Karoli4
Fanka BB :)
Witam porannie,
Matko, jak ja spalam. Zaczelam ogladac wczoraj film i zasnelam przed 22(oczywiscie po zjedzeniu dwoch lodow rozkow). A dzi wstalam po 9.
Ja nie wiem, czy moje jedzenie kalorycznych rzeczy plus spanie jak niedzwiedz to akumulacja energii i sil na porod?
Najgorsze jest to, ze zrobie kilka krokow i jestem padnieta
e_milcia a daj Ty sobie dziewczyno spokoj z tymi ludzmi, twoimi tesciami. Naprawde ich zachowanie jest przerazajace
A komputer jest Twoja wlasnoscia i naprwde nie moge zrozumiec, dlaczego do Ciebie nie wrocil.
Na Twoim miejscu wyegzekwowalabym albo Twoj laptom, by siostra S. ci go przeslala teraz na dniach (chyba strajku nie bedzie), badz wezcie ten komputer z domu S. I pokaz im, ze nie rzucasz slow na wiatr.
I Ty nie zaslugujesz na "troche" szacunku, Ty zaslugujesz na szacunek w pelni. Tak jak kazdy czlowiek. A zauwaz, ze oni posuwaja sie coraz dalej.
Matko, jak ja spalam. Zaczelam ogladac wczoraj film i zasnelam przed 22(oczywiscie po zjedzeniu dwoch lodow rozkow). A dzi wstalam po 9.
Ja nie wiem, czy moje jedzenie kalorycznych rzeczy plus spanie jak niedzwiedz to akumulacja energii i sil na porod?
Najgorsze jest to, ze zrobie kilka krokow i jestem padnieta

e_milcia a daj Ty sobie dziewczyno spokoj z tymi ludzmi, twoimi tesciami. Naprawde ich zachowanie jest przerazajace
A komputer jest Twoja wlasnoscia i naprwde nie moge zrozumiec, dlaczego do Ciebie nie wrocil. Na Twoim miejscu wyegzekwowalabym albo Twoj laptom, by siostra S. ci go przeslala teraz na dniach (chyba strajku nie bedzie), badz wezcie ten komputer z domu S. I pokaz im, ze nie rzucasz slow na wiatr.
I Ty nie zaslugujesz na "troche" szacunku, Ty zaslugujesz na szacunek w pelni. Tak jak kazdy czlowiek. A zauwaz, ze oni posuwaja sie coraz dalej.

ale ze mnie matka nie ma co jak ja zapominam że w ogóle dziecko będę miała

Prosze nie czytać, bo będe marudzić i sama nie wiem czemu
I na dodatek mój poszedł pomagać koledze w remoncie i siedze sama i się nakręcam