Mam nadzieje, lody nie skoncza sie bolem gardla. Ale przeciez bede je jadla w dobrej wierze. Tym bardziej, ze to nie mi sie ich chce, tylko mojemu dziecku tak naprawde.

ja też tak sobie tłumaczę

szkoda tylko, ze to na mnie spadnie spalanie tych kilogramów

w ogóle dochodzi do mnie dopiero-lepiej późno niź wcale- jak dzidzia zmieni nam życie - szybki wyskok do centrum czy winne miejsce odpada- bo to się wiążę przecież z całym pakowaniem dziecka, mąż chciał mi wykupić karnet do fajnego klubu do 16 70zł, po 16 - 170zł to mu mówię,że super bo korepetycje mam po południu to sobie rano mogę śmigać - a on no jak a dziecko?

ale ze mnie matka nie ma co jak ja zapominam że w ogóle dziecko będę miała

Witam się i Ja po kąpieli i kolacji:-)
Jeśli chodzi o granie to witam się z gronem tych których mężowie też grają. Z moim na szczęście nie ma żadnego problemu. Dogadujemy się jeśli chodzi oto, potrafi zejść i zrobić co mu karze oraz mi pomóc.
Powiedzcie mi kochane czy Was tez tak czyści??
bo mnie chwyciło jakieś dwa dni temu i zawsze na wieczór wypróżniam się po dwa, trzy razy.
Miłego wieczoru Wam życzę.
czyśći czyści - i to ciągle na miękko

co do gier to mój gra kupił sobie playstation ale chyba nie mogę narzekać co chce to porobi w domu oczywiście pomarudzi przy tym a jak, no ale ja cisnę wszystkie odcinki housa i inne programy potem nie będzie czasu - hehe od marca chcę zacząć znów korepetycje i to na tatusia spadnie opieka zaraz po pracy, więc można powiedzieć, że oboje korzystamy
Kobitkia, ja juz ledwo zipie, polozna kazala mi sie zrelaksowac i wypic lampke wina zeby przeszlo, ale oczywiscie nic z tego jak bolało tak boli i doszly bole kregoslupa w odc ledzwiowym. No to poszlam na spacer z psem, obejrzalam film, skurcze co 8-10min. Potem kazal chodzic przez godzine po domu, wiec łaze i mam skurcze co 4-6minut,wiec pewnie dzis na porodowke sie jednak wybiore, chocby na kontrole.
Trzymajcie kciuki!
Buziaki
trzymam kciukasy będzie dobrze i wierzę, że zaraz zameldujesz smskiem, ze dzidziuś już z wami
Czemu tu tak pusto?
Poszłam spać o 3 w nocy, wstałam 8 rano i ....
Teraz mam pełną chatę ludzi, ekipa myjąca sofy i dywany; hydraulikow i gosposie. Pełna chata dosłownie! Samochód też w myjni, szorują go od środka i piorą tapicerkę. Ale cieszę się bo chcę mieć wszystko dopięte na ostatni guzik.
(Tekst mojego męża wczoraj " Po co ty to wszystko organizujesz i robisz? Przecież jak Pola się pojawi to plamy na sofie a tym bardziej zasyfiony samochód nie będzie jej przeszkadzał? Przecież nie wyskoczy ci z brzucha i od razu zacznie oceniać i krytykować.." Chłopy nic nie kumają...)
?
ja te ciągle na szmacie bo ciągle myślę, że brudno!ale nie powiem taka ekipa by mi się też sprzydała, zwłaszcza do tych nieszczęsnych okien!
Witajcie Kochane!!
A teraz muszę się pożalić...
Całą noc dziś nie spałam, bo dźwięczały mi w uszach słowa teścia.......:-(
oj E_milcia przytulam Cię mocno, a teściów olej rzeczywiście wredny typ ci się trafił
Dziewczyny jeszcze max 6 tygodni i wszystkie będziemy rozpakowane!!
Ale będzie styczniowych Maleństw

Grudniowo-Styczniowo-Lutowych
tak tak i będziemy dopiero marudzić

a m mój jeszcze śpi

psa wyprowadziłam zjadłam jabłko i chyba nie mam co liczyć że dostanę jajecznicę chyba sama musze ja upichcić feee mój m robi najlepszą

i tak siedzę i patrzę i znowu kurz na komodzie sierść na podłodze hehe zapowiada się kolejny dzień z moją nową przyjaciółką szmatą

a swoją drogą to wredna jest przychodzi zawsze nieproszona i jak mi się nie chce