bo mąż zasmakował i chce kupić cały zestaw...

Buziaki Ślicznotki Wy moje!
Nie piłam ale zamierzam nabyć bo jestem herbacianą maniaczką :-p:-p:-pi lubie ekstremalne doznania(podobno niezłego kopa daje).Zdecyduje się chyba na zestawik dla dwojga;-).
Dobranoc.Spokojnej nocki.

Do góry