reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

a ja??? ja też się o Ciebie dopytywałam... i Marzenka...
no ładnie :-p:-p:-p

ale wybaczone Ci to jest, bo czytalas po lebkach ;-):-D:-D:-D

Cieszę się,że juz wrócilaś :tak::-)

Teraz ja nadrabiam posty od 3300 strony :sorry2:

Aga, Marzenko, przepraszam.
Ale zapewniam że jak czytałam to na pewno ciepło o Was pomyślałam.
Chodzi o to że miałam ponad 100 stron do nadrobienia. Sama rozumiesz :zawstydzona/y:

A teraz życzonka dla naszych zuchów

Gabuniu - bądź grzeczna, kochana, i dawaj się mamie w nocy wysypiać (przecież czasem trzeba coś chlapnąć) :-p

Filipku - dawaj mamie mnóstwo powodów do radości, bądź dzielnym synkiem i baw się grzecznie sam tak żeby mama mogła z nami siedzieć i gadać :sorry2:

Kamilku - bądź zawsze oczkiem w głowie mamusi, niech będzie dumna z synka
:tak:

reklama
ja też się pytałam,a le juz się przyzwyczaiłam że moje posty są nie widoczne :-( już się o nikogo martwić nie będę ;-):-p

ojjj malinaaaaaaaaaaa!!!! bez obraz mi tu :tak::-D:-D:-D ty "niedobra istotko", hehehe (żartuje oczywiście)

no wlasnie Moniq - My tu wszystkie sie o Ciebie zamartwiałysmy i pytałyśmy

mamstud - jak tam Twoje plamki?? (martwie sie, ale nie powiem (wstyd mi troszkę) - ubawilam sie z diagnozowania ich pojawienia sie :-D:-D:-D

paula - do lekarzami tu marsz!!!

tsarina.... - no Twoje posty mnie po prostu do życia przywracaja :-D:-D:-D

no a mnie czeka dzisiaj lektura regulaminu BB - co by sie tu żadne agnisie nie mościły, hehehe;-):tak::-D

Właśnie Aga, zapomniałam pogratulować Ci posady.
Bądź dla nas wyrozumiała. I pamiętaj że też byłaś kiedyś zwykłą, normalną majową mamą :-D:-D:-D:-p:wink:

mamstud - jak tam Twoje plamki?? (martwie sie, ale nie powiem (wstyd mi troszkę) - ubawilam sie z diagnozowania ich pojawienia sie :-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D he he he wiedziałam że nie odpuścicie biednej mamstud :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ojjj malinaaaaaaaaaaa!!!! bez obraz mi tu :tak::-D:-D:-D ty "niedobra istotko", hehehe (żartuje oczywiście)
No dobra już mi przeszło ale wiesz mi nie chodziło tylko o Moniq bo wiem jak to jest nadrabiać 100stron :sorry2:
malinka, przestań!
Zresztą, Ty zawsze o mnie pamiętasz, wiem :tak:
Po prostu nie zakodowałam sobie wszystkich w głowie (powinnam zapisać).
Nie obrażaj się :zawstydzona/y:
dobrze, dobrze- ale musiałam napisać od razu lżej mi się zrobiło :-p

reklama
Do góry